Formgivningen av bilderesultatene

Tilpasset søk tilbyr flere slags utseende for bildesøkeresultatene. Du kan når som helst endre formgivingen på bilderesultatene.

Hvis du endrer utseendet på søkemotoren, må du oppdatere CSE-koden på nettstedet ditt. Etter at du har gjort endringene, må du huske å klikke på Lagre og få kode. Kopier limer du inn den nye koden på nettstedet der du vil at søkemotoren skal vises.

Sånn endrer du formgivningen på bildesøkresultatene:

1. Tilpasset søk-startsiden klikker du på søkemotoren du ønsker.
  2. Klikk på Utseende og preg, og deretter på Utforming -fanen.
  3. Klikk på Bildesøk, og klikk på alternativet du ønsker. (Hvis Bildesøk-delen ikke er tilgjengelig, må du passe på at du allerede har aktivert bildesøk for denne søkemotoren.)