Lay-out van resultaten voor afbeeldingen

Google Aangepast zoeken biedt een aantal lay-outs voor de resultaten van Afbeeldingen zoeken. U kunt de lay-out van zoekresultaten voor afbeeldingen op elk gewenst moment wijzigen.

Als u de lay-out van uw zoekmachine wijzigt, moet u de CSE-code op uw site bijwerken. Nadat u uw wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op Opslaan en code ophalen. Plak de nieuwe code vervolgens op de locatie in uw website waar u de zoekmachine wilt weergeven.

De lay-out van zoekresultaten voor afbeeldingen wijzigen:

1. Selecteer de gewenste zoekmachine op de startpagina van Custom Search.
  2. Klik op Uiterlijk en klik vervolgens op de tab Lay-out.
  3. Klik op Afbeeldingen zoeken en klik vervolgens op de gewenste optie. (Als het gedeelte 'Afbeeldingen zoeken' niet beschikbaar is, controleert u of u afbeeldingen zoeken al heeft ingeschakeld voor deze zoekmachine.)