Thumbnails

Programmeerbare zoekmachine geeft (waar beschikbaar) automatisch thumbnailafbeeldingen weer in zoekresultaten. Je kunt thumbnails op elk moment uitzetten of je kunt de thumbnails opgeven die je in de zoekresultaten wilt weergeven.

Zo zet je thumbnails uit:

1. Selecteer de gewenste zoekmachine op de startpagina van Custom Search.
  2. Klik op Uiterlijk en klik daarna op het tabblad Thumbnails.
  3. Zet Thumbnails in zoekresultaten op Uit.

(Geavanceerd) In sommige gevallen wil je thumbnails misschien alleen uitzetten voor een specifieke webpagina. Voeg hiervoor een leeg DataObject thumbnail toe aan een PageMap aan de pagina. Doe dit als volgt:

<!--
  <PageMap>
    <DataObject type="thumbnail" />
  </PageMap>
-->

Thumbnails worden nog steeds weergegeven voor andere pagina's, maar worden niet weergegeven voor pagina's met PageMaps die dit lege DataObject thumbnail bevatten.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum