Miniaturen in promoties

Wanneer u een promotie maakt, kunt u een miniatuurafbeelding toevoegen zodat de link van uw promotie beter opvalt. Promotieafbeeldingen (alle afmetingen) wordt aangepast zodat ze passen in een vak van 60 x 60 pixels. De hoogte-breedteverhouding blijft behouden. Als de oorspronkelijke afbeelding kleiner is dan 60 x 60 pixels, worden de afmetingen van de oorspronkelijke afbeelding behouden en wordt de afbeelding bovenaan en links uitgelijnd in het kader van 60 x 60.

Een miniatuurafbeelding weergeven in een promotie

1. Selecteer de gewenste zoekmachine op de startpagina van Custom Search.
  2. Klik op Zoekfuncties en klik vervolgens op de tab Promoties.
  3. Zorg ervoor dat Promoties inschakelen is ingeschakeld.
  4. Als u een bestaande promotie wilt bewerken, klikt u op de naam. Anders klikt u op Toevoegen en maakt u een nieuwe promotie.
  5. Voer de gewenste gegevens in en voeg de URL van de afbeelding toe aan het vak URL van afbeelding.