Afbeeldingen zoeken inschakelen

Wanneer de sites in uw aangepaste zoekmachine afbeeldingen bevatten, kunt u het zoeken naar afbeeldingen inschakelen. Uw zoekmachine geeft dan afbeeldingsresultaten weer op een ander tabblad dan de resultaten van Google Zoeken.

Let op:

• Zoekresultaten voor afbeeldingen met Google Aangepast zoeken verschillen van de afbeeldingen die worden gevonden in Google Afbeeldingen, zelfs wanneer u uw zoekmachine heeft geconfigureerd om heel internet te doorzoeken. Dat komt doordat Google Aangepast zoeken is ontworpen om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden.
  • Sommige functies, zoals automatische aanvullingen en promoties, zijn niet beschikbaar voor het zoeken naar afbeeldingen met Google Aangepast zoeken.

Afbeeldingen zoeken inschakelen

1. Selecteer de gewenste zoekmachine op de startpagina van Custom Search.
  2. Klik op Instellen en klik vervolgens op de tab Algemeen.
  3. In het gedeelte Afbeeldingen zoeken zet u Afbeeldingen zoeken op Aan.