Getting started with Programmable Search Engine

Bekræft dit website i Search Console

Da beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt for Google, har vi behov for at vide, om du ejer et website, inden vi kan vise dig bestemte oplysninger om det eller give dig tilladelse til at anvende vores værktøjer (f.eks. at anmode om indeksering eller fjernelse af en webadresse). Bekræftelse påvirker ikke PageRank eller effektiviteten af dit website i Googles søgeresultater.

Du kan bevise, at du ejer et website, ved at føje det til Search Console og følge vejledningen for at bekræfte, at du styrer websitet. Tilføj dit website nu.

Sørg for, at du logger ind i Search Console med den samme Google-konto, som du bruger til Tilpasset søgning.