Handlinger

Du kan legge til handlinger i søkeresultatutdraget som lar brukerne bruke handlinger på innholdet ditt direkte fra søkeresultatsiden. Dette tekstutdraget vil for eksempel la brukerne laste ned en tittel direkte uten å gå til selve siden.

Et rikt Google Tilpasset søk-kodeutdrag med to handlinger

Hvis du vil legge til handlinger, må du legge til en PageMap (en kodeblokk) til <head>-delen av siden din. Deretter oppretter du et «handling»-DataObject for hver handling på denne måten:

<!--
<DataObject type="action">
      <Attribute name="label" value="Nedlasting"/>
      <Attribute name="url" value="http://www.scribd.com/document_downloads/20258723?extension=pdf"/>
      <Attribute name="class" value="nedlasting"/>
    </DataObject>
  -->

(Du kan også bruke PageMaps til å legge til tilpassede attributter.)