Angiv miniaturer

Miniaturebilleder i søgeresultater er en nyttig måde at give brugere flere oplysninger på om webadresserne på resultatsiderne i din tilpassede søgning. De tilpassede søgeresultater viser som standard miniaturebilleder automatisk, hvis de er tilgængelige. (Du kan deaktivere dette på siden Udseende og funktionalitet i kontrolpanelet).

Et udvidet uddrag af Google tilpasset søgning med et miniaturebillede og to handlinger

Du kan angive miniaturebilleder på følgende måde:

• PageMap-data i afsnittet <head> på din HTML-side
  • Et thumbnail-metatag.

Brug af PageMap

Du kan angive et miniaturebillede ved at føje en PageMap (en kodeblok) til afsnittet <head> på din side. Dette indhold er usynligt for brugere, men kan være værdifuldt for den tilpassede søgning. Opret et miniature-DataObject til dit miniaturebillede, på følgende måde:

<!--
  <PageMap>
    <DataObject type="thumbnail">

<Attribute name="src" value="http://www.example.com/recipes/applepie/applepie.jpg"/>

<Attribute name="width" value="100"/>

<Attribute name="height" value="130"/>

</DataObject>
  </PageMap>

-->

(Du kan også bruge PageMaps til at oprette handlinger og tilpassede attributter).

Brug af et miniaturemetatag

Du kan angive et miniaturebillede for en side ved at føje et thumbnail-metatag til afsnittet <head> på siden på følgende måde:

<meta name="thumbnail" content="http://example/foo.jpg" />