Språkinnstillinger

Du kan når som helst endre språket for grensesnittet til søkemotoren din (for eksempel for søkefeltet og andre elementer). Dette påvirker bare brukergrensesnittet – ikke resultatene søkemotoren gir. Hvis du heller vil begrense resultatene, slik at det bare returneres resultater på et bestemt språk, kan du legge til en Språkbegrensning.

Hvis «Alle språk» er angitt som språkinnstilling, brukes språket i brukerens nettleser.

Endre språket for en eksisterende søkemotor:

1. I listen over søkemotorer velger du søkemotoren du vil endre.
  2. Rull ned til Utseende og preg under Oversikt.
  3. I rullegardinmenyen ved siden av Språk velger du språket du vil bruke.

Merk: du kan inkludere nettsteder på alle slags språk i søkemotoren, uavhengig av hvilket språk grensesnittet er på.