Taalinstellingen

Je kunt de taal van de zoekmachine-interface (bijvoorbeeld het zoekvak en andere elementen) altijd wijzigen. Dit heeft alleen invloed op de gebruikersinterface, niet op de resultaten die je zoekmachine toont. Als je in plaats daarvan de getoonde resultaten wilt beperken tot een specifieke taal, voeg je een taalbeperking toe.

Als de taalinstelling op Alle talen staat, wordt de browsertaal van de gebruiker gebruikt.

Zo wijzig je de taal van een bestaande zoekmachine:

1. Selecteer in de lijst met zoekmachines de zoekmachine die je wilt bewerken.
  2. Scroll onder Overzicht omlaag naar Uiterlijk.
  3. Selecteer naast Taal de gewenste taal in het dropdownmenu.

Opmerking: Je kunt sites in elke taal opnemen in je zoekmachine, ongeacht de taal van je interface.