Getting started with Programmable Search Engine

Opret en søgemaskine

Hvis du vil oprette en ny Integrerbar søgemaskine, skal du bare give din søgemaskine et navn og vælge, hvordan der skal søges i din søgemaskine.

Trin 1: Navngiv din søgemaskine

Angiv et navn, der kan identificere din søgemaskine, i feltet Navnet på søgemaskinen. Du kan se tips til, hvordan du navngiver din søgemaskine, i retningslinjerne for branding nedenfor.

Trin 2: Vælg, hvordan der skal søges i din søgemaskine

Din søgemaskine kan søge på to måder. Vælg enten:

• Søg på specifikke websites eller sider. Angiv dit website eller dine sider, og klik på den blå knap "Tilføj" for at tilføje dit website.
  • Søg på hele nettet.

Trin 3: Vælg dine søgeindstillinger

Du kan vælge dine specifikke søgeindstillinger:

• Aktivér billedsøgning for din søgemaskine.
  • Aktivér Beskyttet søgning for din søgemaskine.

Trin 4: Markér afkrydsningsfeltet for reCAPTHA

Du skal markere feltet "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte.

Trin 4: Opret din søgemaskine

Klik på Opret, når du er klar.

Retningslinjer for branding

Når du opretter og implementerer din søgemaskine, skal du være opmærksom på følgende:
  • Undgå at bruge "Google" i navnet på din søgemaskine.
  • Sørg for, at alle henvisninger til Google overholder Googles retningslinjer for branding.
  • Du kan deaktivere Google-branding ved at tilpasse dit søgefelt fra sektionen Udseende og funktionalitet i kontrolpanelet for Integrerbar søgemaskine.
  • Anvend ikke varemærkebeskyttede navne, medmindre du har rettigheder til dem eller har tilladelse fra varemærkeindehaveren til at bruge dem.