Problemer med Programmable Search Element Paid API-søgeresultater

Jeg får fejlmeddelelsen "Search results are unavailable due to a quota problem with this search engine (Søgeresultaterne er ikke tilgængelige på grund af et kvoteproblem i forbindelse med denne søgemaskine)", når jeg forsøger at få adgang til resultater fra Integrerbar søgemaskine.

Hvis du ikke er søgemaskinens ejer eller administrator:

Kontakt ejeren af websitet for at rapportere dette problem.

Hvis du er søgemaskinens ejer eller administrator:

Denne fejl betyder enten, at det Google Cloud-forbrugerprojekt, som er knyttet til søgemaskinen, er konfigureret forkert, eller at forbrugerprojektets daglige kvote er opbrugt.

Som ejer af det Google Cloud-projekt, der er knyttet til denne maskine, skal du gennemgå konfigurationsvejledningen for Programmable Search Element Paid API for at sikre, at dit projekt er konfigureret korrekt. Du skal sørge for, at du har oprettet en faktureringskonto og knyttet dit forbrugerprojekt til denne konto.

Tjek derefter din kvotekonfiguration. Gå til siden for kvoteadministration, og sammenlign den rapporterede daglige brug med den konfigurerede kvotegrænse.

Hvis du vil vende tilbage til det gratis annoncefinansierede søgeelement, skal du gå til kontrolpanelet for Integrerbar søgemaskine som søgemaskinens ejer.Vælg sektionen "Konfiguration" -> "Annoncer" for din søgemaskine, og slet din nøgle fra feltet "Programmable Search Element API-nøgle".