Brugervejledning i sikkerhed og lovgivning for Pixel 4a (5G)

Her finder du produktoplysninger

Sikkerhedsadvarsler

Korrekt håndtering og anvendelse

Lovmæssige oplysninger

Oplysninger om hjælpefunktioner

Begrænset garanti

Her finder du produktoplysninger

Denne detaljerede vejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med din Pixel 4a (5G). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med Pixel 4a (5G).

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/pixel/safety eller Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Brugervejledning i sikkerhed og regler.

Oplysninger om garanti i det land, hvor enheden er købt, f.eks. anvisninger om, hvordan du søger erstatning: g.co/pixel/warranty.

Elektroniske mærkninger og SAR-værdier (Specific Absorption Rate) for din enhed: Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer

Omfattende onlinehjælp: g.co/pixel/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED. LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ DIN PIXEL 4a (5G), OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Håndter din Pixel 4a (5G) med omtanke. Du kan beskadige enheden eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke en Pixel 4a (5G) med et beskadiget kabinet (herunder en revnet skærm). Brug af en beskadiget Pixel 4a (5G) kan forårsage overophedning eller beskadigelse af batteriet. Udsæt ikke Pixel 4a (5G) for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis din Pixel 4a (5G) bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Din Pixel 4a (5G) er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer mellem 0 og 35 °C, og den bør opbevares ved omgivelsestemperaturer mellem -20 og 45 °C. Efterlad ikke din Pixel 4a (5G) på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmeventilator, da dette kan beskadige din Pixel 4a (5G), overophede batteriet eller medføre brandfare. Pixel 4a (5G) må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet. Pixel 4a (5G) er designet til at fungere i op til 2.000 meters højde.

Brug af Pixel 4a (5G) i visse tilstande, f.eks. til spil, videooptagelse, VR eller som lommelygte, kan medføre, at din telefon genererer mere varme, end den ville under andre driftsforhold. Dette kan få Pixel 4a (5G) til at køre i strømbesparende tilstand eller midlertidigt lukke ned. Vær særligt forsigtig, når du bruger enheden i disse tilstande.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere din Pixel 4a (5G). Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage skade på din enhed eller medføre, at enheden ikke længere er vandafvisende.

Kontakt kundeservice, og undlad at bruge din Pixel 4a (5G), hvis den ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget. Få flere oplysninger på g.co/pixel/contact.

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring strømforsyningen og Pixel 4a (5G), når de er i brug. Brug af beskadigede kabler eller strømadaptere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af din Pixel 4a (5G) eller anden ejendom. Når du oplader din Pixel 4a (5G), skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i nærheden af din Pixel 4a (5G), og at den er let at komme til. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du oplader telefonen, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af enheden, og at den er let at komme til. Når du frakobler stikket til strømadapteren, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under opladning modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble opladeren eller strømadapteren, skal du afbryde opladeren eller strømadapteren. Inden du forsøger at oplade telefonen igen, skal du tjekke, at både stikket på opladerkablet og opladeporten på telefonen er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Oplad kun din Pixel 4a (5G) med en USB-C PD-kompatibel oplader (f.eks. den adapter, der fulgte med enheden) eller en USB-C-oplader, som kan købes i Google Store eller hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-badget "Made for"). AC-adapteren skal være certificeret med et begrænset strømkildeoutput i henhold til IEC 60950-1/62368-1 med en udgangseffekt på: 5 volt jævnstrøm og højst 3 A; 9 V jævnstrøm og højst 2 A eller begge dele, og som er kvalificeret i overensstemmelse med CTIA Certification Requirements for Battery System Compliance to IEEE 1725. Denne type adapter fulgte med din Pixel 4a (5G). Manglende brug af kompatibelt opladertilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af telefonen og tilbehør.

Langvarig varmeeksponering

Din Pixel 4a (5G) og opladeren bliver varme under normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig direkte eller indirekte hudkontakt, når enheden er i brug eller under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af din enhed eller dens strømadapter, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Telefonen kan indeholde (eller leveres med) små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold telefonens ledninger og kabler uden for børns rækkevidde (mere end 1 meter væk), og lad dem ikke lege med telefonen og dens tilbehør. Børn kan komme til at skade sig selv eller andre eller ødelægge telefonen ved et uheld. Søg straks læge, hvis små dele sluges.

Høreskader

Udsættelse for høje lyde (gælder også musik) i længere tid kan medføre nedsat hørelse. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Denne telefon indeholder et genopladeligt batteri af typen lithium-ion, som er en følsom komponent, der kan forårsage skade, hvis det beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en Google-autoriseret serviceudbyder for at få batteriet erstattet. Find kontaktoplysninger på g.co/pixel/contact. Det kan forårsage skade på enheden, hvis batteriet skiftes af en person uden de rette kvalifikationer. Der er risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer, hvis batteriet skiftes forkert, eller hvis der bruges et forkert batteri. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer. Undlad at kortslutte batteriet, og lad ikke metalliske eller ledende genstande komme i kontakt med batteripolerne. Undgå at tabe telefonen eller batteriet. Hvis telefonen eller batteriet tabes, især hvis det sker på en hård overflade, og du har mistanke om eller bemærker skader, skal du kontakte Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder for at få den tjekket. Hvis batteriet er utæt, skal du sørge for, at væsken fra batteriet ikke kommer i kontakt med øjne, hud eller tøj. Undgå at gnide i øjnene, hvis væsken allerede er kommet i kontakt med dem. Skyl straks øjnene med rent vand, og søg lægehjælp.

Denne telefon indeholder et genopladeligt lithium-ion-batteri, der overholder IEEE 1725 og andre gældende standarder.

Bortskaffelse, transport og genanvendelse

Bortskaf enheden, batteriet og tilbehøret i overensstemmelse med lokale regler. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Få flere oplysninger om genanvendelse af din telefon på g.co/pixel/recycle.

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på telefonens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge enheden eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter. Telefonen må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke telefonen inde i et køretøj eller på steder med temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt, i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere din telefon på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Undlad at bruge din trådløse enhed på steder med igangværende sprængningsarbejde eller i potentielt eksplosive atmosfærer, f.eks. i områder, hvor luften indeholder høje koncentrationer af brandfarlige kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. fra korn, støv eller metal). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Navigation

Din telefon kan få adgang til kort- og navigationstjenester. Kort og navigation er afhængige af en fungerende dataforbindelse og lokationstjenester, der muligvis ikke er tilgængelige på alle tidspunkter og i alle områder. Kort og rutevejledninger kan være unøjagtige, og de faktiske forhold kan afvige fra kortet, dataene, trafikken, rutevejledningen, indholdet og andre resultater. Gennemgå omhyggeligt rutevejledninger, følg alle gældende trafikregler, foretag dine egne vurderinger, brug sund fornuft, og brug kort- og navigationstjenester på eget ansvar. Du er til enhver tid ansvarlig for din adfærd og dens konsekvenser. Navigation med AR kræver, at billeder i Google Street View er opdaterede, og at der er godt udendørslys. Det er ikke tilgængeligt i Indien.

Distraktion

Brug af din enhed i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge enheden under kørsel i bil eller på cykel, mens du betjener maskineri, eller når du udøver andre aktiviteter, hvor brugen af den kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af mobilenheder, høretelefoner og hjelme.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed er blevet evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for 1 gram væv, er de højeste SAR-værdier for G025E 1,20 W/kg, når den holdes op mod hovedet, eller 1,20 W/kg ved en afstand på 1,0 cm fra kroppen, og for G6QU3 1,20 W/kg, når den holdes op mod hovedet, eller 1,20 W/kg ved en afstand på 1,0 cm fra kroppen. I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv, er de højeste SAR-værdier for denne enhedstype 0,94 W/kg, når den holdes op mod hovedet, eller 1,40 W/kg ved en afstand på 5 mm fra kroppen.

Du kan finde de SAR-værdier, der gælder i hver enkelt jurisdiktion, på din Pixel 4a (5G): Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer.

Du kan reducere eksponeringen for RF-energi ved at bruge en håndfri løsning, f.eks. det indbyggede medhør, de medfølgende høretelefoner eller andet lignende tilbehør. Tilbehør som f.eks. cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold enheden væk fra kroppen for at overholde afstandskravene.

Du kan finde yderligere oplysninger om SAR på de følgende sider:

fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brug af trådløs teknologi (f.eks. mobilnetværk eller Wi-Fi). Din enhed er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovligt. Du kan muligvis bruge din enhed i flytilstand.

Nødkommunikation

Trådløse enheder er ikke altid pålidelige, hvis du skal foretage nødopkald. Denne enhed fungerer ved hjælp af radiosignaler og kan muligvis ikke oprette eller opretholde en forbindelse under alle forhold. Enheden har et genopladeligt batteri, der kan påvirkes af temperaturen, brugen, skader og andre forhold. Omend nogle jurisdiktioner sender info til nødsituationer over trådløse netværk, modtager din enhed ikke altid disse meddelelser afhængigt af netværksforbindelsen og andre faktorer. Nogle funktioner og nødoplysninger eller -opkald er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle sprog.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hold altid telefonen og dens oplader på sikker afstand af pacemakeren eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret i kroppen. Hvis du har spørgsmål om brug af din Google-enhed med eller i nærheden af din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du kontakte din læge, før du bruger telefonen. Hvis du har mistanke om, at din telefon forstyrrer din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få oplysninger om dit medicinske udstyr.

Sygehuse

Sluk for din trådløse enhed, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Sundhedsrelaterede funktioner

Telefonen og de tilhørende funktioner i motionsapps er ikke medicinske apparater og er kun beregnet til orientering. De er ikke beregnet til brug i forbindelse med diagnosticering af sygdom eller andre tilstande eller til helbredelse, overvågning, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom eller andre tilstande.

Helbredsmæssige forholdsregler

En lille procentdel af brugerne kan opleve hovedpine, krampeanfald eller hukommelsessvigt, der udløses af visuelle stimuli såsom blinkende lys eller stærke mønstre. Disse symptomer kan opleves af personer, der aldrig har haft krampeanfald eller hukommelsessvigt før. Hvis du har haft eller kan have tilbøjelighed til krampeanfald, hukommelsessvigt, epilepsi eller anden sygdomstilstand, skal du konsultere en læge, før du bruger enheden. Stop straks brugen af telefonen, og kontakt en læge, hvis du oplever symptomer, som du mener kan være forårsaget af din telefon (f.eks. hovedpine, hukommelsessvigt eller krampeanfald).

Sygdomme i bevægeapparatet

Gentagne aktiviteter som f.eks. at skrive, trykke eller stryge på telefonens skærm kan føre til ubehag i fingre, hænder, håndled, arme, skuldre eller andre dele af kroppen. Hvis du oplever ubehag i forbindelse med sådanne aktiviteter, skal du stoppe brugen af telefonen og kontakte din læge.

Klasse 1-laserprodukt

Advarsel! Pixel 4a (5G) er klassificeret som et laserprodukt i klasse 1 i henhold til 3. udgave af IEC 60825-1. Produktets design indeholder optik og et beskyttelseshus, så niveauet for laserstrålingen ikke overstiger klasse 1. Dette produkt overholder 21 CFR 1040.10 og 1040.11 bortset fra overensstemmelse med 3. udgave af IEC 60825-1 som beskrevet i Laser Notice nr. 56 dateret d. 8. maj 2019. Brug af andre kontrolelementer, justeringer eller procedurer end dem, der er angivet i denne brugervejledning, kan medføre strålingsfare.

Laserenhed: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer, rengør eller bortskaffer din Pixel 4a (5G):

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade din Pixel 4a (5G) i omgivende temperaturer under 0 °C eller over 35 °C. Hvis enhedens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, manglende evne for opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Træk stikket til Pixel 4a (5G) og strømadapteren ud inden rengøring, når det er tordenvejr, eller når den ikke benyttes i længere tid. Du må ikke rengøre din Pixel 4a (5G), mens den oplades, da det kan forårsage skade på din enhed. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade.

Pixel 4a (5G) og telefoncovers i lyse farver kan blive plettede, hvis de udsættes for makeup, kemikalier og farvede materialer som f.eks. denim.

Hvis du vil rengøre din Pixel 4a (5G), anbefaler vi, at du forsigtigt rengør den med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til streger, snavs eller støv og en let fugtig (ikke våd) klud til farveoverførsler, f.eks. fra sminke eller et par nye jeans. Hvis du vil fjerne pletter og snavs, skal du bruge skærmrenseservietter eller brillerens på skærmen og almindelig husholdningssæbe eller almindelige rengøringsservietter uden blegemiddel på bagsiden og siderne. Du kan få yderligere vejledning i pleje og rengøring på g.co/pixel/care.

Hvis du vil desinficere din Pixel 4a (5G), herunder din skærm, kan du bruge almindelige rengøringsservietter til husholdningsbrug eller renseservietter med 70 % isopropylalkohol. Undlad at bruge renseservietter med blegemiddel.

Magnetiske felter

Undgå at placere medier, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. kreditkort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af denne Pixel 4a (5G) eller dens opladerkabel, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på de pågældende medier. Medier, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra denne Pixel 4a (5G).

Service og support

Din Pixel 4a (5G) bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Gå til g.co/pixel/help for at få hjælp og support online. Hvis du sender din telefon til service, modtager du muligvis en erstatningstelefon, der kan være renoveret (i stedet for din oprindelige telefon). Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Reparation eller udskiftning kan medføre tab af brugergenererede data.

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde oplysninger om lovgivning, certificering og overensstemmelsesmærker, der er specifikke for Pixel 4a (5G), på din Pixel 4a (5G) under Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens strømadapter er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brug af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Denne enhed må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Enheden skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Model: G025E, G6QU3

Ansvarlig part:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
g.co/pixel/support

Kompatibilitet med høreapparater

Pixel 4a (5G) er blevet bedømt og godkendt til at være kompatibel med høreapparater i henhold til den tekniske specifikation ANSI C63.19. Kompatibilitet med høreapparater kan bedømmes på to måder:
M-bedømmelse, som er en måling af immuniteten over for radiofrekvensinterferens i forbindelse med akustisk tilknytning af høreapparater
T-bedømmelse, som er et mål for effektivitet, når telefonen bruges sammen med et induktivt tilknyttet høreapparat (teleslynge).
Pixel 4a (5G) er klassificeret som M3/T4 for G025E og M3/T4 for G6QU3 i overensstemmelse med FCC-reglerne for trådløse enheders kompatibilitet med høreapparater.

I henhold til FCC-reglerne er en mobiltelefon høreapparatskompatibel, når den får bedømmelsen M3 eller M4 ved akustisk tilknytning eller T3 eller T4 ved induktiv tilknytning.

Din telefon er blevet testet og bedømt til at være kompatibel med høreapparater i forbindelse med nogle af de trådløse teknologier, høreapparater bruger. Der kan dog være brugt nogle nyere teknologier i disse telefoner, som ikke er blevet testet for brug sammen med høreapparater. Det er vigtigt at gennemprøve din telefons funktioner på forskellige steder ved hjælp af dit høreapparat eller cochlear-implantat for at afgøre, om du hører nogen forstyrrende lyde. Kontakt dit mobilselskab eller Google for at få flere oplysninger om kompatibilitet med høreapparater. Hvis du har spørgsmål om returnerings- og ombytningspolitikker, skal du kontakte dit mobilselskab eller din telefonforhandler.

Genanvendelse

Du kan få flere oplysninger om genanvendelse i USA på g.co/pixel/recycle.

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada (IC), klasse B

Dette digitale apparat i klasse B overholder den canadiske ICES-3(B)/NMB-3(B)-standard

Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada.

Pixel 4a (5G) overholder IC's licensfritagede RSS-standarder. Brugen er underlagt følgende to betingelser:

1. Enheden må ikke forårsage skadelig interferens
  2. Enheden skal acceptere enhver form for interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'IC Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. L'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. L'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheden til brug på frekvensbåndet 5150-5250 MHz er kun beregnet til indendørs brug, da den ellers kan skabe skadelig interferens i mobilsatellitsystemer, der deler kanal.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Lovmæssige oplysninger: EU og Storbritannien

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G025I er i overensstemmelse med direktivet 2014/53/EU (radioudstyrsdirektivet).

Overensstemmelseserklæring (Pixel 4a (5G))

Restriktioner og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU:

Enheden må kun bruges indendørs, når den benytter frekvensintervallet 5150 til 5350 MHz, i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK, CH, IS, LI, NO, TR.

Frekvensbånd og strøm

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens Strøm
Wi-Fi 2400-2483,5 MHz 20 dBm
Wi-Fi 5150-5250 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5250-5350 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5470-5725 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5725-5850 MHz 14 dBm
Bluetooth: 2400-2483,5 MHz 20 dBm
NFC 13,56 MHz 0 dBuA/m
GSM 900 33,5 dBm
GSM 1800 31 dBm
UMTS Band I/VIII 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 25,7 dBm
LTE: 38 HPUE 27,5 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n28, n40, n77, n78 25,7 dBm
NR: n78 HPUE 26,5 dBm

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehøret, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

WEEE-symbolet angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Når produktet, dets batteri og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genanvendes, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Kontaktorganet for lovmæssige forhold i EU er Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

Producentoplysninger

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Importøroplysninger

Importør: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Lovmæssige oplysninger: Australien

Disse enheders WLAN-funktion er begrænset til indendørs brug i frekvensintervallet 5150 til 5350 MHz, da de ellers kan risikere at forårsage skadelig interferens i forhold til mobilsatellitsystemer.

Du kan kontakte kundeservice på 1-800-884-355. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret. Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes.

Lovmæssige oplysninger: Singapore

Overholdelse af IMDA-regler

Overholder
IMDA-standarderne
DA107248

Lovmæssige oplysninger: Japan

Enheden er udelukkende til indendørs brug, når den benytter 5 GHz (W52/W53) (medmindre der kommunikeres til en kraftig radio).

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

Lovmæssige oplysninger: Taiwan

無線射頻暴露

以 G025E 而言, SAR 標準值:2.0 W/kg, 送測產品實測值:0,75 W/kg.

台灣法規遵循

使用過度恐傷害視力

1. 使用30分鐘請休息10分鐘。
  2. 未滿2歲幼兒不看螢幕,2歲以上每天看螢幕不要超過1小時

減少電磁波影響,請妥適使用

經型式認證合格之低功率射頻電機,非經許可,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。

低功率射頻電機之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。

前項合法通信,指依電信法規定作業之無線電通信。低功率射頻電機須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

本裝置之使用應避免影響附近雷達系統之操作。

經過格式化的實際儲存空間容量會略減。

RoHS i Taiwan

Udstyrsnavn: 18 W USB-C-strømadapter, Typebetegnelse: G1000-US, TC G1000-US, TC G1001-US, GR4RC
設備名稱:交換式電源供應器,型號(型式):G1000-US, TC G1000-US, TC G1001-US, GR4RC

單元\
Enhed
限用物質及其化學符號
Stoffer, der er underlagt begrænsninger, og deres kemiske symboler
鉛Bly
(Pb)
汞Kviksølv
(Hg)
鎘Cadmium
(Cd)
六價鉻
Hexavalent
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerede
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerede
difenylætere
(PBDE)
外殼 Kabinet O O O O O O
電子元件
Elektronisk komponent
O O O O O
連接 器 Stik O O O O O
電路板 PCB O O O O O O
變壓器 Transformer O O O O O O
塑膠件
Plastikkomponenter
O O O O O O
包裝 Emballage O O O O O O
其它 Andet O O O O O O

備考 1. 〝超出 0,1 vægtprocent〞 及 〝超出 0,01 vægtprocent〞 係指 限 用 物質 之 百分比 含量 超出 百分比 含量 基準 值。
Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det begrænsede stof overstiger referenceprocentværdien for den aktuelle tilstand.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det begrænsede stof ikke overstiger referenceprocentdelen for tilstedeværelse.

備考3.〝—〞係指該項限用物質為排除項目。
Bemærkning 3: Et "—" angiver, at det begrænsede stof ikke er tilstede.

Udstyrsnavn: Pixel 4a (5G), Typebetegnelse: G025E
設備名稱:移動電話,型號(型式):G025E

單元\
Enhed
限用物質及其化學符號
Stoffer, der er underlagt begrænsninger, og deres kemiske symboler
鉛Bly
(Pb)
汞Kviksølv
(Hg)
鎘Cadmium
(Cd)
六價鉻
Hexavalent
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerede
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerede
difenylætere
(PBDE)
外殼 Kabinet O O O O O O
電子元件
Elektronisk komponent
O O O O O
連接 器 Stik O O O O O
電路板 PCB O O O O O O
顯示 Skærm O O O O O O
電池 Batteri O O O O O
包裝 Emballage O O O O O O
其它 Andet O O O O O O

備考 1. 〝超出 0,1 vægtprocent〞 及 〝超出 0,01 vægtprocent〞 係指 限 用 物質 之 百分比 含量 超出 百分比 含量 基準 值。
Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det begrænsede stof overstiger referenceprocentværdien for den aktuelle tilstand.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det begrænsede stof ikke overstiger referenceprocentdelen for tilstedeværelse.

備考3.〝—〞係指該項限用物質為排除項目。
Bemærkning 3: Et "—" angiver, at det begrænsede stof ikke er tilstede.

Oplysninger om tilgængelighed

Pixel 4a (5G)

HJÆLPEFUNKTIONER

KRAV – BESKRIVELSE

VÆRDI

Oplysninger om håndsæt/hardware

Touchskærm

Har enheden en touchskærm

Ja

Hvis enheden har en touchskærm, er den så kapacitiv (også kaldet varmefølsom)

Ja

Identificering af taster

Er de enkelte taster nemme at skelne imellem for brugeren

Hvordan skelnes tasterne – separate taster, brug af riller til at adskille

Ikke relevant

Tastafstand fra midten

Hvad er afstanden fra midten af en numerisk tast til en anden

Ikke relevant

Tastaturlayout

Tastaturet er opbygget som et QWERTY-tastatur

Ja

Nøglebadge til nøglering eller nøglesnor

Har en lille stang til en nøglering eller nøglesnor

Nej

Differentiering af funktionstaster

De numeriske taster har en anden farve eller form end de andre taster, hvilket gør dem lettere at skelne fra hinanden ved berøring eller visuelt

Ikke relevant

Enhedens udformning

A. Klapdesign/klaptelefon

B. Chokoladebar/ud i ét

C. Skydetelefon

D. Drejemobil

E. Touchscreen

F. Andet

E

Operativsystem

Telefonens operativsystem og version

Android R

Skridfaste funktioner

Har en skridfast belægning eller riller for at forhindre, at den glider ud af hånden

Nej

Egenskaber for personer med begrænset hånd-/fingermobilitet

Håndsættets vægt

Telefonens vægt inkl. batteri

168 g

Let indsættelse af batteri

Er den korrekte retning og placering tydeligt markeret på batteriet

Ikke relevant

Mulighed for medhør

Håndfri betjening under opkald og efter igangsat opkald

Ja

Beskyttede/forsænkede taster

Hver enkelt tast er forsænket eller beskyttet på en eller anden måde for at reducere risikoen for, at du trykker på den forkerte tast

Trådløse øretelefoner/headsets

Trådløse øretelefoner og headsets, f.eks. Bluetooth-headsets, understøttes

Ja

Tilkobling til en enhed

Gør det muligt at bruge computeren som tekstterminal. Giver også mulighed for, at tilpassede enheder kan arbejde sammen med telefonen. Enheden kan tilsluttes telefonen ved hjælp af:

• Kabel (en elledning)

Ja

• Infrarødt signal (som bevæger sig gennem luften som en radiobølge, men ikke kan gå gennem vægge eller andre massive genstande)

Nej

• Bluetooth/trådløst LAN (radiosignaler, som bevæger sig gennem luften, og som muligvis også kan passere gennem vægge eller andre massive genstande)

Ja

• Andre forbindelser end dem, der er beskrevet ovenfor (beskriv): NFC

Ja

Flad bagside til brug på bordplade

Har en flad bagside, så den kan bruges, mens den ligger på et bord

Ja

Svar med vilkårlig tast

Brugeren kan besvare et opkald ved at trykke på en vilkårlig tast

Nej

Håndbevægelse

Nogle kontrolelementer kræver, at du kniber dem sammen eller drejer dem med fingrene, eller at du drejer dit håndled

Ja

Stemmegenkendelse til opkald

Gør det muligt at ringe til et nummer ved at sige personens navn, hvis det er på din liste over kontakter (en personlig "telefonbog", du opretter i telefonen)

Ja

Stemmegenkendelse til adgang til funktioner

Gør det muligt at aktivere funktioner ved at sige kommandoer til telefonen, hvilket reducerer behovet for at bruge tastaturet

Ja

Automatisk svar

Gør telefonen i stand til at besvare et opkald automatisk efter at have ringet et bestemt antal gange

Nej

Funktioner for svagtseende

Taktile markører på tasterne "F" og "J"

Tasterne "F" og "J" har markerede prikker eller streger, så du kan skelne dem fra de andre taster blot ved berøring (kun relevant for telefoner, der har et QWERTY-tastatur)

Standardlayouts for numeriske taster

De numeriske taster har et standardlayout, hvor 1 2 3 er foroven, og * 0 # er nederst

Ja – touchskærmstastatur

Tast med tilbagemelding – mærkbar

Når du trykker på en tast, kan du mærke et fysisk klik, så du ved, der er trykket på den

Ja

Tast med tilbagemelding – hørbar

Når du trykker på en tast, afgives der en lyd, så du ved, der er trykket på den

Ja

Hørbar identifikation af taster – oplæsning

Når du trykker på en numerisk tast, læses tallet højt, så du ved, du har trykket på den rigtige tast

Ja

Hørbar identifikation af taster – funktioner

De lyde, du hører, når du trykker på en tast, adskiller sig fra de numeriske taster og funktionstasterne, så du nemt kan skelne dem fra hinanden

Ja

Justerbar skrifttype – typografi

Du kan ændre skrifttypen (skriftsnittet), der anvendes til tekst på skærmen, hvilket kan gøre det nemmere at læse teksten

Ja

Justerbar skrifttype – størrelse

Du kan gøre teksten på skærmen større eller mindre for at gøre det lettere at læse den

Ja

Personlige genveje

Du kan tildele en bestemt funktion til en enkelt tast eller en kort tasterækkefølge

Ja

Skærmegenskaber – justerbar kontrastindstilling

Du kan justere kontrasten på skærmen for at gøre tekst og symboler lettere at se mod baggrunden

Nej

Skærmegenskaber – justerbar lysstyrkeindstilling

Du kan justere lysstyrken på skærmen for at gøre det lettere at læse teksten

Ja

Skærmegenskaber – hovedskærmens størrelse

Størrelsen på hovedskærmen

6,24" 19,5:9-billedformat

Skærmegenskaber – hovedskærmens opløsning

Antallet af prikker (kaldet pixels), der bruges til at vise tekst og billeder på hovedskærmen. Flere prikker betyder flere detaljer.

2.340 x 1.080 (FHD+)

Skærmegenskaber – farvedifferentiering

Farveopfattelsen er ikke afgørende for at forstå oplysningerne på skærmen (du behøver f.eks. ikke at kunne skelne mellem røde og grønne symboler)

Ja

Skærmegenskaber – symboler/ikoner

Menuerne kan vises ved hjælp af symboler eller billeder i et gitterlayout. Dette kan gøre dem lettere for nogle mennesker at forstå eller huske

Nej

Skærmegenskaber – skærmflimren

Hovedskærmen flimrer ikke med en hastighed, der kan give problemer for mennesker med fotosensitiv epilepsi (mellem 2-60 Hz)

Ja

Stemmeoutput for opkaldsnummeret fra listen over kontakter

Når du modtager et opkald, oplæses navnet på den person, der ringer op, hvis navnet er på din liste over kontakter

Nej

Stemmeoutput for sms-beskeder: Indbygget

Kan læse sms-beskeder højt for dig

Ja

Oplæste menuer

Læser menuindstillingerne højt, så du kan få adgang til funktioner, selvom du ikke kan læse det, der vises på skærmen

Ja

Brugervejledning i alternative formater

Brugervejledningen er tilgængelig i alternative formater, f.eks. en onlineversion

Ja

Egenskaber for hørehæmmede

Vibratorfunktion

Telefonen kan indstilles til at vibrere, når den modtager et opkald eller en sms-besked, eller når der gives en advarselsbesked

Ja

Visuelle advarsler – indgående opkald

Når der modtages opkald eller en sms-besked, vises der en visuel besked, f.eks. navnet på den person, der ringer, hvis det er på din liste over kontakter

Ja

Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af mobilnetværk

Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit mobilnetværk

Ja

Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af trådløse LAN-netværk

Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit trådløse LAN-netværk

Ja

Headset – stiktypen

Den type stik, et headset skal have for at kunne tilsluttes telefonen

3,5 mm

USB-C

Høreapparatskompatibilitet

Lyden er tydeligere ved brug sammen med et høreapparat med indstillingen "T"

Ja

Alternativ høreapparatsteknologi

Lyden er tydeligere ved brug sammen med alternative tilkoblingsteknologier

Ikke relevant

Beskedindstillinger – MMS

Gør det muligt at sende og modtage multimediebeskeder, hvilket kan omfatte billeder og lyd- og videoklip

Ja

Tilpasning og genbrug af sms-beskeder

Gør det muligt at oprette standardiserede sms-beskeder, som du hurtigt kan sende til enhver uden at skulle indtaste samme besked hver gang. Eksempel: "Jeg er til møde. Jeg ringer tilbage"

Ja

Beskedmuligheder – mail

Gør det muligt at sende og modtage mails

Ja

Internetkapacitet

Du kan bruge telefonen til at gennemse websites og bruge andre internetbaserede tjenester

Ja

YDERLIGERE FUNKTIONER OG EGENSKABER

Google Pixel 4a (5G) har touchskærm. Den har dog også følgende trykknapper: En afbryderknap og lydstyrkeknapper

Ja

VALGFRIE FUNKTIONER OG TILBEHØR

Den måde, som det åbne operativsystem og hjælpefunktionerne fungerer på, betyder, at nogle funktioner leveres som en del af Android-styresystemet, og de kan derfor ændres og opgraderes i løbet af produktets levetid

Ja

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan ses i Googles center for hardwaregaranti.

Pixel, Google, G-logoet og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Wi-Fi® og Wi-Fi-logoet er varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance. Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.