Voorwaarden voor de proefperiode van Nest Aware

Laatst geüpdatet: 31 mei 2022

Als we je een proefperiode van Nest Aware (de 'Aanbieding') hebben aangeboden, kan er bij de aanmelding wel of niet een geldige betaalmethode vereist zijn. Als er bij de aanmelding een geldige betaalmethode vereist is, staan de voorwaarden van de Aanbieding hieronder in artikel 2. Als er bij de aanmelding geen geldige betaalmethode vereist is, staan de voorwaarden van de Aanbieding hieronder in artikel 1.

1. De Aanbieding: geen geldige betaalmethode vereist bij aanmelding voor een proefperiode

Bij deze Aanbieding krijg je gedurende een periode van 30 dagen vanaf het moment waarop je de Aanbieding inwisselt (de 'Aanbiedingsperiode') kosteloos toegang tot de voordelen van een Nest Aware-abonnement (de 'Nest Aware-service' of de 'Service'). Tijdens de Aanbiedingsperiode zijn de Servicevoorwaarden van Nest van toepassing op je gebruik van het abonnement. In het Privacybeleid van Google staat hoe persoonsgegevens worden verwerkt in deze service.

Vereisten en geschiktheid

Deze Aanbieding is beperkt tot één per huis voor aankopen van de nieuwe generatie Nest Doorbell en Nest Cam. De Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contanten of het equivalent hiervan. Google behoudt zich het recht voor om deze Aanbieding op elk gewenst moment te wijzigen of te annuleren, en stelt in dat geval gebruikers hiervan op de hoogte. Niet in alle landen beschikbaar.

Einddatum van de aanbieding, opzeggingen en aanmelding voor een betaald abonnement

De Nest Aware-service loopt aan het eind van de Aanbiedingsperiode af, tenzij je een betaald abonnement op Nest Aware neemt. Hiervoor heb je bij aanmelding een Google-betalingsaccount met een in aanmerking komende betaalmethode nodig. In dat geval wordt de huidige prijs van het gekozen Nest Aware-abonnement in rekening gebracht op je betaalmethode, totdat je het abonnement opzegt. Als je je abonnement wilt beheren, ga je naar de Google Store of de Google Play-app, afhankelijk van waar je het hebt gekocht.

Als je Nest Aware-service afloopt, worden na verloop van tijd je videogeschiedenis en geluidsclips verwijderd. Meer informatie Je kunt de videogeschiedenis en geluidsdetectiegebeurtenissen ook altijd zelf verwijderen. Je kunt elke functie van Nest Aware op elk gewenst moment uitzetten door de instellingen in de Home-app of de Nest-app te wijzigen.

2. De Aanbieding: geldige betaalmethode vereist bij aanmelding voor een proefperiode (alleen voor de VS)

Bij deze Aanbieding krijg je gedurende een periode van 30 of 60 dagen (afhankelijk van wat er in de Google Home-app staat) vanaf het moment waarop je de Aanbieding inwisselt (de 'Aanbiedingsperiode') zonder extra kosten toegang tot de abonnementsvoordelen. De Servicevoorwaarden van Nest en het Privacybeleid van Google zijn van toepassing op je gebruik van het abonnement tijdens de Aanbiedingsperiode. In het Privacybeleid van Google staat hoe persoonsgegevens worden verwerkt in deze service.

Vereisten en geschiktheid

Voor de Aanbieding is bij aanmelding een Google Payments-account met een geldige betaalmethode vereist. Deze Aanbieding is beperkt tot één per huis. Je kunt deze Aanbieding niet combineren met promotiecodes of andere gelijktijdige aanbiedingen. De Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contanten of het equivalent hiervan. Google behoudt zich het recht voor om deze Aanbieding op elk gewenst moment te wijzigen of te annuleren, en stelt in dat geval gebruikers hiervan op de hoogte. Niet in alle regio's beschikbaar.

Terugkerende facturering en opzegging

Je abonnement gaat in op de datum waarop de Aanbiedingsperiode afloopt. Vanaf dan wordt via de opgegeven betaalmethode elke maand of elk jaar automatisch de standaard abonnementsprijs van Nest Aware in rekening gebracht, totdat je het abonnement opzegt. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Er zijn geen terugbetalingen mogelijk voor gedeeltelijke factureringsperioden. Als je wilt voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht, moet je het abonnement vóór het einde van de Aanbiedingsperiode opzeggen. Als je je abonnement wilt beheren, ga je naar de Google Store of de Google Play-app, afhankelijk van waar je het hebt gekocht. Als je het Nest Aware-abonnement tijdens de Aanbiedingsperiode opzegt, blijft de Service actief tot het einde van de Aanbiedingsperiode.

Als je Nest Aware-service afloopt, worden na verloop van tijd je videogeschiedenis en geluidsclips verwijderd. Meer informatie Je kunt de videogeschiedenis en geluidsdetectiegebeurtenissen ook altijd zelf verwijderen. Je kunt elke functie van Nest Aware op elk gewenst moment uitzetten door de instellingen in de Home-app of de Nest-app te wijzigen.