Stadia Pro ‑kampanjatarjouksen käyttöehdot

• Kolmen (3) kuukauden Stadia Pro ‑kampanjatarjous on saatavilla vakituisesti Suomessa asuville henkilöille.
  • Tarjouksen arvo on 29,97€.
  • Koodi voidaan lunastaa tilin luomisen yhteydessä tai Stadia-tilin haltijat voivat lunastaa sen asetuksista stadia.com-osoitteessa.
  • Kelpoisuusvaatimukset:
    • Jos koodi alunperin tarjottiin Stadia Premiere Edition -paketin yhteydessä, koodin voi lunastaa vain sellainen henkilö, joka ei ole aiemmin lunastanut koodia, joka alun perin tarjottiin Stadia Premiere Edition tai Founder’s Edition -paketin yhteydessä.
    • Jos koodi alunperin tarjottiin Buddy Pass tai Pro Pass -tarjouksena, koodin voi lunastaa vain sellainen henkilö, joka ei ole aiemmin lunastanut koodia, joka alunperin tarjottiin Buddy Pass tai Pro Pass -tarjouksena.
  • Jos sinulla on aktiivinen Stadia Pro -tilaus, koodin lunastaminen pidentää olemassa olevaa Stadia Pro -tilaustasi kolmella (3) kuukaudella veloituksetta.
  • Jos sinulla ei ole ole Stadia Pro -tilausta, koodin lunastaminen antaa sinulle mahdollisuuden tilata Stadia Pro kolmeksi (3) ensimmäiseksi kuukaudeksi veloituksetta.
  • Saat kolmen (3) ensimmäisen kuukauden aikana samat edut kuin jäsenyyden tulevina kuukausina.
  • Rekisteröityminen edellyttää voimassa olevan maksutavan määrittämistä. Sinua ei kuitenkaan veloiteta ennen kuin kolme (3) ensimmäistä kuukautta on kulunut loppuun, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Jos et halua, että sinua veloitetaan, peruuta tilaus ennen kolmen (3) kuukauden jakson päättymistä. Lue lisää tilauksen ylläpidosta tai peruuttamisesta osoitteessa g.co/stadia/subscriptions.
  • Kolmen (3) kuukauden jakson lopussa sinulta veloitetaan automaattisesti kuukausittain Stadia Pro ‑tilausmaksu 9,99 € kuukaudessa.
  • Osittaisille laskutuskausille ei ole saatavilla hyvityksiä. Laajennussisältöä ei hyvitetä.
  • Jos peruutat Stadia Pro ‑tilauksen, menetät kaikkien tilaukseen sisältyvien pelien ja niihin liittyvien laajennusten käyttöoikeudet, jotka olet lunastanut Stadia Pron kautta. Et kuitenkaan menetä ostamiesi pelien tai kyseisiin peleihin ostamiesi laajennusten käyttöoikeuksia.
  • Jos tilaat Stadia Pron uudelleen, voit taas käyttää tilaukseen sisältyviä pelejä ja niihin liittyviä laajennuksia, jotka lunastit aiemmin Stadia Pron kautta edellyttäen, että sellaiset pelit ovat edelleen saatavilla Stadiassa.
  • Jos olet ostanut laajennuksia tietylle pelille, voit käyttää laajennuksia vain silloin, kun sinulla on kyseisen pelin käyttöoikeus.
  • Saatavilla niin kauan kuin tuotteita riittää. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
  • Edellyttää aktiivista Google-tiliä ja rekisteröitymistä Stadiaan. Stadian käyttöön sovelletaan Stadian käyttöehtoja ja tietosuojailmoitusta.
  • Tarjouksen myöntäjä: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland.