Hantera en prenumeration på Stadia Pro, spelprenumerationer och köp

Du kan visa och hantera köp och prenumerationer på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

Visa och hantera prenumerationer

Så här visar du de prenumerationer som är kopplade till ditt Stadia-konto:

På stadia.com

1. Logga in på ditt konto på stadia.com.
  2. Välj din avatar uppe till höger.
  3. Välj Stadia-inställningar följt av Köp och prenumerationer.

I Stadia-appen

1. Öppna Stadia-appen Stadia icon på en mobil enhet.
  2. Tryck på din avatar uppe till höger.
  3. Tryck på Köp och prenumerationer.

Hantera prenumerationer och betalningsmetoder

Prenumerationer på Stadia Pro och spel visas under Prenumerationer. Bredvid varje prenumeration visas information om hur ofta du debiteras, betalningsbeloppet och nästa faktureringsdatum.

Om du vill hantera en aktiv prenumeration eller den betalningsmetod som är kopplad till den väljer du Hantera bredvid prenumerationen.

Om din prenumeration på Stadia Pro har löpt ut kan du börja prenumerera igen på stadia.com/pro.

Om du vill hantera dina prenumerationer i Stadia-appen Stadia icon och betalningsmetoden är kopplad till Google Play ska du använda en Android-enhet.

Avsluta en prenumeration

Du kan avsluta en prenumeration när som helst på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

På stadia.com

1. Logga in på ditt konto på stadia.com.
  2. Välj din avatar uppe till höger.
  3. Välj Stadia-inställningar följt av Köp och prenumerationer.
  4. Välj Avsluta prenumeration bredvid den prenumeration du vill avsluta.

I Stadia-appen

1. Öppna Stadia-appen Stadia icon på en mobil enhet.
  2. Tryck på din avatar följt av Köp och prenumerationer.
  3. Tryck på Säg upp prenumerationen under prenumerationen du vill avsluta.

Obs! Om du avslutar prenumerationen på Stadia Pro eller ett spel har du fortfarande åtkomst till förmånerna tills den aktuella faktureringsperioden är slut. Prenumerationer fortsätter att visas i Stadia-appen tills de löper ut.

Om du vill starta om prenumerationen på Stadia Pro medan den ännu är aktiv väljer du Hantera. Om du vill börja prenumerera på Pro igen efter att prenumerationen har löpt ut besöker du stadia.com/pro.

Granska köphistoriken

När du handlar på Stadia skickar vi ett bekräftelsemeddelande med namnet på produkten, inköpsbeloppet och ett beställningsnummer. Du kan även granska köphistoriken på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

Köphistoriken innehåller information om följande transaktioner:

• Köp
    • Spel
    • Paket
    • Prenumerationer
    • Tilläggsinnehåll
  • Returer och kommande returer
  • Inlösen och återbetalningar

Så här granskar du dina köp:

I Stadia-appen

1. Öppna Stadia-appen Stadia icon.
  2. Tryck på din avatar uppe till höger.
  3. Tryck på Köp och prenumerationer.

På stadia.com

1. Logga in på ditt konto på stadia.com.
  2. Välj din avatar uppe till höger.
  3. Välj Stadia-inställningar följt av Köp och prenumerationer.

Dina beställningar visas under Köphistorik, inklusive datum och transaktionsbelopp. Välj en beställning om du vill ha mer information om den.

Obs! Det transaktions-id som visas i beställningsuppgifterna är samma som beställningsnumret i bekräftelsemeddelandet.