Administrer Stadia Pro-abonnementet ditt samt spillabonnementer og kjøp

Du kan se og administrere kjøpene og abonnementene dine på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

Se og administrer abonnementene dine

Slik ser du abonnementene som er tilknyttet Stadia-kontoen din:

På stadia.com

1. Logg på kontoen din på stadia.com.
  2. Velg brukerbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Stadia-innstillinger og så Kjøp og abonnementer.

I Stadia-appen

1. Åpne Stadia-appen på mobilenheten din Stadia icon.
  2. Trykk på brukerbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Kjøp og abonnementer.

Administrer abonnementene og betalingsmåtene dine

Stadia Pro- og spillabonnementer er oppført under «Abonnementer». Ved siden av hvert abonnement kan du se informasjon om hvor ofte og hvor mye du belastes, samt neste faktureringsdato.

For å administrere et aktivt abonnement eller den tilknyttede betalingsmåten, velg Administrer ved siden av det aktuelle abonnementet.

Hvis Stadia Pro-abonnementet ditt er avsluttet, kan du abonnere på nytt på stadia.com/pro.

Hvis du vil administrere abonnementene dine i Stadia-appen Stadia icon og betalingsmåten din er tilknyttet Google Play, må du bruke en Android-enhet.

Si opp et abonnement

Du kan si opp abonnementer når som helst på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

På stadia.com

1. Logg på kontoen din på stadia.com.
  2. Velg brukerbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Stadia-innstillinger og så Kjøp og abonnementer.
  4. Ved siden av abonnementet du vil si opp, velger du Avslutt abonnementet.

I Stadia-appen

1. Åpne Stadia-appen på mobilenheten din Stadia icon.
  2. Trykk på brukerbildet ditt og så Kjøp og abonnementer.
  3. Under abonnementet du vil si opp, trykker du på Si opp abonnementet.

Merk: Hvis du sier opp abonnementet ditt på Stadia Pro eller et spill, har du fortsatt tilgang til abonnementsfordelene i resten av den inneværende faktureringsperioden. Abonnementer du sier opp, vises fortsatt i Stadia-appen frem til de utløper.

For å starte Stadia Pro-abonnementet på nytt mens det fortsatt er aktivt, velg Administrer. For å abonnere på Pro igjen når abonnementet er avsluttet, gå il stadia.com/pro.

Gå gjennom kjøpsloggen din

Når du kjøper noe på Stadia, sender vi deg en bekreftelse på e-post med navnet på produktet, kjøpssummen og et bestillingsnummer. Du kan også gå gjennom kjøpsloggen din på stadia.com eller i Stadia-appen Stadia icon.

Kjøpsloggen inneholder informasjon om disse transaksjonstypene:

• Kjøp
    • Spill
    • Pakker
    • Abonnementer
    • Ekstrainnhold
  • Returer (også returer som ikke er behandlet ennå)
  • Innløsninger og tilbakeføringer

Slik går du gjennom kjøpene dine:

I Stadia-appen

1. Åpne Stadia-appen på mobilenheten din Stadia icon.
  2. Trykk på brukerbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Kjøp og abonnementer.

På stadia.com

1. Logg på kontoen din på stadia.com.
  2. Velg brukerbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Stadia-innstillinger og så Kjøp og abonnementer.

Bestillingene dine er oppført under «Kjøpslogg», og her finner du også informasjon om datoer og transaksjonsbeløp. Velg en bestilling for å se mer informasjon om den.

Merk: «Transaksjons-ID-en» som vises i bestillingsinformasjonen, er den samme som «Bestillingsnummeret» i bekreftelsen du fikk på e-post.