Je Stadia Pro-abonnement, gameabonnementen en aankopen beheren

Je kunt je aankopen en abonnementen bekijken en beheren op stadia.com of in de Stadia-app Stadia icon.

Je abonnementen bekijken en beheren

De abonnementen bekijken die aan je Stadia-account zijn gekoppeld:

Op stadia.com

1. Log in op je account op stadia.com.
  2. Selecteer rechtsboven je avatar.
  3. Selecteer Stadia-instellingen en dan Aankopen en abonnementen.

In de Stadia-app

1. Open op je mobiele apparaat de Stadia-app Stadia icon.
  2. Tik rechtsboven op je avatar.
  3. Tik op Aankopen en abonnementen.

Je abonnementen en betaalmethoden beheren

Stadia Pro- en game-abonnementen worden vermeld onder 'Abonnementen'. Je kunt naast elk abonnement informatie bekijken over hoe vaak je wordt gefactureerd, welk bedrag je moet betalen en wanneer de volgende factureringsdatum is.

Als je een actief abonnement of de hieraan gekoppelde betaalmethode wilt beheren, selecteer je Beheren naast het abonnement.

Als je Stadia Pro-abonnement is afgelopen, kun je je opnieuw abonneren op stadia.com/pro.

Als je je abonnementen wilt beheren in de Stadia-app Stadia icon en je betaalmethode aan Google Play is gekoppeld, moet je een Android-apparaat gebruiken.

Een abonnement opzeggen

Je kunt een abonnement op elk moment opzeggen via stadia.com of in de Stadia-app Stadia icon.

Op stadia.com

1. Log in op je account op stadia.com.
  2. Selecteer rechtsboven je avatar.
  3. Selecteer Stadia-instellingen en dan Aankopen en abonnementen.
  4. Selecteer naast het abonnement dat je wilt opzeggen de optie Afmelden.

In de Stadia-app

1. Open op je mobiele apparaat de Stadia-app Stadia icon.
  2. Tik op je avatar en dan Aankopen en abonnementen
  3. Tik onder het abonnement dat je wilt opzeggen op Abonnement opzeggen.

Opmerking: Als je je Stadia Pro- of game-abonnement opzegt, kun je de voordelen blijven gebruiken tot het einde van je huidige factureringsperiode. Je abonnementen blijven in de Stadia-app staan totdat ze verlopen.

Als je je Stadia Pro-abonnement opnieuw wilt starten terwijl het nog actief is, selecteer je Beheren. Als je je opnieuw wilt abonneren op Pro nadat je abonnement is beëindigd, ga je naar stadia.com/pro.

Je transactieoverzicht controleren

Als je een aankoop doet op Stadia, sturen we je een bevestigingsmail met de naam van het product, het aankoopbedrag en een bestelnummer. Je kunt je transactieoverzicht ook bekijken op stadia.com of in de Stadia-app Stadia icon.

Je transactieoverzicht bevat informatie over de volgende transacties:

• Aankopen
    • Games
    • Bundels
    • Abonnementen
    • Content van add-ons
  • Retouren en retouren in behandeling
  • Inwisselingen en terugvorderingen

Je aankopen controleren:

In de Stadia-app

1. Open op je mobiele apparaat de Stadia-app Stadia icon.
  2. Tik rechtsboven op je avatar.
  3. Tik op Aankopen en abonnementen.

Op stadia.com

1. Log in op je account op stadia.com.
  2. Selecteer rechtsboven je avatar.
  3. Selecteer Stadia-instellingen en dan Aankopen en abonnementen.

Je bestellingen worden weergegeven onder 'Transactieoverzicht', inclusief de datum en het transactiebedrag. Selecteer een bestelling om meer details te bekijken.

Opmerking: De transactie-ID die in je bestelgegevens wordt weergegeven, is gelijk aan het bestelnummer in de bevestigingsmail.