Handbok om säkerhet och föreskrifter för Stadia handkontroll

Här finns produktinformation

Säkerhetsvarningar

Föreskrifter

USA

Kanada

Europeiska unionen

Australien

Japan

Begränsad garanti

Här finns produktinformation

Den här handboken innehåller de grundläggande säkerhetsriktlinjerna i det tryckta häftet Säkerhet och garanti som medföljer Stadia handkontroll. Den innehåller dessutom ytterligare information om säkerhet, föreskrifter och garantier för Stadia handkontroll.

Säkerhetsvarningar

Varning VARNING! HÄLSO- OCH SÄKERHETSINFORMATION – LÄS DETTA INNAN DU ANVÄNDER ENHETEN FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR PERSONSKADOR, OBEHAG, SKADAD EGENDOM INKLUSIVE SKADOR PÅ ENHETEN OCH ATT UTSÄTTAS FÖR ANDRA RISKER.

För att undvika att skada enheten, tillbehören och eventuella anslutna enheter, samt minska risken för personskador, obehag, skadad egendom och att utsättas för andra risker, ska du följa säkerhetsåtgärderna nedan innan du börjar använda Stadia handkontroll.

Hantering

Hantera Stadia handkontroll varsamt. Se till att inte tappa, slänga eller slå den mot något. Du kan skada handkontrollen eller dess
batteri om du monterar isär, tappar, böjer, bränner, krossar eller punkterar Stadia handkontroll. Användning av en skadad Stadia
handkontroll kan överhetta batteriet eller orsaka personskada. Utsätt inte Stadia handkontroll för vätskor, eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Använd inte en extern värmekälla för att torka handkontrollen om den blir våt.

Stadia handkontroll ska användas och laddas i omgivande temperaturer mellan 0 °C och 35 °C och förvaras i omgivande temperaturer mellan -20 °C och 60 °C. Låt inte Stadia handkontroll ligga där temperaturen kan överstiga 60 °C, t.ex. i bilen eller nära en värmefläkt, eftersom det kan skada handkontrollen, överhetta batteriet eller medföra brandrisk. Placera inte Stadia handkontroll vid en värmekälla eller i direkt solljus. Om enheten blir för varm drar du ur sladden om den är ansluten till en strömkälla och flyttar enheten till en svalare plats. Använd den inte förrän den har svalnat. Stadia handkontroll har utformats för användning på upp till 2 000 meters höjd.

Reparation och service

Du ska inte försöka reparera Stadia handkontroll på egen hand. Det finns risk för skador när enheten monteras isär.

Otillåtna reparationer eller modifieringar kan leda till permanent skada på enheten och kan påverka garantins omfattning och behörigheten att använda enheten enligt gällande bestämmelser.

Kontakta kundtjänst och använd inte Stadia handkontroll om den inte fungerar som den ska eller har skadats. Om du behöver hjälp och support online besöker du g.co/stadia/help. Om du vill prata med en expert besöker du g.co/nest/contact.

Ladda

Kontrollera att ventilationen kring Stadia handkontroll och nätadaptern är god när de används eller laddas. Användning av en skadad sladd eller nätadapter och laddning i fuktiga miljöer kan orsaka brand, elektriska stötar, personskador eller skador på Stadia handkontroll eller annan egendom.  När Stadia handkontroll laddas ska nätadaptern vara ansluten till ett eluttag i närheten av handkontrollen och vara lättåtkomlig. Undvik att ladda enheten i direkt solljus. Produkten är avsedd att användas tillsammans med en certifierad begränsad strömkälla (LPS) enligt IEC 60950-1 och/eller en strömkälla i klass 1 (PS1) enligt IEC 62368-1, med uteffekten 5 V DC och högst 1,5 A.

Ladda endast Stadia handkontroll med den medföljande nätadaptern och sladden eller med kompatibla tillbehör. Om du inte använder kompatibla laddningstillbehör kan det orsaka brand, elektriska stötar, personskador eller skador på enheten eller annan egendom.

Håll i själva nätadaptern när du drar ur kontakten. Dra aldrig i sladden. Vrid eller kläm inte USB-sladden och tvinga inte in kontakten i en port.

Långvarig exponering för hetta

Stadia handkontroll och laddaren utstrålar värme vid normal användning och uppfyller gällande standarder och begränsningar vad gäller höljets temperatur. Om enheten blir ovanligt varm eller obehaglig att vidröra ska du sluta använda den, koppla ur den och låta den svalna.  Långvarig kontakt med varma ytor kan leda till obehag eller brännskador. Var medveten om detta om du har ett medicinskt tillstånd som påverkar din förmåga att känna värme mot huden.

Sov inte på enheten eller dess nätadapter och täck dem inte med kuddar eller filtar.

Enheten kan utstråla mer värme när den laddas eller när vissa funktioner används, t.ex. när den används för strömförsörjning av externa enheter, som ett anslutet headset.  Var försiktig när du använder enheten i dessa lägen.

Hörselskador

Långvarig exponering för höga ljud (till exempel musik) kan orsaka nedsatt hörsel. Minska risken för hörselskador genom att undvika att lyssna på musik på hög volym under längre tid. Kontinuerlig exponering för hög volym och bakgrundsljud kan få höga ljud att verka lägre än de i själva verket är. Kontrollera volymen innan du använder hörlurar eller öronsnäckor.

Skydda hörseln

Batteri

Stadia handkontroll innehåller ett laddningsbart litiumjonbatteri som är en känslig komponent som kan orsaka personskada om det skadas. Försök inte att ta ut batteriet. Kontakta Google eller ett serviceställe som har godkänts av Google om du vill byta ut batteriet. Enheten kan skadas om en okvalificerad yrkesperson byter batteriet. Om batteriet byts på fel sätt eller om ett okvalificerat batteri används kan risk för brand, explosion, läckage eller andra faror uppstå. Du ska inte modifiera eller återskapa/restaurera batteriet, punktera eller försöka föra in objekt i batteriet, sänka ned eller utsätta batteriet för vatten eller andra vätskor, eller utsätta batteriet för brand, mycket höga temperaturer och/eller andra faror. Kortslut inte batteriet och tillåt inte att metallobjekt eller andra strömledande objekt kommer i kontakt med batterikontakterna. Undvik att tappa handkontrollen eller batteriet. Om Stadia handkontroll eller batteriet tappas, särskilt på en hård yta, och du misstänker eller upptäcker skada kontaktar du Google eller en tjänsteleverantör som auktoriserats av Google för inspektion av enheten. Låt inte batterivätska komma i kontakt med ögon, hud eller kläder om batteriet läcker. Gnugga dig inte ögonen om du redan har fått batterivätska i dem. Skölj genast ögonen med rent vatten och sök medicinsk rådgivning.

Kassera din Stadia handkontroll, batteriet och tillbehören i enlighet med lokala föreskrifter. Kasta dem inte i det vanliga hushållsavfallet. Felaktig kassering kan leda till brand, explosion och/eller andra risker. Du ska inte öppna dem, krossa dem, hetta upp dem till över 60 ̊C eller förbränna dem. Du hittar mer information om återvinning av Stadia handkontroll på g.co/HWRecyclingProgram

Miljöbegränsningar

I syfte att förhindra att Stadia handkontrolls delar eller inre kretsar skadas ska du inte använda eller förvara enheten eller dess tillbehör i dammiga, rökiga, fuktiga eller smutsiga miljöer eller nära magnetfält.  Placera inte enheten i närheten av värmekällor eller i direkt solljus. Låt inte Stadia handkontroll ligga i bilen eller på platser där temperaturen kan överstiga 60 °C, t.ex. på en instrumentbräda eller fönsterbräda, nära en värmefläkt eller bakom glas som utsätts för direkt solljus eller starkt ultraviolett ljus under längre tid.  Det kan skada Stadia handkontroll, överhetta batteriet eller utgöra risk för brand eller explosion.

Miljöer med explosionsrisk

Stadia handkontroll ska inte laddas, användas, förvaras eller transporteras där brandfarliga eller explosiva ämnen förvaras (t.ex. bensinstationer, bränsledepåer eller kemiska fabriker). Använd inte Stadia handkontroll där sprängning pågår eller i miljöer med explosionsrisk, t.ex. där luften innehåller höga halter av brandfarliga kemikalier, ångor eller partiklar (som korn, damm eller metallpulver). På sådana platser kan gnistor orsaka explosioner eller brand, eller till och med dödsfall. Följ alla anvisningar och skyltar där sådana risker kan finnas.

Radiofrekvent störning

Respektera regler som förbjuder användning av trådlös teknik (t.ex. Wi-Fi).  Stadia handkontroll är konstruerad för att följa regler om radiofrekvent störning, men användning av trådlösa enheter kan påverka annan elektronisk utrustning negativt.  När du till exempel sitter på ett flygplan eller omedelbart före ombordstigningen ska du endast använda Stadia handkontroll i enlighet med flygbolagets anvisningar. Användning av en trådlös enhet i ett flygplan kan störa trådlösa nätverk och utgöra en fara för flygplanets manövrering. Det kan också vara olagligt.

Störning av medicinsk utrustning

Stadia handkontroll använder radioenheter och andra komponenter som utstrålar elektromagnetiska fält och produkten innehåller även magneter. Headset och hörlurar som används med enheten kan också innehålla magneter. Dessa elektromagnetiska fält och magneter kan störa pacemakers och andra medicinska implantat. Håll alltid enheten och laddaren på ett säkert avstånd från pacemakern och andra medicinska implantat. Om du har frågor om hur Stadia handkontroll får användas med eller i närheten av en pacemaker eller annat medicinskt implantat ska du rådfråga vårdpersonal innan du använder den. Om du misstänker att din Stadia handkontroll stör pacemakern eller annat medicinskt implantat stänger du av handkontrollen och ber din läkare om information som gäller din medicinska utrustning.

Sjukhus

Stäng av Stadia handkontroll när du ombeds göra det på sjukhus, kliniker och
vårdcentraler. Detta är för att undvika möjliga störningar av känslig medicinsk utrustning.

Barnsäkerhet

Den här enheten är inte en leksak. Stadia handkontroll kan innehålla smådelar eller plastdelar som kan utgöra kvävningsrisk. Sådana här delar kan också följa med enheten. Laddningssladden kan utgöra en strypningsrisk för små barn. Förvara laddningssladdar och kablar utom räckhåll för barn (avstånd på minst 1 meter) och låt inte barn leka med dem. De kan skada sig själva eller andra eller oavsiktligt skada Stadia handkontroll. Om ett barn sväljer smådelar måste ni omedelbart uppsöka läkarvård.

Säker miljö

Var alltid medveten om omgivningen när du använder Stadia handkontroll. Se till att du inte är i närheten av andra människor, djur, föremål eller andra objekt som du kan stöta till, snubbla över eller välta omkull när du använder Stadia handkontroll.

Belastningsskada efter upprepade rörelser

Upprepade rörelser vid användning av enheten kan ge tillfälligt obehag i händerna, handlederna, armarna, axlarna, nacken eller andra delar av kroppen.  Om du upplever obehag ska du lägga ifrån dig enheten och ta en paus. Om du fortfarande känner obehag efter att du har tagit en paus kanske du bör kontakta läkare.

Vibrationsfunktion

Enheten har motorer som kan få den att vibrera under spel eller annan användning. Till exempel kan enheten vibrera en kort stund när den slås på eller stängs av, och vissa spel kan också få enheten att vibrera. Omfattande vibrationer kan förvärra skador på skelett, leder eller muskler i händer och armar.  Om du har en sådan skada bör du inaktivera vibrationsfunktionen under spel eller undvika spel som använder den i stor utsträckning.

Kramper

En liten andel personer kan få kramper eller kortvarig medvetslöshet som orsakas av visuell stimuli, t.ex. blinkande ljus eller mönster. Sådana kramper förekommer oftast hos barn eller yngre personer, men kan också uppstå hos personer som aldrig har haft kramper eller förlorat medvetandet förut. Sluta använda Stadia eller Stadia handkontroll omedelbart om du upplever kortvarig medvetslöshet eller får kramper och kontakta läkare. Om du har fått kramper, förlorat medvetandet eller haft epilepsi förut ska du rådfråga en läkare innan du använder Stadia eller Stadia handkontroll.

Korrekt hantering och användning

Följ nedanstående riktlinjer när du använder, förvarar, rengör eller återvinner Stadia handkontroll:

Skötsel och rengöring

Dra ur kontakten innan du rengör Stadia handkontroll och adaptern, vid åska och om de inte ska användas under en längre period. Använd en ren, mjuk och torr trasa när du rengör enheten och dess tillbehör.

Använd inte kemiska rengöringsmedel eller kemiska ämnen som alkohol eller bensen när du rengör Stadia handkontroll eller dess tillbehör. Rengör inte enheten medan den laddas.

Vattentålighet

Stadia handkontroll, nätadaptern och andra tillbehör är inte vattentåliga. Låt inte enheten komma i kontakt med vätskor. Om enheten sänks ned i en vätska ska du inte starta den, eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Använd inte en extern värmekälla för att torka den om den blir våt.

Magnetiska fält

Undvik att placera media som innehåller magneter eller är känsliga för magnetism, till exempel kreditkort, bankkort, ljud-/videoband eller magnetiska minnesenheter, i närheten av Stadia handkontroll eller laddningssladden eftersom lagrad information på dem kan försvinna. Media som innehåller information som är känslig för magneter ska hållas minst 5 cm från handkontrollen.

Kontakter och portar

Se till att USB-C-kontakten på Stadia handkontroll är ren. Smuts i kontakten kan hindra strömflödet eller orsaka överhettning. Du kan rengöra kontakten genom att först avlägsna smuts med en ren, mjuk och torr trasa. Därefter kan du använda komprimerad luft på burk för att rengöra kontakten ytterligare.  Håll burken upprätt för att förhindra att flytande luft kommer in i kontakten och i en vinkel som hindrar att smuts och partiklar fastnar ännu mer i kontakten.

För inte in några objekt i mikrofonens öppning på baksidan av Stadia handkontroll. Om du gör det kan du skada mikrofonen.

Föreskrifter

Du hittar information om föreskrifter, certifiering och efterlevnadsmärkning som är specifik för Stadia handkontroll på enheten.

Föreskrifter: USA

Efterlevnad av FCC-reglerna

Obs! Utrustningen har testats och befunnits uppfylla gränserna för en digital enhet av Klass B, i enlighet med del 15 i FCC-reglerna. Dessa gränser är avsedda att ge ett skäligt skydd mot skadliga störningar i bostadsinstallationer. Utrustningen genererar, använder och kan sända ut radiofrekvensenergi och kan, om den inte installeras och används i enlighet med anvisningarna, orsaka skadliga störningar i radiokommunikation. Det finns dock inga garantier för att störningar inte kan förekomma i en viss installation.  Om utrustningen orsakar skadliga störningar i radio- eller tv-mottagningen (vilket du kan kontrollera genom att stänga av och slå på utrustningen) testar du att åtgärda störningen på något eller några av följande sätt:

• Justera mottagarantennen eller placera den på ett annat ställe.
  • Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
  • Anslut utrustningen till ett uttag i en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  • Ta hjälp av återförsäljaren eller en erfaren radio-/tv-tekniker.

Alla ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen har godkänts av Google kan upphäva din rätt att använda utrustningen.

Enheten uppfyller kraven i enlighet avsnitt 15 i FCC-reglerna. Användning sker på följande två villkor:

1. Enheterna får inte orsaka skadliga störningar.
  2. Enheterna måste tåla eventuella störningar, inklusive störningar som kan orsaka att enheterna inte fungerar på önskat sätt.

EMC – meddelande om efterlevnad

Viktigt! Enheten, laddningsstationen och nätadaptern uppfyller kraven för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) enligt tester utförda under förhållanden där kompatibel kringutrustning och isolerade kablar användes mellan systemkomponenter. Det är viktigt att du använder kompatibel kringutrustning och isolerade kablar mellan systemkomponenter för att minska risken för störningar i radio- och tv-apparater och annan elektronisk utrustning.

Exponering för radiofrekvent strålning

Enheten har bedömts uppfylla tillämpliga regelmässiga krav när det gäller exponering för radiovågor och är utformad och tillverkad för att inte överskrida tillämpliga utsläppsgränser för exponering för radiofrekvensenergi. I enlighet med dessa krav får inte enheten placeras tillsammans med eller användas i samband med någon annan antenn eller sändare.

Gränsen för den specifika absorptionsnivån (SAR) är 4,0 W/kg i genomsnitt för 10 gram vävnad för användning i händerna. Stadia handkontroll följer specifikationerna för radiofrekvens när den används som handhållen enhet.

Det högsta SAR-värdet för Stadia handkontroll är:
1,05 W/kg när den används som en vanlig handhållen enhet utan avstånd mellan enhet och hand

Återvinning

Information om återvinning i USA finns på g.co/HWRecyclingProgram.

Föreskrifter: Kanada

Innovation, Science and Economic Development Canada, klass B

Den här digitala apparaten av klass B uppfyller kraven i kanadensiska ICES-003.CAN ICES-3(B)/NMB-3(B).

Obs! Enligt föreskrifterna från Innovation, Science and Economic Development Canada kan alla ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen har godkänts av Google upphäva din rätt att använda utrustningen.

Innovation, Science and Economic Development Canada (IC) – meddelanden

Stadia handkontroll uppfyller ISED:s eller IC:s (Innovation, Science and Economic Development Canada) licensundantag för RSS-standarder. Användningen är underställd följande två villkor: (1) enheterna får inte orsaka störningar och (2) enheterna måste acceptera alla störningar, inklusive störningar som kan orsaka att enheten inte fungerar på önskat sätt.

Enligt Innovation, Science and Economic Development Canadas regler får radiosändare i den här enheten endast användas med en antenn av en typ och med den högsta förstärkning (eller mindre) som Industry Canada godkänt för sändaren. För att minska eventuella radiostörningar för andra användare ska antenntypen och dess förstärkning väljas så att motsvarande isotropa strålning (e.i.r.p., equivalent isotropically radiated power) inte är högre än vad som krävs för lyckad kommunikation.

Varning! Enheten är avsedd att användas i bandet 5 150–5 250 MHz och enbart inomhus för att minska risken för skadliga störningar på mobila satellitsystem i gemensamma kanaler.

Exponering för radiofrekvent strålning

Enheten har bedömts uppfylla tillämpliga regelmässiga krav när det gäller exponering för radiovågor och är utformad och tillverkad för att inte överskrida tillämpliga utsläppsgränser för exponering för radiofrekvensenergi. I enlighet med dessa krav får inte enheten placeras tillsammans med eller användas i samband med någon annan antenn eller sändare.

Gränsen för den specifika absorptionsnivån (SAR) är 4,0 W/kg i genomsnitt för 10 gram vävnad för användning i händerna. Stadia handkontroll följer specifikationerna för radiofrekvens när den används som handhållen enhet.

Det högsta SAR-värdet för Stadia handkontroll är:
1,05 W/kg när den används som en vanlig handhållen enhet utan avstånd mellan enhet och hand

Enheten har certifierats för användning i Kanada. Uppgifternas status i Industry Canadas REL (Radio Equipment List) finns på följande webbadress: https://sms-sgs.ic.gc.ca/equipmentSearch/searchRadioEquipments?execution=e1s1&lang=en_CA

Ytterligare information om radiofrekvent strålning för Kanada finns också på följande webbadress: http://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gst.nsf/eng/sf08792.html

Informations réglementaires:

Innovation, Sciences et Développement économique Canada, Classe B
Cet appareil numérique de classe B est conforme à la norme canadienne ICES-003.CAN ICES-3 (B) / NMB-3 (B).

Avis: Les réglementations d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada prévoient que des modifications non expressément approuvées par Google pourraient annuler votre droit d'utiliser cet équipement.

Avis relatifs Innovation, Sciences et Développement économique Canada
Contrôleur Stadia respecter les normes RSS exemptes de licence d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada (ISDE ou IC). Son utilisation est soumise aux deux conditions suivantes: (1) ces appareils ne doivent pas causer d’interférences, et (2) ces appareils doivent accepter toute interférence, y compris les interférences pouvant entraîner un fonctionnement non souhaité du dispositif.

En vertu des réglementations d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada, les émetteurs radio de cet appareil ne peuvent fonctionner qu'avec une antenne d'un type et d'un gain maximal (ou inférieur) approuvé pour l'émetteur par Innovation, Sciences et Développement économique Canada. Pour réduire le risque de brouillage radioélectrique causé aux autres utilisateurs, le type d’antenne et son gain doivent être choisis de manière à ce que la puissance rayonnée de manière isotrope équivalente (par exemple) ne soit pas supérieure à celle nécessaire au succès de la communication.

Attention:
L'appareil destiné à fonctionner dans la bande 5150–5250 MHz est destiné uniquement à une utilisation en intérieur, afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable causé aux systèmes de télécommunication par satellite mobiles dans le même canal.

Informations sur le débit d'absorption spécifique (DAS)

Cet appareil a été évalué et répond aux exigences réglementaires applicables en matière d’exposition aux ondes radio. Il est conçu et fabriqué pour ne pas dépasser les limites d’émission applicables en matière d’exposition à l’énergie de radiofréquence (RF). Pour être conforme aux exigences de conformité en matière d'exposition aux radiofréquences, cet appareil ne doit pas être co-implanté ou fonctionner conjointement avec une autre antenne ou un autre émetteur.

La limite de débit d'absorption spécifique (DAS) est de 4,0 W / kg en moyenne sur 10 grammes de tissu pour utilisation dans les mains. Le Stadia Controller est conforme aux spécifications de radiofréquence lorsqu'il est utilisé en tant qu'appareil de poche.

La valeur SAR maximale du contrôleur Stadia est la suivante:
1,05 W / kg lorsqu'il est utilisé comme un appareil de poche normal sans séparation

Cet appareil a été certifié pour une utilisation au Canada. L’état de la liste dans la liste REL d’Industrie Canada peut être consulté à l’adresse Internet suivante: https://sms-sgs.ic.gc.ca/equipmentSearch/searchRadioEquipments?execution=e1s1&lang=fr_CA

Des informations canadiennes supplémentaires sur l'exposition aux RF peuvent également être trouvées à l'adresse Web suivante:  http://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gst.nsf/fra/sf08792.html

Föreskrifter: EU

EU – meddelande om efterlevnad

Google LLC försäkrar härmed att radioutrustningen av typ H2B följer direktiv 2014/53/EU (EU:s radioutrustningsdirektiv). Hela deklarationen om överensstämmelse finns på g.co/home/red

Begränsningar och krav enligt direktiv 2014/53/EU

Enheten får endast användas inomhus när den används inom frekvensintervallet 5 150–5 350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK, CH, IS, LI, NO, TR

Europeisk överensstämmelse

Enheterna fungerar i följande frekvensband inom EU:
2 400–2 483,5 MHz: Wi-Fi (högst 19 dBm), BLE (högst 9,8 dBm), 5 150–5 250 MHz: WLAN (högst 22 dBm), 5 250-5 350 MHz: WLAN (högst 22 dBm), 5 470–5 725 MHz: WLAN (högst 22 dBm).

Radiofrekvent störning

Google är inte ansvarigt för några radio- eller tv-störningar som orsakats av obehöriga ändringar av enheterna eller tillbehören, eller av byte eller montering av andra anslutningskablar och annan utrustning än den som Google har angett. Åtgärder av störningar som orsakats av sådana obehöriga ändringar, byten eller kopplingar är användarens ansvar. Google och dess auktoriserade återförsäljare eller distributörer är inte ansvariga för skador eller överträdelser mot myndighetsbestämmelser som kan uppstå om användaren inte följer dessa riktlinjer.

Gränsen för den specifika absorptionsnivån (SAR) är 4,0 W/kg i genomsnitt för 10 gram vävnad för användning i händerna. Stadia handkontroll följer specifikationerna för radiofrekvens när den används som handhållen enhet.

Det högsta SAR-värdet för Stadia handkontroll är:
1,05 W/kg när den används som en vanlig handhållen enhet utan avstånd mellan enhet och hand

WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Equipment) och batteridirektivet

Släng inte batterier i soporna

WEEE-symbolen ovan betyder att produkten och batterierna enligt gällande lokala lagar och regelverk inte får slängas tillsammans med hushållsavfallet. När produkten inte längre kan användas ska du ta med den till den lokala återvinningscentralen. Genom separat sortering och återvinning av produkten, de elektroniska tillbehören och batterierna blir det lättare att hushålla med naturens resurser, skydda människors hälsa och hjälpa miljön.

Ytterligare föreskrifter: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Efterlevnad av RoHS-förordningen

Denna produkt följer Europeiska parlamentets och rådets direktiv 2011/65/EG från 8 juni 2011 angående begränsning av användning av vissa farliga ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning (RoHS) och dess tillägg.

REACH

REACH-förordningen (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EG nr 1907/2006) är EU:s regelverk för kemiska ämnen. Google uppfyller alla krav i förordningen och vi arbetar för att ge våra kunder information om det finns ämnen som inger mycket stora betänkligheter (SVHC-ämnen) enligt REACH. Kontakta Google på Env-Compliance@google.com om du vill ha mer information.

Kontakta Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland för frågor som gäller regler och föreskrifter inom EU.

Tillverkarinformation

Tillverkare: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA 94043

Information om importör

Importör: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Föreskrifter: Australien

Enheternas WLAN-funktion är begränsad till inomhusbruk i frekvensområdet 5 150–5 350 MHz. Detta för att minska risken för skadliga störningar på mobila satellitsystem i gemensamma kanaler.

Föreskrifter: Japan

Varning! 5 GHz-band (W52, W53) är endast för inomhusbruk och kan inte kommunicera med utomhusradioapparater med hög effekt

Exponering för radiofrekvent strålning

Enheten har bedömts uppfylla tillämpliga regelmässiga krav när det gäller exponering för radiovågor och är utformad och tillverkad för att inte överskrida tillämpliga utsläppsgränser för exponering för radiofrekvensenergi. I enlighet med dessa krav får inte enheten placeras tillsammans med eller användas i samband med någon annan antenn eller sändare.

Gränsen för den specifika absorptionsnivån (SAR) är 4,0 W/kg i genomsnitt för 10 gram vävnad för användning i händerna. Stadia handkontroll följer specifikationerna för radiofrekvens när den används som handhållen enhet.

Det högsta SAR-värdet för Stadia handkontroll är:
1,05 W/kg när du håller den i händerna

Begränsad garanti

Den begränsade garantin finns i Googles garanticenter för maskinvara.

©Google LLC.  Google, Stadia och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC
Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc.
USB-C™ är ett varumärke som tillhör USB Implementers Forum.