Brugervejledning i sikkerhed og regler (Pixel Stand)

Grundlæggende sikkerhed

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ TELEFONEN, OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Følg forholdsreglerne nedenfor for at undgå at beskadige enheden, tilbehør eller tilsluttede enheder og reducere risikoen
for personskade, ubehag, skade på ejendom eller andre potentielle
farer.

• Vær forsigtig, når du håndterer din Pixel Stand. Du kan beskadige enheden, hvis den tabes, bøjes, brændes, mases, gennembores, eller hvis den skilles ad. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke Pixel Stand for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis enheden bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde. Pixel Stand er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem 0 og 35 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 45 °C. Udsæt ikke din Pixel Stand for temperaturer over 45 °C, da det kan beskadige produktet og medføre brandfare. Brug ikke den trådløse oplader i direkte sollys.
  • Sørg for, at der er god ventilation omkring strømforsyningen og Pixel Stand, når de er i brug. Brug af beskadigede kabler eller strømforsyninger eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af den trådløse oplader eller anden ejendom. Når du anvender den trådløse oplader, skal du sikre dig, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i nærheden af den trådløse oplader, og at den er let at komme til. Dette produkt er udviklet til brug sammen med et godkendt laveffektkredsløb (LPS, Limited Power Source) iht. IEC 60950-1 med en udgangseffekt på 5 V jævnstrøm, maksimum 3 A; 9 V vekselstrøm, maksimum 2 A; eller begge dele. Tilslut kun din trådløse oplader med den strømforsyning og det kabel, der medfølger, eller kompatibelt opladertilbehør, der kan købes i Google Store. Manglende brug af kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af den trådløse oplader.

• Din Pixel Stand kan oplade alle Qi-kompatible strømmodtagere og telefoner. Undlad at placere metalliske eller magnetiske fremmedlegemer mellem den trådløse oplader og telefonen, da dette kan medføre ophedning af fremmedlegemet eller forhindre enheden i at oplade korrekt. Eksempler på sådanne genstande er mønter, smykker og betalingskort. Hvis du har et metallisk eller magnetisk telefoncover, skal du fjerne coveret, inden du bruger trådløs opladning, da det ellers kan medføre, at enheden eller opladeren overophedes, eller at enheden ikke oplades korrekt.

Korrekt håndtering og anvendelse

Sæt ikke kabler, ledninger, adaptere eller andre objekter i telefonens USB-port, mens den oplades trådløst.

Hold en afstand på 20 cm fra kroppen, så det svarer til, da enheden blev testet for overholdelse af kravene om RF-stråling.

Service og support

Du kan få hjælp og support online på g.co/pixelstand/help. Du kan kontakte kundeservice ved at gå til g.co/pixelstand/support

Producentens adresse:

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Overholdelse af FCC- og ISED-regler

Denne enhed overholder de licensfritagede RSS-standarder, der er fastsat af ISED (Innovation, Science and Economic Development Canada). Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brug af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Denne enhed må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Denne enhed skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Overholdelse af EMC-regler

Vigtigt! Denne enhed og strømadapter er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og skærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder. Ændringer eller modifikationer af dette produkt, der ikke er godkendt af Google, kan ugyldiggøre overholdelsen af kravet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, electromagnetic compatibility) og reglerne om trådløse enheder og fjerne din ret til at anvende produktet.

Pixel, Google, G-logoet, Pixel Stand og relaterede mærker og logoer er varemærker, der tilhører Google LLC.
Pixel Stand er designet af Google og fremstillet i Kina.

EU-overensstemmelseserklæring

Overensstemmelseserklæring

Overensstemmelseserklæring (side 1 af 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Overensstemmelseserklæring (side 2 af 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)