Brugervejledning i sikkerhed og regler (adapter til høretelefoner – digital USB-C til 3,5 mm)

Grundlæggende sikkerhed

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ TELEFONEN, OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Følg forholdsreglerne nedenfor for at undgå at beskadige telefonen, tilbehør eller tilsluttede enheder og reducere risikoen for personskade, ubehag, skade på ejendom eller andre potentielle farer.

Håndtering

Vær forsigtig, når du håndterer adapteren til høretelefonerne. Du kan beskadige enheden, hvis den tabes, bøjes, brændes, mases, gennembores, eller hvis den skilles ad. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke adapteren til høretelefoner for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis enheden bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde. Adapteren til høretelefoner er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem 0 og 35 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 45 °C. Udsæt ikke din adapter til høretelefoner for temperaturer på over 45 °C, da dette muligvis vil beskadige produktet eller medføre brandfare.

Service og support

Få hjælp og support online ved at gå til g.co/headphoneadapter/support

Producentens adresse:

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Overholdelse af FCC- og ISED-regler

Denne enhed overholder de licensfritagede RSS-standarder, der er fastsat af ISED (Innovation, Science and Economic Development Canada). Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brug af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Denne enhed må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Denne enhed skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Overholdelse af EMC-regler

Vigtigt! Denne enhed er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og skærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at G019B overholder EU-direktiverne 2014/35/EU (lavspændingsdirektivet) og 2014/30/EU (direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet). Nedenfor følger hele overensstemmelseserklæringen:

Overensstemmelseserklæring

Declaration of Conformity 2018

Googles EU-importør er Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

CE-mærke

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og batterier

Don't put batteries in trash

WEEE-symbolet ovenfor betyder, at dit produkt skal bortskaffes adskilt fra husholdningsaffald i henhold til nationale love og bestemmelser. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Den adskilte indsamling og genbrugen af produktet hjælper med at bevare naturens ressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Yderligere lovmæssige oplysninger: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

© Google LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Google, G-logoet, Pixel og relaterede mærker og logoer er varemærker, der tilhører Google LLC. USB-C™ er et varemærke, der tilhører USB Implementers Forum.