Brugervejledning i sikkerhed og lovgivning (Pixel 2 og Pixel 2 XL 2017)

Her finder du produktoplysninger

Sikkerhedsadvarsler

Lovmæssige oplysninger

USA

Canada

EU

Australien

Indien

Singapore

Oplysninger om tilgængelighed

Her finder du produktoplysninger

Denne detaljerede brugervejledning omfatter de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed i papirudgaven af hæftet Sikkerhed og garanti, der fulgte med din Pixel 2 eller Pixel 2 XL. Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti for Pixel 2 og Pixel 2 XL.

• Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/PixelSafetyInfo
  • Oplysninger om garanti i det land, hvor du har foretaget købet. Her finder du også en vejledning i, hvordan du anmelder en skade: g.co/PixelPhoneWarranty
  • Elektroniske mærkninger og SAR-værdier (Specific Absorption Rate) for din enhed: Indstillinger Og så Om telefonen Og så Brugervejledning i sikkerhed og regler
  • Omfattende onlinehjælp: g.co/pixelcare

Batteriopladerens effektivitet (Californien)

Systemer til batteriopladning

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel! ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED. LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIEL SKADE, HERUNDER SKADER PÅ TELEFONEN, OG ANDRE POTENTIELLE FARER.

Følg forholdsreglerne nedenfor for at undgå at beskadige enheden, tilbehør eller tilsluttede enheder og reducere risikoen for personskade, ubehag, skade på ejendom eller andre potentielle farer.

Håndtering

Håndter din telefon med omtanke. Du kan beskadige enheden eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke en enhed med en revnet skærm. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage overophedning eller beskadigelse af batteriet. Udsæt ikke telefonen for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis telefonen bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Telefonen er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem 0 og 35 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 45 °C. Efterlad ikke telefonen på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmeventilator, da dette kan beskadige produktet, overophede batteriet eller medføre brandfare. Telefonen må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden, hvis den er tilsluttet, flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet.

Brug af din telefon i visse tilstande, f.eks. spil, videooptagelser eller VR, kan medføre, at din telefon genererer mere varme, end den ville under normale driftsforhold. Dette kan få din telefon til at gå i strømbesparende tilstand eller midlertidigt lukke ned.

Kontakt kundeservice, og undlad at bruge telefonen, hvis den ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget.

Pleje og rengøring

Træk stikket til enheden eller adapteren ud før rengøring, ved tordenvejr, eller når den ikke benyttes i længere tid. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Et telefoncover i lyse farver kan blive plettet, hvis det udsættes for makeup, kemikalier og farvede materialer såsom denim. Brug en ren, blød og tør eller let fugtig klud til rengøring af enheden og tilbehøret. Undlad at bruge kemiske rensemidler, pulver eller andre kemiske produkter (som f.eks. alkohol eller benzol) til rengøring af telefonen eller tilbehøret. Rengør ikke enheden, mens den oplades.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere telefonen. Enheden kan miste sine vandafvisende egenskaber eller blive beskadiget, hvis den skilles ad. For eksempel indeholder enheden en laser, der kan beskadiges under adskillelse, hvilket kan udsætte dig for farlige laseremissioner, som ikke er synlige.

Pixel 2 og Pixel 2 XL bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret serviceudbyder. Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Få hjælp og support online ved at gå til g.co/PixelCare.

Oplader

Sørg for, at der er god ventilation omkring strømadapteren og Pixel 2 og Pixel 2 XL, når de er i brug eller under opladning. Brug af beskadigede kabler eller strømadaptere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af telefonen eller anden ejendom. Når du oplader telefonen, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af telefonen, og at den er let at komme til. Undgå at oplade enheden i direkte sollys. Dette produkt er udviklet til brug sammen med et godkendt laveffektkredsløb (LPS, Limited Power Source) iht. IEC 60950-1 med et output på 5 V jævnstrøm og højst 3 A, 9 V vekselstrøm og højst 2 A eller begge dele. Strømadapteren skal også være godkendt i overensstemmelse med CTIA Certification Requirements for Battery System Compliance to IEEE 1725.

Oplad kun telefonen med strømadapteren og kablet, der medfølger, eller kompatibelt opladertilbehør, der fås i Google Store. Manglende brug af kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af telefonen og tilbehør.

Når du trækker stikket ud til strømadapteren, skal du trække i adapteren, aldrig i ledningen. Undgå at vride eller klemme USB-kablet. Stik må ikke presses ind i en port.

Langvarig varmeeksponering

Telefonen og opladeren bliver varme under normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig direkte eller indirekte hudkontakt, når enheden er i brug eller under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på din enhed eller dens strømadapter, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude. Vær opmærksom på dette problem, hvis du har en fysisk tilstand, der påvirker din evne til at registrere varme mod din hud.

Enheden kan generere yderligere varme under opladning, ved brug af en lommelygteindstilling eller ved brug af visse funktioner som f.eks. optagelse af video eller VR. Vær særligt forsigtig, når du bruger enheden i disse tilstande.

Beskyttelse af hørelsen

Udsættelse for høje lyde (gælder også musik) i længere tid kan medføre nedsat hørelse. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Beskyttelse af hørelsen

Batteri

Denne telefon indeholder et batteri af typen litium-ion-polymer eller litium-ion, som er i overensstemmelse med IEEE 1725-standarden. Forsøg ikke at fjerne batteriet selv. Hvis du vil udskifte batteriet, skal du aflevere enheden hos et servicecenter, der er godkendt af Google. Brug af et ikke-godkendt batteri kan medføre risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer. Hvis batteriet er utæt, skal du sørge for, at væsken fra batteriet ikke kommer i kontakt med øjne, hud eller tøj. Undgå at gnide i øjnene, hvis væsken allerede er kommet i kontakt med dem. Skyl straks øjnene med rent vand, og søg lægehjælp. Hold et lækkende batteri væk fra ild, da der er fare for antændelse eller eksplosion.

Bortskaf telefonen, batteriet og tilbehøret i overensstemmelse med lokale regler. Du må ikke bortskaffe telefonen, batteriet eller tilbehøret sammen med husholdningsaffaldet. Forkert bortskaffelse kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Sørg for, at batteriet er utilgængeligt for børn.

Miljøbegrænsning

Du kan forebygge skader på telefonens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge enheden eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter. Den må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke telefonen inde i et køretøj eller på steder med temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt, i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Undlad at bruge, opbevare eller transportere din telefon på steder, hvor der opbevares brandfarlige materialer eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Brug ikke telefonen i nærheden af igangværende sprængningsarbejde eller i områder med potentiel sprængfare som f.eks. optankningssteder, brændstoflagre, under dækket på både, faciliteter til overførsel eller opbevaring af kemikalier samt steder, hvor luften indeholder kemikalier eller partikler, f.eks. korn, støv eller metalpulver. Gnister i sådanne områder kan forårsage en eksplosion eller brand, hvilket kan føre til legemsbeskadigelse eller endda døden.

Navigation

Din enhed kan omfatte kort- og navigationstjenester.  Disse tjenester er afhængige af en fungerende dataforbindelse og lokationstjenester, der muligvis ikke er tilgængelige på alle tidspunkter.  Kort og rutevejledninger kan være unøjagtige.  Gennemgå omhyggeligt rutevejledningerne, brug din sunde fornuft, og følg alle gældende trafikregler og skiltning.

Faktiske forhold – påtagelse af risiko. Når du bruger kortdata, trafikoplysninger, rutevejledninger og andet indhold i Google Maps/Google Earth, kan du opleve, at de faktiske forhold er forskellige fra kortresultaterne og indholdet. Brug Google Maps/Google Earth med sund fornuft og på eget ansvar. Du er til enhver tid ansvarlig for din adfærd og dens konsekvenser.

Distraktion

Brug af din enhed i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge enheden under kørsel i bil eller på cykel, mens du betjener maskineri eller udøver andre aktiviteter, hvor brugen af den kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af mobilenheder, hovedtelefoner og hjelme.

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brug af trådløs teknologi (f.eks. mobilnetværk eller Wi-Fi).  Din enhed er udviklet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt.  Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovlig. Du kan muligvis bruge din enhed i flytilstand.

Interferens med medicinsk udstyr

Enheden bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet medicinsk udstyr, der er indopereret eller befinder sig i nærheden. Hold altid telefonen og opladeren mere end 15 cm væk fra huden i nærheden af pacemakeren. Hold telefonen på den modsatte side af kroppen i forhold til pacemakeren eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret eller befinder sig i nærheden.  Undlad at bære telefonen i din brystlomme eller i en lomme tæt på din pacemaker eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret eller befinder sig i nærheden.  Hvis du har spørgsmål om brug af din Google-enhed med eller i nærheden af din pacemaker eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret eller befinder sig i nærheden, skal du kontakte din læge. Hvis du har mistanke om, at din enhed forstyrrer din pacemaker eller medicinsk udstyr, skal du slukke enheden og kontakte din læge for at få specifikke oplysninger om netop dit medicinske udstyr.

Hospitaler

Sluk for din trådløse enhed, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at bruge, opbevare eller transportere din telefon på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Brug ikke din trådløse enhed i nærheden af igangværende sprængningsarbejde eller i områder med potentiel sprængfare. Gnister i sådanne områder kan forårsage en eksplosion eller brand, hvilket kan føre til legemsbeskadigelse eller endda døden. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Beskyttelse af børn

Telefonen indeholder (eller leveres med) små dele, plastikelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Telefonen og tilbehøret er ikke legetøj og må ikke efterlades inden for små børns rækkevidde. Børn kan komme til at skade sig selv eller andre eller ødelægge telefonen ved et uheld. Søg straks læge, hvis små dele sluges.

Nødkommunikation

Denne enhed fungerer ved hjælp af radiosignaler og kan muligvis ikke oprette eller opretholde en forbindelse under alle forhold. Trådløse enheder er muligvis ikke pålidelige, i tilfælde af at du skal foretage nødopkald. Afhængigt af netværksforbindelsen kan din enhed muligvis ikke altid modtage nødoplysninger, som nogle jurisdiktioner udsender via trådløse netværk.

Sundhedsrelaterede funktioner

Telefonen og de tilhørende funktioner i motionsapps er ikke medicinske apparater og er kun beregnet til orientering. De er ikke designet eller beregnet til brug ved diagnosticering af sygdom eller andre tilstande eller ved pleje, kontrol, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom.

Vandafvisende

Din enhed er vandafvisende, men ikke vandtæt. Telefonen har en vandafvisningsklassificering på IPX7 i henhold til IEC 60529-standarden. Den vandafvisende funktion kan blive kompromitteret på grund af normal slitage eller beskadigelse af telefonen. Opladeren og andet tilbehør er ikke vandafvisende. Enheden må ikke oplades, hvis den er våd.

Magnetiske felter

Undgå at placere medier, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. betalingskort, bankkort, lyd-/videobånd og magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af dette produkt eller dets oplader eller opladerkabel, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på de pågældende medier. Medier, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra denne telefon.

Menneskelig udsættelse for radiofrekvensenergi

Ligesom alle andre telefoner udsender din trådløse enhed radiofrekvensenergi (RF) under brug. I henhold til ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) er den kritiske effekt af RF-eksponering, der er relevant for menneskers sundhed og sikkerhed, opvarmning af eksponeret væv.

I henhold til det amerikanske Federal Communications Commission (FCC) har "visse sikkerhedsinteressegrupper fortolket enkelte rapporter, som om der kan være en sammenhæng mellem brug af trådløse enheder og udvikling af kræft og andre sygdomme, og at risikoen kan være større hos børn end hos voksne. Selvom disse påstande har tiltrukket sig stor offentlig bevågenhed, er der endnu ingen videnskabelige beviser på, at der er en årsagssammenhæng mellem brug af trådløse enheder og kræft eller andre sygdomme."

Over et vist niveau (kaldet tærsklen) kan RF-eksponeringen og den tilhørende temperaturstigning, afhængigt af varigheden af eksponeringen, dog fremkalde alvorlige helbredsmæssige virkninger, f.eks. hedeslag og vævsskade (forbrænding). Med henblik på at undgå sundhedsfarer på grund af høj RF-eksponering er der angivet grænser i forhold til den tærskel, der kan give bivirkninger, med en ekstra reduktionsfaktor, der tager forbehold for videnskabelige usikkerheder. Disse grænser er generelt angivet i forhold til den specifikke absorptionshastighed (SAR). SAR er en måling af absorptionsgraden af RF-energi i kroppen. Tests for SAR udføres med telefonen, mens den sender med den højeste effekt på alle testede frekvensbånd. SAR-grænserne blev fastlagt i 1996 af FCC i USA og efterfølgende indført i andre lande.

Du kan finde yderligere oplysninger om SAR på de følgende sider:

• fcc.gov
  • icnirp.org
  • ec.europa.eu

Pixel 2 og Pixel 2 XL er blevet testet og certificeret og overstiger ikke SAR-grænserne i Australien, Canada, EU, Indien eller USA. Pixel 2 XL er desuden testet og certificeret og overstiger ikke SAR-grænserne i Singapore.  Du kan finde de SAR-værdier, der gælder i hver enkelt jurisdiktion, på din telefon: Indstillinger > Om telefonen > Certificeringer.

Service og support

Få hjælp og support online ved at gå til g.co/PixelCare. Hvis du sender din telefon til service, får du muligvis en erstatningstelefon (i stedet for din oprindelige telefon).

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde lovmæssige oplysninger, certificering og overensstemmelsesmærker, der er specifikke for Pixel 2/Pixel 2 XL, på din enhed under Indstillinger Og så Om telefonen Og så Certificeringer og på bagsiden af din enhed.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed, strømadapter og andet medfølgende tilbehør er testet for overensstemmelse med EMC (Electromagnetic Compatibility, elektromagnetisk kompatibilitet) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og skærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og skærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Oplysninger om lovgivning: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, bruger og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det forårsage skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.

• Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.

• Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.

• Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Radiofrekvent eksponering

Denne enhed overholder kravene fra det amerikanske Federal Communications Commission (FCC) for radiobølgepåvirkning og er udviklet og produceret til ikke at overskride FCC's emissionsgrænser for påvirkning af radiofrekvensenergi. For at opfylde FCC's krav vedrørende RF-eksponering er brug på kroppen begrænset til bælteklemmer, hylstre eller lignende tilbehør, der ikke indeholder metalliske komponenter, og som holder mindst 10 mm adskillelse mellem enheden, herunder antennen, og brugerens krop.

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate)

Denne enhed er udviklet til at leve op til kravene for radiobølgepåvirkning, som er fastsat af det amerikanske Federal Communications Commission.

Grænsen for SAR, som bruges i USA, er 1,6 W/kg i gennemsnit for ét gram væv. Den højeste SAR-værdi, der er rapporteret til FCC for denne type enhed, overholder denne grænse.  Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder specifikationerne for radiofrekvens, når den bruges tæt på øret eller i en afstand af 1,0 cm fra kroppen.  Tilbehør som f.eks. cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold enheden væk fra kroppen for at overholde afstandskravene.

De maksimale SAR-værdier for Pixel 2, der er rapporteret til FCC, er følgende:

• 0,93 W/kg, når du holder den op til øret
  • 1,14 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen (afstand på 1,0 cm)

De maksimale SAR-værdier for Pixel 2 XL, der er rapporteret til FCC, er:

• 1,00 W/kg, når du holder den op til øret
  • 1,18 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen (afstand på 1 cm)

Klasse 1-laserprodukt

Pixel 2 og Pixel 2 XL indeholder et klasse 1-lasermodul i henhold til IEC 60825-1:2007 og IEC 60825-1:2014. Produktets design indeholder optik og et beskyttelseshus, så niveauet for laserstrålingen ikke overstiger klasse 1. Lasermodulerne i disse produkter overholder FDA-standarderne 21 CFR 1040.10 og 1040.11 bortset fra afvigelser i henhold til Laser Notice nr. 50 af 24. juni 2007.

Pixel 2- og Pixel 2 XL-lasermodul: Fremstillet i Kina. STMicroelectronics (R&D) Ltd., 33 Pinkhill, Edinburgh EH12 7BF, Storbritannien

Dette produkt skal serviceres af Google eller en autoriseret serviceudbyder, da laseren kan blive beskadiget under reparation eller demontering, hvilket kan medføre farlig eksponering for infrarøde laseremissioner, der ikke er synlige.

Klasse 1-laserprodukt

Kompatibilitet med høreapparater (HAC, Hearing Aid Compatibility)

Pixel 2 og Pixel 2 XL er blevet bedømt og godkendt til at være kompatible med høreapparater i henhold til den tekniske specifikation ANSI C63.19.  Kompatibilitet med høreapparater kan bedømmes på to måder:

M-bedømmelse, som er et mål for immunitet over for radiofrekvensinterferens i forbindelse med akustisk tilknytning af høreapparater.
T-bedømmelse, som er et mål for effektivitet, når telefonen bruges sammen med et induktivt tilknyttet høreapparat (teleslynge).

Kompatible enheder til høreapparater fra Google:

• Pixel 2   M4/T3
  • Pixel 2 XL   M4/T3

I henhold til FCC-reglerne er en mobiltelefon høreapparatskompatibel, når den får bedømmelsen M3 eller M4 ved akustisk tilknytning eller T3 eller T4 ved induktiv tilknytning.

Pixel 2 og Pixel 2 XL er blevet testet og bedømt til at være høreapparatskompatible i forbindelse med nogle af de trådløse teknologier, de bruger. Der kan dog være brugt nogle nyere teknologier i disse telefoner, som ikke er blevet testet for brug sammen med høreapparater. Det er vigtigt at gennemprøve din telefons funktioner på forskellige steder ved hjælp af dit høreapparat eller cochlear-implantat for at afgøre, om du hører nogen forstyrrende lyde. Kontakt dit mobilselskab eller Google for at få flere oplysninger om kompatibilitet med høreapparater. Hvis du har spørgsmål om returnerings- og ombytningspolitikker, skal du kontakte dit mobilselskab eller telefonforhandler.

Disse enheder er ikke bedømt til at være høreapparatskompatible i forbindelse med brug via Wi-Fi. Googles enheder overholder kravene til kompatibilitet med høreapparater (HAC) fastsat af det amerikanske Federal Communications Commission (FCC).

Genanvendelse

Få flere oplysninger om genanvendelse i USA på g.co/HWRecyclingProgram.

Oplysninger om lovgivning: Canada

Industry Canada, klasse B

Dette digitale apparat i klasse B overholder den canadiske ICES-003.CAN ICES-3(B)/NMB-3(B)-standard.

Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada.

Bemærk! Industry Canadas regulativer angiver, at ændringer eller modifikationer, der ikke udtrykkeligt er godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Bemærkninger fra Industry Canada (IC)

Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder de licensfritagede RSS-standarder, der er fastsat af Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED eller IC). Brug er underlagt følgende to betingelser: (1) Enhederne må ikke forårsage interferens, og (2) enhederne skal acceptere al interferens, der modtages, herunder interferens, der kan medføre uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'Industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

I henhold til Industry Canadas bestemmelser må radiosenderne i denne enhed kun anvendes med en antennetype og maksimal signalstyrke, der er godkendt til senderen af Industry Canada. For at reducere potentiel radiointerferens for andre brugere bør antennetypen og dennes forstærkning vælges således, at e.i.r.p. (equivalent isotropically radiated power) ikke overstiger det nødvendige niveau, for at kommunikation kan gennemføres.

Advarsel!
(i) Enheden til brug på frekvensbåndet 5150-5250 MHz er kun beregnet til indendørs brug for at reducere risikoen for skadelig interferens i forhold til mobilsatellitsystemer.

(ii) Den maksimalt tilladte antenneforstærkning for enheder på frekvensbåndene 5250-5350 MHz og 5470-5725 MHz skal overholde e.i.r.p.-grænseværdien.

(iii) Den maksimalt tilladte antenneforstærkning for enheder på frekvensbåndet 5725-5825 MHz skal overholde e.i.r.p.-grænseværdierne, der er angivet for punkt-til-punkt-drift og ikke-punkt-til-punkt-drift, alt efter hvad der er relevant.

(iv) Brugerne skal også informeres om, at radarer med høj effekt allokeres som primære brugere (dvs. prioriterede brugere) på frekvensbåndene 5250-5350 MHz og 5650-5850 MHz, og at disse radarer kan forårsage interferens og/eller beskadige LE-LAN-enheder.

Le guide d’utilisation des dispositifs pour réseaux locaux doit inclure des instructions précises sur les restrictions susmentionnées, notamment :

(i) les dispositifs fonctionnant dans la bande 5 150-5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux;

(ii) le gain maximal d’antenne permis pour les dispositifs utilisant les bandes 5 250-5 350 MHz et 5 470-5 725 MHz doit se conformer à la limite de p.i.r.e.;

(iii) le gain maximal d’antenne permis (pour les dispositifs utilisant la bande 5 725-5 825 MHz) doit se conformer à la limite de p.i.r.e. spécifiée pour l’exploitation point à point et non point à point, selon le cas.

(iv) les radars de haute puissance sont désignés utilisateurs principaux (c.-à-d., qu’ils ont la priorité) pour les bandes 5 250-5 350 MHz et 5 650-5 850 MHz et que ces radars pourraient causer du brouillage et/ou des dommages aux dispositifs LAN-EL.

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate)

Udgangseffekten, der udstråles fra Pixel 2 og Pixel 2 XL, er under grænseværdierne for radiofrekvent stråling fra Industry Canada (IC). Disse enheder er blevet evalueret i forhold til og er fundet i overensstemmelse med IC's grænseværdier for radiofrekvent stråling. Enhederne bør bruges på en sådan måde, at risikoen for menneskelig berøring ved normal brug minimeres.

Når du bruger enheden tæt på kroppen (bortset fra i hånden eller ind mod hovedet), skal du holde en afstand på 10 mm fra kroppen for Pixel 2 og Pixel 2 XL, på samme måde som da enhederne blev testet for overensstemmelse med kravene om RF-eksponering. Tilbehør som f.eks. et cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter.

De maksimale SAR-værdier for Pixel 2, der er rapporteret til IC, er:

• 0,93 W/kg, når du holder den op til øret
  • 1,14 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen

De maksimale SAR-værdier for Pixel 2 XL, der er rapporteret til IC, er:

• 0,98 W/kg, når du holder den op til øret
  • 1,18 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen

Denne enhed er blevet certificeret til brug i Canada. Status for registreringen på Industry Canadas radioudstyrsliste (REL) kan findes på følgende webadresse: http://www.ic.gc.ca/app/sitt/reltel/srch/nwRdSrch.do

Yderligere canadiske oplysninger om RF-eksponering kan også findes på følgende webadresse: http://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gst.nsf/eng/sf08792.html

Oplysninger om lovgivning: EU

Frekvensbånd og strøm

EU, Storbritannien
Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Pixel 2:

Frekvens

Styrke

Wi-Fi 2400-2483,5 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5150-5250 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5250-5350 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5470-5725 MHz

Maks. 20 dBm

Bluetooth: 2400-2483,5 MHz

Maks. 10 dBm

NFC 13,56 MHz

Maks. -13 dBuA/m

GSM 900

PC4 (maks. 33 dBm)

GSM 1800

PC1 (maks. 30 dBm)

UMTS Band I/VIII

PC3 (maks. 23 dBm)

LTE:1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40

PC3 (maks. 24 dBm)

Pixel 2 XL:

Frekvens

Styrke

Wi-Fi 2400-2483,5 MHz

Maks. 19 dBm

Wi-Fi 5150-5250 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5250-5350 MHz

Maks. 19,5 dBm

Wi-Fi 5470-5725 MHz

Maks. 19 dBm

Bluetooth: 2400-2483,5 MHz

Maks. 7 dBm

NFC 13,56 MHz

Maks. -22 dBuA/m

GSM 900

PC4 (maks. 33,5 dBm)

GSM 1800

PC1 (maks. 30 dBm)

UMTS Band I/VIII

PC3 (maks. 24,5 dBm)

LTE:1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40

PC3 (maks. 25 dBm)

Begrænsninger på 5 GHz-båndet

Denne enheds WLAN-funktion er begrænset til indendørs brug i frekvensintervallet 5150 til 5350 MHz, da den ellers kan risikere at skabe skadelig interferens i forhold til mobilsatellitsystemer.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehøret, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og dennes autoriserede forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, såfremt brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

EU-overensstemmelsesmeddelelse

Google Inc. erklærer hermed, at Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder EU-direktivet 2014/53/EU (Direktiv for radioudstyr). Nedenfor følger hele overensstemmelseserklæringen:

Overensstemmelseserklæring (Pixel 2)

Overensstemmelseserklæring (side 1 af 2)

Declaration of Conformity 2017 page 1

Overensstemmelseserklæring (side 2 af 2)

Declaration of Conformity 2017 page 2

Overensstemmelseserklæring (Pixel 2 XL)

Overensstemmelseserklæring (side 1 af 2)

Declaration of Conformity 2017 page 1

Overensstemmelseserklæring (side 2 af 2)

Declaration of Conformity 2017 page 2

Restriktioner og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Enheden er kun begrænset til indendørs brug ved drift i frekvensområdet 5150 til 5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT , LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK, CH, IS, LI, NO, TR

CE-mærke

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate) – EU

Disse enheder er klassificeret til brug i et typisk klasse B-boligmiljø.

Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder specifikationerne for radiofrekvens, når de bruges tæt på øret eller i en afstand af 0,5 cm fra kroppen.  Tilbehør som f.eks. cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold enheden væk fra kroppen for at overholde afstandskravene. For Pixel 2 er 0,72 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 0,87 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen. For Pixel 2 XL er 0,61 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 1,08 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen.

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) og batterier

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-direktivet kræver, at alt elektrisk og elektronisk udstyr (EEE), herunder din telefon og dens tilbehør, skal mærkes med symbolet med den overstregede skraldespand. Dette symbol betyder, at udstyret ikke må bortskaffes som usorteret, kommunalt affald. Bortskaffelse af WEEE sammen med almindeligt affald kan udgøre en risiko for miljøet og menneskers helbred på grund af bestemte stoffer, der anvendes i EEE, samt deres batterier.

I henhold til WEEE-direktivet er de enkelte EU-medlemslande ansvarlige for at opnå et højt niveau for indsamling af WEEE til behandling, genindvinding og miljørigtig bortskaffelse. Før du kasserer enheden, bør du bruge et øjeblik på at tænke over, hvordan du kan reducere den mængde af WEEE, du dermed tilvejebringer. Du kunne f.eks. genbruge den, genindvinde den eller omdanne den til kunst. Ved blot at forlænge enhedens levetid kan du reducere affaldsmængden og hjælpe EU med at nå sine mål.

Succesgraden af denne EU-politik afhænger af din aktive indsats for at returnere dit WEEE-udstyr til relevante instanser, der arbejder med bortskaffelse af denne type affald. Kontakt kommunen eller forhandleren for at få oplysninger om returnering og indsamling.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (registrering, vurdering, godkendelse og begrænsning af kemikalier), EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's lovgivning om sikker produktion og brug af kemikalier. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er forpligtet til at give vores kunder information om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Kontaktorganet for lovmæssige forhold i EU er Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

Producentoplysninger

Producent: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Importøroplysninger

Importør: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Oplysninger om lovgivning: Australien

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate)

Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder specifikationerne for radiofrekvens, når de bruges tæt på øret eller i en afstand af 0,5 cm fra kroppen. Tilbehør som f.eks. et cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold enheden væk fra kroppen for at overholde afstandskravene. For Pixel 2 er 0,74 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 0,92 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen. For Pixel 2 XL er 0,61 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 1,08 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen.

Denne enheds WLAN-funktion er begrænset til indendørs brug i frekvensintervallet 5150 til 5350 MHz, da den ellers kan risikere at skabe skadelig interferens i forhold til mobilsatellitsystemer.

Oplysninger om lovgivning: Indien

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate)

Din telefon er en radiosender og -modtager. Den overholder de internationale retningslinjer for begrænsningen af menneskelig udsættelse for elektromagnetiske felter, og den er udviklet med direkte henblik på at overholde retningslinjerne for udsættelse for radiobølger, som er fastsat af afdelingen for telekommunikation under Ministeriet for kommunikation og informationsteknologi i den indiske regering ("DoT"). Retningslinjerne angiver måleenheden SAR (Specific Absorption Rate), som er en enhed for den mængde radiofrekvens, der optages i kroppen, når telefonen bruges. SAR-grænsen i Indien for en mobilenhed er 1,6 W/kg pr. gram menneskevæv.

Pixel 2 og Pixel 2 XL overholder disse retningslinjer, når de bruges tæt på øret eller i en afstand af 1 cm fra kroppen. Tilbehør som f.eks. et cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold enheden væk fra kroppen for at overholde afstandskravene. For Pixel 2 er 0,92 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 0,41 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen. For Pixel 2 XL er 0,74 W/kg den højeste SAR-værdi (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, når den testes ved øret, og 0,84 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen.

Du kan også se SAR-værdier på websitet for DoT/Center for telekommunikation og teknik.

De fleste laboratorieundersøgelser har ikke kunnet fastslå en direkte forbindelse mellem udsættelse for radiofrekvensstråling og helbred, men DoT har dog fastsat følgende forholdsregler ved brug af mobiltelefoner.

Brug et trådløst håndfrit system (høretelefoner, headset) med Bluetooth-udsendelse ved lavere styrke.

Mobiltelefonen skal have en lav SAR-værdi. Hold dine opkald korte, eller send i stedet en sms-besked. Dette råd gælder især børn, unge og gravide kvinder.

Brug din mobiltelefon, når signalkvaliteten er god. Personer med aktive medicinske implantater bør holde mobiltelefonen mindst 15 cm væk fra implantatet.

Erklæring om genbrug og E-affaldshåndtering

Smid ikke batterier i skraldespanden

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må smides ud med husholdningsaffaldet. Det skal bortskaffes på et til formålet korrekt sted med henblik på genbrug.

Google erklærer, at din telefon er udviklet og produceret i overensstemmelse med reglerne for (administration af) E-affald af 2016 (i det følgende "Reglerne"). Den overholder specifikt regel 16. stk. 1, der omhandler reducering af brugen af skadelige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der angives i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genbrug af E-affald kan være forbundet med risici, herunder men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget elektronikaffald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Oplysninger om lovgivning: Singapore

Oplysninger om specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate)

Udgangseffekten, der udstråles fra Pixel 2 XL, er under grænseværdierne for radiofrekvent stråling. Disse enheder er blevet evalueret i forhold til og er fundet i overensstemmelse med IMDA's grænseværdier for radiofrekvent stråling. Enhederne bør bruges på en sådan måde, at risikoen for menneskelig berøring ved normal brug minimeres.

Når du bruger enheden tæt ved kroppen (bortset fra i hånden eller ind mod hovedet), skal du opretholde en afstand på 1 cm fra din krop til Pixel 2 XL for at være i overensstemmelse med, hvordan hver enhed er testet for at overholde RF-eksponeringskravene.

Tilbehør som f.eks. et cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter.

De maksimale SAR-værdier for Pixel 2 XL, der er rapporteret til IMDA, er:

• 0,61 W/kg, når du holder den op til øret
  • 1,08 W/kg, når den bæres korrekt på kroppen

Hjælpefunktioner

Hjælpefunktioner i Pixel 2 og Pixel 2 XL:

Pixel 2

HJÆLPEFUNKTIONER KRAV – BESKRIVELSE VÆRDI

Oplysninger om mobiltelefon/hardware

Touchskærm  Har enheden en touchskærm? Ja
Hvis enheden har en touchskærm, er den så kapacitiv (også kaldet varmefølsom) Ja
Identificering af taster Er de enkelte taster lette at skelne imellem for brugeren Ikke relevant – tastatur på touchskærm
Hvordan skelnes tasterne – separate taster, brug af riller til at adskille Ikke relevant
Tastafstand fra midten Hvad er afstanden fra midten af en numerisk tast til en anden Ikke relevant
Tastaturlayout Tastaturet er opbygget som et QWERTY-tastatur Ja
Nøglebadge til nøglering eller nøglesnor Har en lille stang til en nøglering eller nøglesnor Nej
Differentiering af funktionstaster De numeriske taster har en anden farve eller form end de andre taster, hvilket gør dem lettere at skelne fra hinanden ved berøring eller visuelt Ikke relevant
Enhedens udformning A. Klapdesign/klaptelefon
B. Chokoladebar/ud i ét
C. Skydetelefon
D. Mobil med roterende skærm
E. Touchskærm
F. Andet
B, E
Operativsystem Telefonens operativsystem og version Android 8.0
Skridfaste funktioner Har en skridfast belægning eller riller for at forhindre, at den glider ud af hånden Nej

Egenskaber for personer med begrænset hånd-/fingermobilitet

Mobiltelefonens vægt Mobiltelefonens vægt inkl. batteri 143 gram
Nem indsættelse af batteri Er den korrekte retning og placering tydeligt markeret på batteriet Ikke relevant
Mulighed for medhør Håndfri betjening under opkald og efter igangsat opkald Ja
Beskyttede/forsænkede taster Hver enkelt tast er forsænket eller beskyttet på en eller anden måde for at reducere risikoen for, at du trykker på den forkerte tast Ikke relevant
Trådløse hovedtelefoner/headsets Trådløse hovedtelefoner og headsets, f.eks. Bluetooth-headsets, understøttes Ja
Tilkobling til en enhed Gør det muligt at bruge computeren som tekstterminal. Giver også mulighed for, at tilpassede enheder kan arbejde sammen med telefonen. Enheden kan tilsluttes telefonen ved hjælp af:
  • Kabel (en elledning)
Ja
  • Infrarødt signal (som bevæger sig gennem luften som en radiobølge, men ikke kan gå gennem vægge eller andre massive genstande)
Nej
  • Bluetooth/trådløst LAN (radiosignaler, som bevæger sig gennem luften, og som muligvis også kan passere gennem vægge eller andre massive genstande)
Ja
  • andre forbindelser end dem, der er beskrevet ovenfor (beskriv): … … … … … …
Ikke relevant
Flad bagside til brug på bordplade Har en flad bagside, så den kan bruges, mens den ligger på et bord Ja
Svar med vilkårlig tast Brugeren kan besvare et opkald ved at trykke på en vilkårlig tast Nej
Håndbevægelse Nogle kontrolelementer kræver, at du kniber dem sammen eller drejer dem med fingrene, eller at du drejer dit håndled Ja
Stemmegenkendelse til opkald Gør det muligt at ringe til et nummer ved at sige personens navn, hvis det er på din liste over kontakter (en personlig "telefonbog", du opretter i telefonen) Ja
Stemmegenkendelse til adgang til funktioner Gør det muligt at aktivere funktioner ved at sige kommandoer til telefonen, hvilket reducerer behovet for at bruge tastaturet Ja
Automatisk svar Gør telefonen i stand til at besvare et opkald automatisk efter at have ringet et bestemt antal gange Nej

Funktioner for svagtseende

Taktile markører på tasterne "F" og "J" Tasterne "F" og "J" har markerede prikker eller streger, så du kan skelne dem fra de andre taster blot ved berøring (kun relevant for telefoner, der har et QWERTY-tastatur) Ikke relevant
Standardlayouts for numeriske taster De numeriske taster har et standardlayout, hvor 1 2 3 er foroven, og * 0 # er nederst Ja – bemærk touchskærmens tastatur
Tast med tilbagemelding – mærkbar Når du trykker på en tast, kan du mærke et fysisk klik, så du ved, der er trykket på den Nej
Tast med tilbagemelding – hørbar Når du trykker på en tast, afgives der en lyd, så du ved, der er trykket på den Ja
Hørbar identifikation af taster – oplæsning Når du trykker på en numerisk tast, læses tallet højt, så du ved, du har trykket på den rigtige tast Ja
Hørbar identifikation af taster – funktioner De lyde, du hører, når du trykker på en tast, adskiller sig fra de numeriske taster og funktionstasterne, så du nemt kan skelne dem fra hinanden Ja
Justerbar skrifttype – typografi Du kan ændre skrifttypen (skriftsnittet), der anvendes til tekst på skærmen, hvilket kan gøre det nemmere at læse teksten Ja
Justerbar skrifttype – størrelse Du kan gøre teksten på skærmen større eller mindre for at gøre det lettere at læse den Ja
Personlige genveje Du kan tildele en bestemt funktion til en enkelt tast eller en kort tasterækkefølge Ja
Skærmegenskaber – justerbar kontrastindstilling Du kan justere kontrasten på skærmen for at gøre tekst og symboler lettere at se mod baggrunden Nej/farvekorrigering og farvekonvertering er tilgængelig
Skærmegenskaber – justerbar lysstyrkeindstilling Du kan justere lysstyrken på skærmen for at gøre det lettere at læse teksten Ja
Skærmegenskaber – hovedskærmens størrelse Størrelsen på hovedskærmen 5,0" 127 mm
Skærmegenskaber – hovedskærmens opløsning Antallet af prikker (kaldet pixels), der bruges til at vise tekst og billeder på hovedskærmen. Flere prikker betyder flere detaljer. FHD (1920×1080)
Skærmegenskaber – farvedifferentiering Farveopfattelsen er ikke afgørende for at forstå oplysningerne på skærmen (du behøver f.eks. ikke at kunne skelne mellem røde og grønne symboler) Ja – farvekorrigering er tilgængelig
Skærmegenskaber – symboler/ikoner Menuerne kan vises ved hjælp af symboler eller billeder i et gitterlayout. Dette kan gøre dem lettere for nogle mennesker at forstå eller huske Ja
Skærmegenskaber – skærmflimren Hovedskærmen flimrer ikke med en hastighed, der kan give problemer for mennesker med fotosensitiv epilepsi (mellem 2-60 Hz) Ja
Stemmeoutput for opkaldsnummeret fra listen over kontakter Når du modtager et opkald, oplæses navnet på den person, der ringer op, hvis navnet er på din liste over kontakter Nej
Stemmeoutput for sms-beskeder: Indbygget Kan læse sms-beskeder højt for dig Ja
Oplæste menuer Læser menuindstillingerne højt, så du kan få adgang til funktioner, selvom du ikke kan læse det, der vises på skærmen Ja
Brugervejledning i alternative formater Brugervejledningen er tilgængelig i alternative formater, f.eks. en onlineversion Ja

Egenskaber for hørehæmmede

Vibratorfunktion Telefonen kan indstilles til at vibrere, når den modtager et opkald eller en sms-besked, eller når der gives en advarselsbesked Ja
Visuelle advarsler – indgående opkald Når der modtages opkald eller en sms-besked, vises der en visuel besked, f.eks. navnet på den person, der ringer, hvis det er på din liste over kontakter Ja
Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af mobilnetværk Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit mobilnetværk Ja
Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af trådløse LAN-netværk Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit trådløse LAN-netværk Ja
Headset – stiktypen Den type stik, et headset skal have for at kunne tilsluttes telefonen USB-C
Høreapparatskompatibilitet Lyden er tydeligere ved brug sammen med et høreapparat med indstillingen "T" Ja
Alternativ høreapparatsteknologi Lyden er tydeligere ved brug sammen med alternative tilkoblingsteknologier Ikke relevant
Beskedindstillinger – MMS Gør det muligt at sende og modtage multimediebeskeder, hvilket kan omfatte billeder og lyd- og videoklip Ja
Tilpasning og genbrug af sms-beskeder Gør det muligt at oprette standardiserede sms-beskeder, som du hurtigt kan sende til enhver uden at skulle indtaste samme besked hver gang. Eksempel: "Jeg er til møde. Jeg ringer tilbage" Ja
Beskedmuligheder – mail Gør det muligt at sende og modtage mails Ja
Internetkapacitet Du kan bruge telefonen til at gennemse websites og bruge andre internetbaserede tjenester Ja
YDERLIGERE FUNKTIONER OG EGENSKABER Google Pixel 2 er en enhed med touchskærm. Den har dog følgende trykknapper: Afbryderknappen og lydstyrkeknapperne
VALGFRIE FUNKTIONER OG TILBEHØR Den måde, som det åbne operativsystem og hjælpefunktionerne fungerer på, betyder, at nogle funktioner leveres som en del af Android-operativsystemet, og de kan derfor ændres og opgraderes i løbet af produktets levetid

Pixel 2 XL

HJÆLPEFUNKTIONER KRAV – BESKRIVELSE VÆRDI

Oplysninger om mobiltelefon/hardware

Touchskærm  Har enheden en touchskærm? Ja
Hvis enheden har en touchskærm, er den så kapacitiv (også kaldet varmefølsom) Ja
Identificering af taster Er de enkelte taster lette at skelne imellem for brugeren Ikke relevant – tastatur på touchskærm
Hvordan skelnes tasterne – separate taster, brug af riller til at adskille Ikke relevant
Tastafstand fra midten Hvad er afstanden fra midten af en numerisk tast til en anden Ikke relevant
Tastaturlayout Tastaturet er opbygget som et QWERTY-tastatur Ja
Nøglebadge til nøglering eller nøglesnor Har en lille stang til en nøglering eller nøglesnor Nej
Differentiering af funktionstaster De numeriske taster har en anden farve eller form end de andre taster, hvilket gør dem lettere at skelne fra hinanden ved berøring eller visuelt Ikke relevant
Enhedens udformning A. Klapdesign/klaptelefon
B. Chokoladebar/ud i ét
C. Skydetelefon
D. Mobil med roterende skærm
E. Touchskærm
F. Andet
B, E,
Operativsystem Telefonens operativsystem og version Android 8.0
Skridfaste funktioner Har en skridfast belægning eller riller for at forhindre, at den glider ud af hånden Nej

Egenskaber for personer med begrænset hånd-/fingermobilitet

Mobiltelefonens vægt Mobiltelefonens vægt inkl. batteri 175 gram
Nem indsættelse af batteri Er den korrekte retning og placering tydeligt markeret på batteriet Ikke relevant
Mulighed for medhør Håndfri betjening under opkald og efter igangsat opkald Ja
Beskyttede/forsænkede taster Hver enkelt tast er forsænket eller beskyttet på en eller anden måde for at reducere risikoen for, at du trykker på den forkerte tast Ikke relevant
Trådløse hovedtelefoner/headsets Trådløse hovedtelefoner og headsets, f.eks. Bluetooth-headsets, understøttes Ja
Tilkobling til en enhed Gør det muligt at bruge computeren som tekstterminal. Giver også mulighed for, at tilpassede enheder kan arbejde sammen med telefonen. Enheden kan tilsluttes telefonen ved hjælp af:
  • Kabel (en elledning)
Ja
  • Infrarødt signal (som bevæger sig gennem luften som en radiobølge, men ikke kan gå gennem vægge eller andre massive genstande)
Nej
  • Bluetooth/trådløst LAN (radiosignaler, som bevæger sig gennem luften, og som muligvis også kan passere gennem vægge eller andre massive genstande)
Ja
  • andre forbindelser end dem, der er beskrevet ovenfor (beskriv): … … … … … …
Ikke relevant
Flad bagside til brug på bordplade Har en flad bagside, så den kan bruges, mens den ligger på et bord Ja
Svar med vilkårlig tast Brugeren kan besvare et opkald ved at trykke på en vilkårlig tast Nej
Håndbevægelse Nogle kontrolelementer kræver, at du kniber dem sammen eller drejer dem med fingrene, eller at du drejer dit håndled Ja
Stemmegenkendelse til opkald Gør det muligt at ringe til et nummer ved at sige personens navn, hvis det er på din liste over kontakter (en personlig "telefonbog", du opretter i telefonen) Ja
Stemmegenkendelse til adgang til funktioner Gør det muligt at aktivere funktioner ved at sige kommandoer til telefonen, hvilket reducerer behovet for at bruge tastaturet Ja
Automatisk svar Gør telefonen i stand til at besvare et opkald automatisk efter at have ringet et bestemt antal gange Nej

Funktioner for svagtseende

Taktile markører på tasterne "F" og "J" Tasterne "F" og "J" har markerede prikker eller streger, så du kan skelne dem fra de andre taster blot ved berøring (kun relevant for telefoner, der har et QWERTY-tastatur) Ikke relevant
Standardlayouts for numeriske taster De numeriske taster har et standardlayout, hvor 1 2 3 er foroven, og * 0 # er nederst Ja – bemærk touchskærmens tastatur
Tast med tilbagemelding – mærkbar Når du trykker på en tast, kan du mærke et fysisk klik, så du ved, der er trykket på den Nej
Tast med tilbagemelding – hørbar Når du trykker på en tast, afgives der en lyd, så du ved, der er trykket på den Ja
Hørbar identifikation af taster – oplæsning Når du trykker på en numerisk tast, læses tallet højt, så du ved, du har trykket på den rigtige tast Ja
Hørbar identifikation af taster – funktioner De lyde, du hører, når du trykker på en tast, adskiller sig fra de numeriske taster og funktionstasterne, så du nemt kan skelne dem fra hinanden Ja
Justerbar skrifttype – typografi Du kan ændre skrifttypen (skriftsnittet), der anvendes til tekst på skærmen, hvilket kan gøre det nemmere at læse teksten Ja
Justerbar skrifttype – størrelse Du kan gøre teksten på skærmen større eller mindre for at gøre det lettere at læse den Ja
Personlige genveje Du kan tildele en bestemt funktion til en enkelt tast eller en kort tasterækkefølge Ja
Skærmegenskaber – justerbar kontrastindstilling Du kan justere kontrasten på skærmen for at gøre tekst og symboler lettere at se mod baggrunden Nej/farvekorrigering og farvekonvertering er tilgængelig
Skærmegenskaber – justerbar lysstyrkeindstilling Du kan justere lysstyrken på skærmen for at gøre det lettere at læse teksten Ja
Skærmegenskaber – hovedskærmens størrelse Størrelsen på hovedskærmen 5,99"
Skærmegenskaber – hovedskærmens opløsning Antallet af prikker (kaldet pixels), der bruges til at vise tekst og billeder på hovedskærmen. Flere prikker betyder flere detaljer. OHD+, 1440x2880 pOLED
Skærmegenskaber – farvedifferentiering Farveopfattelsen er ikke afgørende for at forstå oplysningerne på skærmen (du behøver f.eks. ikke at kunne skelne mellem røde og grønne symboler) Ja – farvekorrigering er tilgængelig
Skærmegenskaber – symboler/ikoner Menuerne kan vises ved hjælp af symboler eller billeder i et gitterlayout. Dette kan gøre dem lettere for nogle mennesker at forstå eller huske Ja
Skærmegenskaber – skærmflimren Hovedskærmen flimrer ikke med en hastighed, der kan give problemer for mennesker med fotosensitiv epilepsi (mellem 2-60 Hz) Ja
Stemmeoutput for opkaldsnummeret fra listen over kontakter Når du modtager et opkald, oplæses navnet på den person, der ringer op, hvis navnet er på din liste over kontakter Nej
Stemmeoutput for sms-beskeder: Indbygget Kan læse sms-beskeder højt for dig Ja
Oplæste menuer Læser menuindstillingerne højt, så du kan få adgang til funktioner, selvom du ikke kan læse det, der vises på skærmen Ja
Brugervejledning i alternative formater Brugervejledningen er tilgængelig i alternative formater, f.eks. en onlineversion Ja

Egenskaber for hørehæmmede

Vibratorfunktion Telefonen kan indstilles til at vibrere, når den modtager et opkald eller en sms-besked, eller når der gives en advarselsbesked Ja
Visuelle advarsler – indgående opkald Når der modtages opkald eller en sms-besked, vises der en visuel besked, f.eks. navnet på den person, der ringer, hvis det er på din liste over kontakter Ja
Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af mobilnetværk Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit mobilnetværk Ja
Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af trådløse LAN-netværk Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit trådløse LAN-netværk Ja
Headset – stiktypen Den type stik, et headset skal have for at kunne tilsluttes telefonen USB-C
Høreapparatskompatibilitet Lyden er tydeligere ved brug sammen med et høreapparat med indstillingen "T" Ja
Alternativ høreapparatsteknologi Lyden er tydeligere ved brug sammen med alternative tilkoblingsteknologier Ikke relevant
Beskedindstillinger – MMS Gør det muligt at sende og modtage multimediebeskeder, hvilket kan omfatte billeder og lyd- og videoklip Ja
Tilpasning og genbrug af sms-beskeder Gør det muligt at oprette standardiserede sms-beskeder, som du hurtigt kan sende til enhver uden at skulle indtaste samme besked hver gang. Eksempel: "Jeg er til møde. Jeg ringer tilbage" Ja
Beskedmuligheder – mail Gør det muligt at sende og modtage mails Ja
Internetkapacitet Du kan bruge telefonen til at gennemse websites og bruge andre internetbaserede tjenester Ja
YDERLIGERE FUNKTIONER OG EGENSKABER Google Pixel 2 XL er en enhed med touchskærm. Den har dog følgende trykknapper: Afbryderknappen og lydstyrkeknapperne
VALGFRIE FUNKTIONER OG TILBEHØR Den måde, som det åbne operativsystem og hjælpefunktionerne fungerer på, betyder, at nogle funktioner leveres som en del af Android-operativsystemet, og de kan derfor ændres og opgraderes i løbet af produktets levetid