Användarvillkor för Google Wifi

LÄS DESSA ANVÄNDARVILLKOR NOGA INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA GOOGLE WIFI. GENOM ATT KLICKA PÅ GODKÄNN ELLER GENOM ATT ANVÄNDA GOOGLE WIFI BINDER DU DIG ATT FÖLJA ANVÄNDARVILLKOREN NEDAN, SÅVIDA DU INTE RETURNERAR DIN ELLER DINA GOOGLE WIFI-ENHETER I ENLIGHET MED TILLÄMPLIGA RETURPOLICYER. OM DU INTE GODKÄNNER FÖLJANDE VILLKOR SKA DU INTE ANVÄNDA GOOGLE WIFI.

Google Wifi innehåller programvara, till exempel operativsystemets körbara kod, inbyggd programvara, en mobilapp, programvara från tredje part, firmware, teckensnitt och annan data, inklusive uppdateringar, både på disk, det skrivskyddade minnet eller annan typ av media oavsett form (kallas härefter gemensamt för ”Programvara”). Följande villkor gäller Programvaran och din användning av Programvaran med Google Wifi.

Din relation till Google

1.1 Din användning av Programvaran och din användning av Programvaran med Googles produkter, programvara, tjänster och webbplatser (kallas härefter gemensamt för ”Tjänster” i det här dokumentet och definieras i avsnitt 7 nedan. Dessa Tjänster omfattas inte av andra tjänster som Google tillhandahåller under ett separat skriftligt avtal) omfattas av villkoren i ett juridiskt avtal mellan dig och Google. ”Google” är Google LLC med huvudkontor på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Detta dokument beskriver hur avtalet är konstruerat och anger vissa av villkoren i detta avtal.

1.2 Om inte annat skriftligen överenskommits med Google ska ditt avtal med Google alltid och som ett minimum innehålla de villkor som anges i detta dokument. Dessa kallas härefter ”Villkor för Google Wifi”.

1.3 Vissa av komponenterna i Programvaran, och program med öppen källkod från tredje part, är tillgängliga under en licens för öppen källkod (kallas gemensamt för ”Komponenter med öppen källkod”). Licenserna för programvaror med öppen källkod utgör separata skriftliga avtal och omfattar din användning av Komponenter med öppen källkod. Dessa villkor för OnHub varken begränsar dina rättigheter eller beviljar dig rätten att ersätta användarvillkoren avseende tillämpliga slutanvändarlicenser för Komponenter med öppen källkod.

1.4 Ditt avtal med Google kan även inkludera ytterligare villkor eller juridiska meddelanden avseende Tjänsterna. Dessa kallas härefter ”Ytterligare villkor”. Om de Ytterligare villkoren gäller för en Tjänst har du möjlighet att läsa dem antingen i Tjänsten eller genom din användning av den.

1.5 Villkoren för Google Wifi och de Ytterligare villkoren utgör ett juridiskt bindande avtal mellan dig och Google gällande din användning av Programvaran och Tjänsterna. Det är viktigt att du läser igenom dem ordentligt. Detta juridiska avtal kallas nedan för ”Villkoren”.

1.6 Om det förekommer motsättningar mellan de Ytterligare villkoren och Villkoren för Google Wifi har de Ytterligare villkoren företräde när det gäller den aktuella Tjänsten eller komponenten i Programvaran.

2. Godkännande av Villkoren

2.1 För att kunna använda Programvaran måste du först godkänna Villkoren. Om du inte godkänner Villkoren får du inte använda Programvaran.

2.2 Du kan godkänna Villkoren antingen genom att klicka för att godkänna Villkoren, där Google tillhandahåller detta alternativ i användargränssnittet, eller genom att använda Programvaran eller Google Wifi-enheten. I så fall godkänner du att Google betraktar din användning av Programvaran eller enheten som ett godkännande av Villkoren från och med den tidpunkten.

3. Licens från Google

3.1 Under förutsättning att du följer Villkoren ger Google dig en begränsad icke-exklusiv licens för att använda Programvaran på en eller flera Google Wifi-enheter. Syftet med licensen är att möjliggöra din användning av Programvaran så som den tillhandahålls av Google och i enlighet med Villkoren.

3.2 I enlighet med avsnitt 1.2 och 3.4, samt tillämpliga lagar i ditt rättskipningsområde, har du inte rätt att kopiera, modifiera, skapa ett härlett verk, bakåtkompilera, dekompilera eller på annat sätt försöka härleda källkoden från Programvaran eller någon av tjänsterna som tillhandahålls via Programvaran eller en del av den, såvida detta inte uttryckligen tillåts eller krävs enligt lag eller om Google har gett sig skriftlig tillåtelse att göra detta. Du har heller inte rätt att låta någon annan göra detta.

3.3 I enlighet med Avsnitt 1.2 and 3.4 har du inte rätt att överlåta (eller ge någon en underlicens för) din rätt att använda Programvaran, ge någon en säkerhetsrätt gällande din rätt att använda Programvaran, eller på annat sätt överföra delar av dina rättigheter att använda Programvaran.

3.4 Du har rätt att en gång överföra alla dina licensrättigheter för Programvaran till en annan part permanent i anslutning till att du överför ägarskapet av din eller dina Google Wifi-enheter, under förutsättning att (a) överföringen inkluderar din eller dina Google Wifi-enheter och all Programvara, (b) du inte behåller några kopior av Programvaran, i sin helhet eller delar av den, inklusive kopior som lagras på en dator eller en annan lagringsenhet, och (c) parten som tar emot Programvaran läser och godkänner användarvillkoren i dessa Villkor.

4. Uppdatering av Programvara

4.1 Programvaran kan ibland hämta och installera uppdateringar från Google automatiskt. Dessa uppdateringar är utformade för att förbättra och ytterligare utveckla programvaran och kan utgöras av felkorrigeringar, förbättrade funktioner, nya programvarumoduler och helt nya versioner. Du går med på att ta emot sådana uppdateringar (och ger Google rätt att skicka dem till dig) som en del av din användning av Programvaran.

4.2 Villkoren styr alla uppgraderingar eller uppdateringar som tillhandahålls av Google och ersätter och/eller läggs till hela eller delar av den ursprungliga Programvaran eller Tjänsten, såvida inte en separat licens medföljer en sådan uppgradering eller uppdatering. I så fall gäller villkoren i den licensen.

4.3 Google får, men är inte skyldigt att, tillhandahålla uppdateringar, underhåll, garantier, teknisk eller annan support eller tjänster för Komponenter med öppen källkod.

5. Googles tillhandahållande av Tjänsterna

5.1 Google har dotterbolag och partner i form av anslutna juridiska enheter runt om i världen (”Dotterbolag och Partner”). Dessa företag tillhandahåller då och då Tjänsten åt dig å Googles vägnar. Du är medveten om och samtycker till att dessa Dotterbolag och Partner har rätt att tillhandahålla Tjänsterna åt dig.

5.2 Google arbetar ständigt med utveckling för att kunna erbjuda användarna bästa möjliga upplevelse. Du är medveten om och samtycker till att formen för och karaktären av Tjänsterna som Google tillhandahåller kan ändras från tid till annan utan att du i förväg meddelas om detta.

5.3 Som en del av den här fortlöpande utvecklingen godkänner du att Google antingen tillfälligt eller permanent kan sluta tillhandahålla en eller flera Tjänster (eller funktioner i Tjänsterna) åt dig eller åt användare i allmänhet efter Googles eget gottfinnande och utan att du meddelas i förväg. Du kan när som helst sluta använda Tjänsterna. Du behöver inte meddela Google när du slutar använda Tjänsterna.

5.4 För vissa av Tjänsterna krävs det att du använder ett Google-konto. Om du använder ett Google-konto i anslutning till Tjänsten går du med på att följa Googles användarvillkor. Dessa inkluderas som Ytterligare villkor i det här avtalet. Om det uppstår konflikt mellan användarvillkoren från Google LLC och användarvillkoren för Google Wifi är det användarvillkoren för Google Wifi som gäller.

5.5 Du är medveten om och samtycker till att Google kan inaktivera din åtkomst till Google-kontot och att du i så fall förlorar åtkomsten till Tjänsterna, dina kontouppgifter eller filer eller annat innehåll som finns på kontot.

6. Din användning av Tjänsterna

6.1 Du samtycker till att enbart använda Google Play för de syften som är tillåtna enligt

• Villkoren
  • alla tillämpliga lagar och bestämmelser, allmänt accepterad praxis eller riktlinjer i relevanta rättskipningsområden (detta gäller även eventuella lagar som rör export av data eller programvara till och från USA eller andra relevanta länder).

6.2 Du samtycker till att du inte kommer delta i någon aktivitet som stör eller avbryter Tjänsterna (eller de servrar och nätverk som är anslutna till Tjänsterna).

6.3 Om du inte erhållit ett särskilt tillstånd från Google i ett separat avtal samtycker du till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, byta eller återförsälja Tjänsterna i något syfte.

6.4 Du samtycker till att du är ensamt ansvarig (och att Google inte har något ansvar gentemot dig eller någon tredje part) för överträdelser av dina skyldigheter enligt Villkoren och för konsekvenserna av sådana överträdelser (inklusive förlust eller skada som åsamkas Google). Det är du (och inte Google) som är ansvarig för de handlingar eller underlåtelser som alla användare av din eller dina Google Wifi-enheter eller Tjänsterna gör sig skyldiga till, inklusive innehåll som de hämtar eller överför och alla transaktioner de försöker slutföra.

7. Sekretess och personliga uppgifter

7.1 I Googles sekretesspolicy beskriver vi hur Google behandlar dina personliga uppgifter och skyddar din integritet när du använder Programvaran och Tjänsterna.

7.2 Du godkänner att Google får samla in och använda teknisk och relaterad information, inklusive men inte begränsat till information om din dator och/eller mobila enhet, ditt operativsystem, din kringutrustning, din nätverkstrafik och din dataanvändning för att underlätta tillhandahållandet av Programvaran och Tjänsterna, inklusive support och andra relaterade tjänster. I Vanliga frågor om sekretessen hos Google Wifi beskriver vi vilka typer av data vi samlar in och hur du kan använda sekretessinställningarna för att ändra vilken data som samlas in av Tjänsterna.

8. Tjänsternas innehåll

8.1 Du är medveten om att det är upphovsmannen till informationen (till exempel datafiler, skriven text, programvara, musik, ljudfiler eller andra ljud, fotografier, videor eller andra bilder) som du har tillgång till, som en del av eller genom din användning av Tjänsterna, som är ensamt ansvarig för sådan information. All sådan information kallas nedan för ”Innehållet”.

8.2 Du bör vara medveten om att Innehållet som presenteras för dig som en del av Tjänsten kan skyddas av immateriella rättigheter som innehas av de individer eller organisationer som tillhandahåller Innehållet till Google (eller av andra personer eller företag å deras vägnar). Du får inte ändra, hyra ut, leasa, låna ut, sälja, distribuera eller skapa härledda verk baserat på Innehållet (helt eller delvis) såvida du inte fått särskilt tillstånd av Google eller av Innehållets ägare i ett separat avtal.

8.3 Du samtycker till att du ensam har ansvar (och att Google inte har något ansvar gentemot dig eller någon tredje part) för Innehåll som du skapar, överför eller visar medan du använder Tjänsterna och för konsekvenserna av sådana handlingar (inklusive förlust eller skada som åsamkas Google). Du behåller din upphovsrätt och andra rättigheter som du redan har avseende Innehållet du skickar in, lägger upp eller visar i eller via Tjänsterna.

9. Äganderättigheter

9.1 Du godkänner och samtycker till att Google (eller Googles licensgivare) äger alla rättigheter, befogenheter och anspråk i och till Programvaran och Tjänsterna, inklusive den immateriella äganderätten som finns i Programvaran och Tjänsterna (oavsett om dessa rättigheter har registrerats eller inte och oavsett var i världen dessa rättigheter finns).

9.2 Om inte annat skriftligen avtalats med Google ger inte något i Villkoren dig rätt att använda något av Googles firmanamn, varumärken, logotyper, domännamn eller andra särskiljande kännetecken.

9.3 I enlighet med dessa Villkor godkänner och samtycker Google till att inte erhålla några rättigheter, befogenheter och anspråk från dig (eller dina licensgivare) avseende något Innehåll som du skickar in, lägger upp, överför eller visar på eller via Tjänsterna, inklusive eventuella immateriella rättigheter som finns i Innehållet (oavsett om dessa rättigheter har registrerats eller inte och oavsett var i världen dessa rättigheter finns). Om du inte skriftligen avtalat annat med Google accepterar du att du är ansvarig för att skydda och upprätthålla dessa rättigheter och att Google inte har någon skyldighet att göra detta å dina vägnar.

9.4 Du samtycker till att inte ta bort, dölja eller ändra information om äganderätt (inklusive information om upphovsrätt och varumärken) som finns inom eller i anslutning till Programvaran eller Tjänsterna.

9.5 Om du inte fått uttrycklig skriftlig tillåtelse från Google godkänner du att du vid användning av Tjänsterna inte ska använda något företags eller någon organisations varumärke, firmanamn eller logotyp på ett sätt som sannolikt kan eller är avsett att orsaka förväxling avseende ägare eller behörig användare av sådana märken, namn eller logotyper.

10. Avslutande av din relation med Google

10.1 Villkoren fortsätter gälla tills de sägs upp av antingen dig eller Google i enlighet med vad som anges nedan.

10.2 Google kan när som helst säga upp avtalet med dig om

• du har brutit mot någon av överenskommelserna i Villkoren (eller har agerat på ett sätt som tydligt visar att du inte har för avsikt att eller kan följa Villkoren), eller
  • Google måste göra så enligt lag (till exempel om tillhandahållandet av Programvaran eller Tjänsterna till dig är eller blir olagligt), eller
  • den partner med vilken Google erbjuder dig Programvaran eller Tjänsterna avslutar sin relation med Google eller upphör att erbjuda Programvaran eller Tjänsterna till dig, eller
  • Google övergår till att inte längre tillhandahålla Programvaran eller Tjänsterna till användare i det land där du bor eller använder tjänsten, eller
  • Google inte längre anser att tillhandahållandet av Programvaran eller Tjänsterna till dig är kommersiellt rimligt.

10.3 När Villkoren inte längre gäller ska du sluta använda Programvaran och Tjänsterna.

11. FRISKRIVNINGSKLAUSUL FÖR GARANTIER

11.1 Inget i dessa villkor, inklusive avsnitt 12 och 13, ska utesluta eller begränsa Googles eller Googles dotterbolags, partners eller licensgivares ansvarsskyldighet för förluster som inte lagenligt kan uteslutas eller begränsas enligt gällande lagar. I vissa rättskipningsområden är det inte tillåtet att undanta vissa garantier eller villkor, eller att begränsa eller undanta ansvarsskyldigheter för förluster eller skador som orsakats av försumlighet, kontraktsbrott eller brott mot underförstådda villkor eller tillfälliga skador eller följdskador. Därför kommer endast de begränsningar som är tillåtna enligt lag i det rättskipningsområde där du verkar att vara tillämpliga för dig, och Googles ansvarsskyldighet begränsas till den maximala tillåtna enligt lag. Inget i dessa Villkor, inklusive avsnitt 11 och 12, påverkar dina lagstadgade rättigheter.

11.2 FÖRUTOM VAD SOM FÖLJER AV TVINGANDE LAG TILLHANDAHÅLLS PROGRAMVARAN OCH TJÄNSTERNA I BEFINTLIGT SKICK OCH I MÅN AV TILLGÅNG UTAN NÅGRA SOM HELST GARANTIER, MED UNDANTAG FÖR OM GOOGLE UTTRYCKLIGEN OCH SKRIFTLIGEN BESTÄMT DET MOTSATTA. GOOGLE OCH GOOGLES DOTTERBOLAG, PARTNER OCH LICENSGIVARE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER, SÅVÄL UTTRYCKTA SOM UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL FÖRLUST AV DATA, UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, ÄNDAMÅLSENLIGHET, VIDAREFÖRSÄLJNING OCH ICKE-INTRÅNG.

11.3 Google och Googles dotterbolag, partner och licensgivare garanterar inte att Programvaran eller Tjänsterna fungerar felfritt och utan avbrott.

11.4 Google och Googles dotterbolag, partner och licensgivare varken framhåller eller garanterar att Programvaran eller Tjänsterna är fria från virus eller andra skadliga komponenter. Därför bör du använda programvara som är erkänd i branschen för att upptäcka och ta bort virus från sådant du hämtar.

12. ANSVARSBEGRÄNSNING

12.1 I enlighet med de övergripande bestämmelserna i avsnitt 12 och 13, är du medveten om och samtycker till att Google

• endast ska hållas ansvarigt för förlust eller skada som åsamkas dig om en sådan uppstår som ett förutsebart resultat av (i) att vi bryter mot dessa Villkor och är typisk för den här typen av avtal, eller (ii) vår försumlighet upp till begränsningen som specificeras i avsnitt 12.2 nedan. En förlust eller skada är förutsebar om det är en uppenbar konsekvens av vårt brott mot Villkoren.
  • inte ska hållas ansvarigt gentemot dig för oförutsedda, särskilda eller indirekta skador oavsett om ansvarsskyldigheten åberopas utifrån kontrakt, garanti, kränkning (inklusive försummelse), strikt ansvar eller annat, oavsett om Google eller Googles dotterbolag, partner och licensgivare har meddelats om att sådana förluster eller skador kunde uppstå.

12.2 Googles totala ansvarsskyldigheten mot dig i samband med dessa Villkor, gällande kontrakt, kränkning (inklusive försumlighet) eller annat begränsas under alla omständigheter till maximalt 50 USD. Den maximala gränsen för ansvarsskyldigheten gäller inte för de typer av förluster som anges i avsnitt 12.3.

12.3 Inget i dessa Villkor begränsar Googles ansvarsskyldigheter för

• dödsfall eller personskada som orsakats genom försummelse från Googles sida
  • bedrägeri eller bedräglig framställning
  • skador som orsakats på grund av ett brott mot en obligatorisk lagstadgad ansvarsskyldighet (inklusive och utan begränsningar ansvar i relation till brott mot obligatorisk lagstiftning gällande produktansvar), eller
  • annan ansvarsskyldighet som inte kan undantas eller begränsade tillämpliga lagar i ditt rättskipningsområde.

12.4 Avsnitt 12.1, 12.2 och 12.3 ska tillämpas på ansvarsskyldigheten för Google och Googles dotterbolag, partner och licensgivare.

13. Slutanvändare vid myndighet

13.1 Programvaran och tillhörande dokumentation är så kallade kommersiella varor, vilket är en term som definieras i 48 C.F.R. §2.101 och består av ”kommersiell datorprogramvara” och ”dokumentation om kommersiell datorprogramvara” i enlighet med användningen av dessa termer i 48 C.F.R. §12.212 eller 48 C.F.R. §227.7202, i tillämpliga fall. I enlighet med 48 C.F.R. §12.212 eller 48 C.F.R. §227.7202-1 till 227.7202-4, i tillämpliga fall, licensieras den kommersiella datorprogramvaran och dokumentationen om den kommersiella datorprogramvaran till slutanvändare på myndigheter i USA (a) endast som kommersiella varor och (b) endast med de rättigheter som ges till alla slutanvändare enligt användarvillkoren som anges här. Rättigheterna till opublicerat material skyddas av de upphovsrättslagar som gäller i USA.

14. Övrigt innehåll

14.1 Tjänsterna kan inkludera hyperlänkar till andra webbplatser, annat innehåll eller andra resurser. Google kanske inte har kontroll över de webbplatser eller resurser som tillhandahålls av andra företag och personer.

14.2 Du är medveten om och samtycker till att Google (i) inte är ansvarigt för sådana externa webbplatsers och resursers tillgänglighet, (ii) inte är ansvarigt för att undersöka och utvärdera sådana webbplatsers eller resursers innehåll, exakthet, fullständighet, lämplighet, giltighet, iakttagande av upphovsrätten, laglighet, anständighet, kvalitet eller annat som rör dessa webbplatser och resurser, och (iii) inte står bakom annonser, produkter eller annat material som finns på eller är tillgängliga via sådana webbplatser eller resurser.

14.3 Du är medveten om och samtycker till att Google inte är ansvarigt för någon förlust eller skada som du ådrar dig som ett resultat av tillgängligheten av dessa externa webbplatser eller resurser, eller som ett resultat av att du förlitat dig på fullständigheten hos, riktigheten i eller förekomsten av annonser, produkter eller annat material som finns på eller som är tillgängliga via sådana webbplatser eller resurser.

15. Villkorens språk

15.1 Om Google tillhandahåller en översättning av den engelskspråkiga versionen av Villkoren godkänner du att översättningen endast tillhandahålls som en tjänst åt dig och att det är den engelskspråkiga versionen av Villkoren som styr din relation med Google.

15.2 Om det förekommer motsättningar mellan bestämmelserna i den engelskspråkiga versionen av Villkoren och bestämmelserna i en översättning av Villkoren har bestämmelserna i den engelskspråkiga versionen företräde.

16. Ändring av Villkoren

16.1 Då och då kan det hända att Google ändrar något i Villkoren eller de Ytterligare villkoren för Google Wifi. När sådana ändringar görs publicerar Google en ny kopia av Villkoren för Google Wifi på https://support.google.com/wifi/answer/7216522 och eventuella nya Ytterligare villkor tillhandahålls i eller via berörd Programvara eller berörda Tjänster.

16.2 Du är medveten om och samtycker till att Google behandlar din användning av Programvaran och Tjänsterna efter det datum då Villkoren eller de Ytterligare villkoren ändrades som att du godkänner de uppdaterade Villkoren och de Ytterligare villkoren för Google Wifi.

17. Allmänna juridiska villkor

17.1 Ibland när du använder Tjänsterna kan du (på grund av eller i anslutning till din användning av Tjänsterna) använda en tjänst, hämta en programvara eller köpa varor som tillhandahålls av en annan person eller ett annat företag. Din användning av dessa andra tjänster, programvaror eller varor kan vara föremål för separata villkor mellan dig och företaget eller personen i fråga. Om så är fallet ska Villkoren inte påverka din juridiska relation till dessa företag eller personer.

17.2 Villkoren utgör hela det juridiska avtalet mellan dig och Google och reglerar din användning av Programvaran eller Tjänsterna (men utesluter alla tjänster som Google tillhandahåller enligt ett separat skriftligt avtal) och ersätter helt eventuella tidigare avtal mellan dig och Google avseende Programvaran och Tjänsterna.

17.3 Du godkänner att Google kan skicka dig meddelanden via e-post, vanlig post eller genom anslag i Tjänsterna, och att detta inkluderar meddelanden avseende ändring av Villkoren.

17.4 Du samtycker till att om Google inte utövar eller hävdar några juridiska rättigheter eller gottgörelser som beskrivs i Villkoren (eller som Google har rätt till enligt någon tillämplig lag), så innebär inte detta att Google formellt avstår från några rättigheter och att sådana rättigheter och gottgörelser fortfarande är tillgängliga för Google.

17.5 Om någon domstol med behörighet att besluta i frågan fastslår att någon av bestämmelserna i dessa Villkor är ogiltig ska den bestämmelsen tas bort från Villkoren utan att återstoden av Villkoren påverkas. Återstående bestämmelser i Villkoren ska fortsätta vara giltiga och tillämpliga.

17.6 Du är medveten om och samtycker till att alla företag i den grupp som Google är överordnad medlem i ska vara utomstående förmånstagare i Villkoren och att sådana andra företag ska ha rätt att direkt tillämpa och förlita sig på samtliga bestämmelser i Villkoren som ger dem förmåner (eller rättigheter till deras förmåner). Utöver detta ska ingen annan person och inget företag vara utomstående förmånstagare i Villkoren.

17.7 Domstolar i vissa länder kommer inte att tillämpa kalifornisk rätt på vissa typer av tvister. Om du bor i något av dessa länder kan lagarna i ditt land gälla för tvister i samband med dessa villkor, i de fall där kalifornisk lag inte tillämpas. I övriga fall samtycker du till att lagarna i Kalifornien i USA, exklusive Kaliforniens regler om lagvalskonflikter, ska gälla för alla tvister som uppstår till följd av eller i samband med dessa villkor eller Tjänsterna. Om domstolarna i ditt land inte tillåter att du godkänner domstolen i Santa Clara County i Kalifornien, USA, som rättsskipningsområde och jurisdiktionsort är det ditt lokala rättsskipningsområde och din lokala jurisdiktionsort som gäller vid tvister i samband med dessa villkor. I övriga fall ska alla anspråk som uppstår till följd av eller i samband med dessa villkor eller Tjänster exklusivt lösas i den federala eller delstatliga domstolen i Santa Clara County i Kalifornien, USA, och du och Google samtycker till att dessa domstolar har domsrätt.

[Gäller från och med den 15 november 2016]