Google Wifin käyttöehdot

LUE NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN GOOGLE WIFIN KÄYTTÄMISTÄ. VALITSEMALLA "HYVÄKSY" TAI KÄYTTÄMÄLLÄ GOOGLE WIFIÄ SITOUDUT NOUDATTAMAAN SEURAAVIA EHTOJA, PAITSI JOS PALAUTAT GOOGLE WIFI ‑LAITTEESI MAHDOLLISEN PALAUTUSKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI. JOS ET HYVÄKSY SEURAAVIA EHTOJA, ÄLÄ KÄYTÄ GOOGLE WIFIÄ.

Google Wifisi sisältää ohjelmistoja, kuten käyttöjärjestelmän suoritettavaa koodia, sulautettuja ohjelmistoja, mobiilisovelluksen, kolmansien osapuolten ohjelmistoja, laiteohjelmistoja, kirjasimia ja muita tietoja päivityksineen, levyllä, lukumuistissa tai muulla välineellä jossakin muussa muodossa (nämä yhdessä "Ohjelmisto"). Seuraavat ehdot koskevat Ohjelmistoa sekä Ohjelmiston käyttöäsi Google Wifin yhteydessä.

Käyttäjän ja Googlen sopimussuhde

1.1  Ohjelmiston käyttöösi erikseen sekä Googlen tuotteiden, ohjelmistojen, palveluiden ja sivustojen yhteydessä (nämä yhdessä "Palvelut" tämän asiakirjan kohdassa 7 esitetyn määritelmän mukaan lukuun ottamatta palveluita, joita Google tarjoaa sinulle erillisellä kirjallisella sopimuksella) sovelletaan sinun ja Googlen välisen juridisen sopimuksen ehtoja. "Google" on Google LLC, jonka päätoimipaikka sijaitsee osoitteessa 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten sopimus muodostuu, ja tuodaan esiin joitakin kyseisessä sopimuksessa olevia ehtoja.

1.2  Ellei Googlen kanssa kirjallisesti toisin sovita, käyttäjän ja Googlen välinen sopimus sisältää aina vähintään tässä asiakirjassa mainitut ehdot. Niihin viitataan alla nimellä "Google Wifin käyttöehdot".

1.3  Ohjelmiston tiettyjä komponentteja ja Ohjelmistoon sisältyviä kolmansien osapuolten avoimen lähdekoodin ohjelmia on saatavilla avoimen lähdekoodin ohjelmistolisenssisopimuksella (nämä yhdessä "Avoimen lähdekoodin komponentit"). Nämä avoimen lähdekoodin ohjelmistolisenssit muodostavat erilliset kirjalliset sopimukset, ja ne koskevat Avoimen lähdekoodin komponenttien käyttöäsi. Nämä OnHub-käyttöehdot eivät rajoita oikeuksia, jotka sinulle myönnetään Avoimen lähdekoodin komponenttien lisenssisopimuksissa, eikä näissä käyttöehdoissa myönnetä sinulle niitä korvaavia oikeuksia.

1.4  Käyttäjän ja Googlen välinen sopimus voi sisältää myös muita Palveluihin sovellettavia ehtoja tai juridisia ilmoituksia. Kaikkiin näistä viitataan alla nimellä "Muut ehdot". Jos Palveluun sovelletaan Muita ehtoja, ne ovat luettavissa joko kyseisessä Palvelussa tai sen kautta.

1.5  Google Wifin käyttöehdot ja Muut ehdot muodostavat yhdessä käyttäjän ja Googlen välille juridisesti sitovan sopimuksen, joka koskee Ohjelmiston ja Palveluiden käyttöä käyttäjän toimesta. Ehdot kannattaa lukea huolellisesti. Kokonaisuutena tähän lailliseen sopimukseen viitataan jäljempänä nimityksellä "Ehdot".

1.6  Jos Muiden ehtojen ja Google Wifin ehtojen välillä on ristiriitaa, Muita ehtoja sovelletaan ensisijaisesti suhteessa kyseiseen Palveluun tai Ohjelmiston komponenttiin.

2. Ehtojen hyväksyntä

2.1  Ohjelmiston käyttäminen edellyttää Ehtojen hyväksymistä. Et voi käyttää Ohjelmistoa, jos et hyväksy Ehtoja.

2.2  Voit hyväksyä Ehdot valitsemalla hyväksyväsi ne, kun Google tarjoaa valintaa käyttöliittymässä, tai käyttämällä Ohjelmistoa tai Google Wifi ‑laitetta. Tällöin ymmärrät ja hyväksyt, että Google katsoo Ohjelmiston tai laitteen käytön Ehtojen hyväksymiseksi kyseisestä hetkestä lähtien.

3. Googlen myöntämä käyttöoikeus

3.1  Mikäli noudatat Ehtoja, Google myöntää sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen oikeuden käyttää Ohjelmistoa yhdellä tai usealla Google Wifi ‑laitteella. Tämän käyttöoikeuden ainoa tarkoitus on mahdollistaa Googlen tarjoaman Ohjelmiston käyttö Ehtojen sallimalla tavalla.

3.2  Kohtien 1.2 ja 3.4 sekä alueellasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti et voi itse (etkä voi sallia kenenkään muun) kopioida tai muokata Ohjelmistoa tai mitään sen tarjoamaa palvelua taikka mitään sen osaa, luoda siitä johdannaisteoksia, takaisinmallintaa tai purkaa sitä tai muulla tavoin muuntaa sitä lähdekoodiksi, jollei laki nimenomaisesti salli tai vaadi sitä tai jollet ole saanut Googlelta kirjallisesti nimenomaista lupaa siihen.

3.3  Kohtien 1.2 ja 3.4 mukaisesti et voi luovuttaa (tai alilisensoida) toiselle oikeuksiasi käyttää Ohjelmistoa, myöntää panttioikeutta oikeuksiisi käyttää Ohjelmistoa etkä muulla tavoin siirtää mitään osaa oikeuksistasi käyttää Ohjelmistoa.

3.4  Voit siirtää kertaluontoisesti ja pysyvästi kaikki Ohjelmiston käyttöoikeutesi toiselle osapuolelle Google Wifi ‑laitteesi tai ‑laitteidesi omistusoikeuden siirron yhteydessä, mikäli (a) siirto käsittää Google Wifi ‑laitteesi ja koko Ohjelmiston, (b) et säilytä itselläsi mitään kopioita Ohjelmistosta tai sen osista mukaan luettuina tietokoneella tai muulla tallennuslaitteella säilytettävät kopiot ja (c) Ohjelmiston vastaanottava osapuoli lukee nämä Ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

4. Ohjelmistopäivitykset

4.1 Ohjelmisto saattaa aika ajoin ladata ja asentaa Googlelta saatavia päivityksiä automaattisesti. Nämä päivitykset on suunniteltu parantamaan, tehostamaan ja kehittämään Ohjelmistoa edelleen, ja ne voivat olla muodoltaan virheiden korjauksia, tehostettua toiminnallisuutta, uusia ohjelmistomoduuleja ja täysin uusia versioita. Sitoudut vastaanottamaan kyseisiä päivityksiä (ja sallit Googlen toimittaa niitä sinulle) osana Ohjelmiston käyttöä.

4.2  Näitä Ehtoja sovelletaan kaikkiin Googlen tarjoamiin päivityksiin, jotka korvaavat alkuperäisen Ohjelmiston tai Palvelun kokonaan tai osittain ja/tai täydentävät sitä, paitsi jos päivityksen yhteydessä toimitetaan erillinen käyttöoikeus, jolloin sovelletaan kyseisen käyttöoikeuden ehtoja.

4.3  Google voi mutta sillä ei ole velvollisuutta tarjota Avoimen lähdekoodin komponenteille päivityksiä, ylläpito- tai takuupalvelua, teknistä tai muuta tukea tai palveluita.

5. Palveluiden tarjoaminen Googlen toimesta

5.1  Googlella on tytäryhtiöitä ja yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa ("Tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit"). Ajoittain nämä yritykset tarjoavat Palveluita käyttäjälle Googlen puolesta. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Tytäryhtiöillä ja yhteistyökumppaneilla on oikeus tarjota Palveluita käyttäjälle.

5.2  Google kehittää innovaatioita jatkuvasti voidakseen tarjota käyttäjille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Googlen tarjoamien Palveluiden muoto ja luonne voivat aika ajoin muuttua ilman käyttäjälle etukäteen annettavaa ilmoitusta.

5.3  Ymmärrät ja hyväksyt, että osana jatkuvaa innovointia Google voi omalla päätöksellään lopettaa (tilapäisesti tai pysyvästi) yhden tai useamman Palvelun (tai Palveluiden ominaisuuksien) tarjoamisen sinulle tai kaikille käyttäjille ilman etukäteen annettavaa ilmoitusta. Käyttäjä voi lopettaa Palveluiden käytön milloin tahansa. Käyttäjän ei tarvitse erityisesti ilmoittaa Googlelle, kun hän lopettaa Palveluiden käytön.

5.4  Jotkin Palvelut edellyttävät Google-tilin käyttämistä. Jos käytät Google-tiliä Palvelun yhteydessä, sitoudut noudattamaan Googlen käyttöehtoja, jotka on sisällytetty tähän sopimukseen Muina ehtoina. Mikäli Google LLC:n käyttöehdot ovat ristiriidassa Google Wifin käyttöehtojen kanssa, ensisjaisesti sovelletaan Google Wifin käyttöehtoja.

5.5  Ymmärrät ja hyväksyt, että jos Google poistaa Google-tilisi käyttöoikeuden, et välttämättä pysty käyttämään Palveluita, tilisi tietoja tai tiedostoja tai tilisi muuta sisältöä.

6. Palveluiden käyttö käyttäjän toimesta

6.1  Sitoudut käyttämään Palveluita vain tarkoituksiin, jotka sallitaan

• Ehdoissa ja
  • sovellettavan oikeudenkäyttöalueen laeissa, määräyksissä ja yleisesti hyväksytyissä käytännöissä tai ohjeissa (mukaan luettuina lait, jotka koskevat tietojen tai ohjelmistojen vientiä Yhdysvaltojen ja muiden maiden välillä).

6.2  Sitoudut olemaan ryhtymättä minkäänlaiseen Palveluita (tai Palveluihin liittyviä palvelimia ja verkkoja) häiritsevään toimintaan.

6.3  Jollei käyttäjä ole nimenomaisesti saanut Googlen suostumusta erillisellä sopimuksella, käyttäjä sitoutuu olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, kauppaamatta tai jälleenmyymättä Palveluita mihinkään tarkoitukseen.

6.4 Käyttäjä hyväksyy, että hän on yksin vastuussa (ja että Googlella ei ole mitään vastuuta käyttäjään tai kolmansiin osapuoliin nähden) kaikista näiden Ehtojen mukaisten velvoitteidensa rikkomuksista ja tällaisten rikkomusten seuraamuksista (mukaan lukien Googlelle mahdollisesti aiheutuvat menetykset ja vahingot). Käyttäjä (ei Google) on vastuussa käyttäjän Google Wifi ‑laitteiden tai palveluiden kaikkien käyttäjien teoista ja laiminlyönneistä, kuten heidän lataamastaan tai lähettämästään sisällöstä ja heidän yrittämistään tai suorittamistaan kauppatapahtumista.

7. Tietosuoja ja käyttäjän henkilötiedot

7.1  Lue Googlen tietosuojakäytäntö, jossa kuvataan, miten Google käsittelee henkilötietojasi ja suojaa tietosuojaasi, kun käytät Ohjelmistoa ja Palveluita.

7.2  Hyväksyt, että Google voi kerätä ja käyttää teknisiä ja muita tietoja, jotka koskevat esimerkiksi käyttäjän tietokonetta ja/tai mobiililaitetta, käyttöjärjestelmää, oheislaitteita, sovelluksia, yhdistettyjä laitteita, verkkoliikennettä ja datan käyttöä, Ohjelmiston ja Palveluiden tarjoamista sekä esimerkiksi tukea ja muita palveluita varten. Google Wifin tietosuojan UKK-artikkelissa on kuvattu kerättävien tietojen luokat ja kerrottu, kuinka tietosuoja-asetuksilla valitaan, mitä tietoja Palvelut keräävät.

8. Palveluiden sisältö

8.1  Ymmärrät, että kaikki tiedot (kuten datatiedostot, tekstit, tietokoneohjelmistot, musiikki, äänitiedostot tai muut äänet, valokuvat, videot tai muut kuvat), joita voit käyttää osana Palveluita tai käyttämällä niitä, ovat sen henkilön yksinomaisella vastuulla, jolta kyseinen sisältö on lähtöisin. Kaikesta tällaisesta tiedosta käytetään jäljempänä nimitystä "Sisältö".

8.2  Ota huomioon, että sinulle osana Palveluita esitettävä sisältö voi olla suojattuna immateriaalioikeuksilla, joiden omistaja on yksityishenkilö tai organisaatio (tai tällaisen omistajan valtuuttama henkilö tai taho), joka on tarjonnut kyseisen Sisällön Googlelle. Et voi muokata, vuokrata, liisata, lainata, myydä tai jaella Sisältöä tai sen osia etkä tehdä siitä johdannaisteoksia, jollet ole saanut siihen Googlelta tai kyseisen Sisällön omistajilta nimenomaista lupaa erillisellä sopimuksella.

8.3  Hyväksyt, että olet yksin vastuussa (ja että Google ei ole missään vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille) kaikesta luomastasi, välittämästäsi tai näyttämästäsi Sisällöstä käyttäessäsi Palveluita sekä tällaisen toiminnan seuraamuksista (mukaan lukien Googlelle mahdollisesti aiheutuvat menetykset ja vahingot). Pidät itselläsi sinulla jo olevat tekijänoikeudet ja muut oikeudet Sisältöön, jonka lähetät, julkaiset tai asetat näytille Palveluissa tai niiden kautta.

9. Omistusoikeudet

9.1  Ymmärrät ja hyväksyt, että Googlella (tai Googlen käyttöoikeuksien myöntäjillä) on kaikki juridiset oikeudet, omistusoikeudet ja intressit Ohjelmistoon ja Palveluihin mukaan lukien Ohjelmistoa ja Palveluita koskevat immateriaalioikeudet (riippumatta siitä, onko kyseisiä oikeuksia rekisteröity ja missä maassa oikeudet ovat olemassa).

9.2  Jollet ole kirjallisesti toisin sopinut Googlen kanssa, mikään näissä Ehdoissa ei anna sinulle oikeutta käyttää Googlen tuotenimiä, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, logoja, verkkotunnuksia ja muita selvästi erottuvia brändiominaisuuksia.

9.3  Google ymmärtää ja hyväksyy, että se ei saa näiden Ehtojen nojalla sinulta (tai käyttöoikeutesi myöntäjiltä) mitään oikeutta, omistusoikeutta tai intressiä Sisältöön, jonka lähetät, julkaiset, välität tai asetat näkyville Palveluissa tai niiden kautta mukaan lukien Sisältöä koskevat immateriaalioikeudet (riippumatta siitä, onko kyseisiä oikeuksia rekisteröity ja missä maassa oikeudet ovat olemassa). Jollet ole kirjallisesti toisin sopinut Googlen kanssa, hyväksyt, että olet vastuussa kyseisten oikeuksien suojaamisesta ja täytäntöönpanosta ja että Googlella ei ole mitään velvollisuutta toimia näin puolestasi.

9.4  Sitoudut olemaan poistamatta, peittämättä tai muokkaamatta mitään omistusoikeusilmoituksia (kuten tekijänoikeus- ja tavaramerkki-ilmoituksia), jotka voivat olla liitettyinä tai sisältyä Ohjelmistoon tai Palveluihin.

9.5  Jollet ole saanut Googlelta kirjallisesti nimenomaista valtuutusta, sitoudut Palveluita käyttäessäsi olemaan käyttämättä minkään yhtiön tai organisaation tavaramerkkiä, palvelumerkkiä, tuotenimeä tai logoa tavalla, joka on omiaan tai tarkoitettu aiheuttamaan sekaannusta kyseisen merkin, nimen tai logon omistajasta tai valtuutetusta käyttäjästä.

10. Käyttäjän ja Googlen sopimussuhteen päättäminen

10.1  Ehdot pysyvät voimassa, kunnes joko käyttäjä tai Google irtisanoo ne alla kuvatulla tavalla.

10.2  Google voi milloin tahansa purkaa käyttäjän kanssa tehdyn juridisen sopimuksen, jos

• käyttäjä on rikkonut Ehtoja (tai toiminut tavalla, joka osoittaa selvästi, ettei käyttäjä aio noudattaa tai pysty noudattamaan Ehtoja)
  • laki velvoittaa Googlea tekemään niin (jos esimerkiksi Ohjelmiston tai Palveluiden tarjoaminen käyttäjälle on lainvastaista tai muuttuu lainvastaiseksi)
  • kumppani, jonka kanssa Google on tarjonnut Ohjelmistoa tai Palveluita käyttäjälle, on purkanut suhteensa Googleen tai kieltäytynyt tarjoamasta Ohjelmistoa tai Palveluita käyttäjälle
  • Google lopettaa Ohjelmiston tai Palveluiden tarjoamisen maassa, jossa käyttäjä asuu tai käyttää palvelua
  • Google päättää, ettei Ohjelmiston tai Palveluiden tarjoaminen käyttäjälle ole enää kaupallisesti kannattavaa.

10.3  Kun nämä Ehdot päättyvät, käyttäjä lopettaa Ohjelmiston ja Palveluiden käyttämisen.

11. TAKUIDEN KIELTÄMINEN

11.1  Mikään näissä ehdoissa mukaan lukien kohdat 12 ja 13 ei sulje pois tai rajoita Googlen eikä sen tytäryhtiöiden, yhteistyökumppaneiden tai käyttöoikeuksien myöntäjien sellaista vastuuta menetyksistä, jota ei voi sulkea pois tai rajoittaa sovellettavan lain nojalla. Joillakin oikeudenkäyttöalueilla ei ole mahdollista sulkea pois tiettyjä takuita tai ehtoja, rajoittaa tai sulkea pois vastuuta vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu laiminlyönnistä, sopimusrikkomuksesta tai konkludenttisten ehtojen rikkomuksesta, eikä rajoittaa tai sulkea pois vastuuta satunnaisista tai välillisistä vahingoista. Vastaavasti käyttäjää koskevat vain käyttäjän oikeudenkäyttöalueella sallitut rajoitukset, ja rajoitamme vastuutamme lain sallimassa enimmäislaajuudessa. Mikään näissä Ehdoissa mukaan lukien kohdat 11 ja 12 ei vaikuta käyttäjän lakisääteisiin oikeuksiin.

11.2  SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA ENIMMÄISLAAJUUDESSA OHJELMISTO JA PALVELUT TARJOTAAN "SELLAISINAAN" KUIN NE OVAT SAATAVILLA ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA, JOLLEI GOOGLE OLE NIMENOMAISESTI ESITTÄNYT MUUTA KIRJALLISESTI. GOOGLE JA SEN TYTÄRYHTIÖT, YHTEISTYÖKUMPPANIT JA KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄJÄT KIELTÄYTYVÄT KAIKISTA NIMENOMAISISTA JA KONKLUDENTTISISTA TAKUISTA MUKAAN LUETTUINA TIETOJEN MENETYS SEKÄ KONKLUDENTTISET TAKUUT MARKKINOITAVUUDESTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, OMISTUSOIKEUDESTA JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA.

11.3  Google ja sen tytäryhtiöt, yhteistyökumppanit ja käyttöoikeuksien myöntäjät eivät takaa, että Ohjelmiston tai Palveluiden toiminta on virheetöntä tai keskeytyksetöntä.

11.4  Google ja sen tytäryhtiöt, yhteistyökumppanit ja käyttöoikeuksien myöntäjät eivät esitä tai takaa, että Ohjelmistossa tai Palveluissa ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja, joten käyttäjän tulee käyttää alalla tunnustettua ohjelmistoa virusten tunnistamiseksi ja poistamiseksi ladattavista tiedostoista.

12. VASTUURAJOITUS

12.1  Yleisten ehtojen 12 ja 13 mukaisesti käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy, että Google

• on ainoastaan vastuussa käyttäjälle aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta, joka on ennakoitava seuraus (i) näiden Ehtojen rikkomuksista ja tyypillistä tämäntyyppisille sopimuksille tai (ii) laiminlyönnistämme alla kohdassa 12.2 mainittuun rajaan saakka. Menetys tai vahinko on ennakoitava, jos se on rikkomuksemme ilmeinen seuraus.
  • ei ole vastuussa käyttäjälle mistään satunnaisista, erityisluonteisista tai välillisistä vahingoista minkään sopimukseen, takuuseen, vahingonkorvausoikeuteen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuhun perustuvan vaatimuksen perusteella riippumatta siitä, onko Googlelle tai sen tytäryhtiöille, yhteistyökumppaneille ja käyttöoikeuden myöntäjille ilmoitettu tällaisen menetyksen tai vahingon mahdollisuudesta.

12.2  Googlen näiden Ehtojen mukainen kokonaisvastuu käyttäjälle sopimuksen, vahingonkorvausoikeuden tai muun syyn perusteella voi olosuhteista riippumatta olla korkeintaan 50 USD. Tämä vastuunrajoitus ei koske kohdassa 12.3 määriteltyjä menetyksiä.

12.3  Mikään näissä Ehdoissa ei rajoita tai sulje pois Googlen vastuuta seuraavista:

• kuolintapaus tai henkilövahinko, joka aiheutuu Googlen huolimattomuudesta
  • petos tai vilpillinen harhaanjohtaminen
  • vahinko, joka aiheutuu pakollisen lakisääteisen vastuun rikkomuksesta (mukaan lukien muun muassa pakollisen tuotevastuulain rikkomuksiin liittyvä vastuu)
  • muu vastuu, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa käyttäjän oikeudenkäyttöalueella sovellettavan lain nojalla.

12.4  Kohdat 12.1, 12.2 ja 12.3 koskevat Googlen sekä sen tytäryhtiöiden, yhteistyökumppaneiden ja käyttöoikeuksien myöntäjien vastuuta.

13. Valtionhallinnon käyttäjät

13.1  Ohjelmisto ja siihen liittyvä dokumentaatio ovat 48 C.F.R. §2.101:n määritelmän mukaisia "kaupallisia tuotteita", jotka koostuvat "kaupallisesta tietokoneohjelmistosta" ja "kaupallisen tietokoneohjelmiston dokumentaatiosta" sen mukaan, miten termejä käytetään 48 C.F.R. §12.212:ssa tai 48 C.F.R. §227.7202:ssa. 48 C.F.R. §12.212:n tai 48 C.F.R. §227.7202-1–227.7202-4:n mukaisesti kaupallinen tietokoneohjelmisto ja kaupallisen tietokoneohjelmiston dokumentaatio lisensoidaan Yhdysvaltain valtionhallinnon käyttäjille (a) vain kaupallisena tuotteena ja (b) oikeuksilla, jotka myönnetään kaikille muille käyttäjille näiden ehtojen mukaisesti. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltain tekijänoikeuslakien nojalla.

14. Muu sisältö

14.1  Palvelut saattavat sisältää hyperlinkkejä muille verkkosivustoille, muuhun sisältöön tai muihin resursseihin. Googlella ei välttämättä ole määräysvaltaa Googlen ulkopuolisten yhtiöiden tai henkilöiden tarjoamiin verkkosivustoihin tai resursseihin.

14.2  Ymmärrät ja hyväksyt, että Google (i) ei ole vastuussa ulkopuolisten sivustojen ja resurssien saatavuudesta, (ii) ei ole vastuussa ulkoisten sivustojen tai resurssien sisällön tarkistamisesta tai arvioinnista, tarkkuudesta, kattavuudesta, oikea-aikaisuudesta, voimassaolosta, tekijänoikeuslakien mukaisuudesta, laillisuudesta, sopivuudesta, laadusta tai muista niihin liittyvistä seikoista ja (iii) ei tue mitään tällaisilla sivustoilla tai tällaisissa resursseissa taikka niiden kautta saatavilla olevia mainoksia, tuotteita tai muita aineistoja.

14.3 Ymmärrät ja hyväksyt, että Google ei ole korvausvastuussa mistään sinulle mahdollisesti aiheutuvasta menetyksestä tai vahingosta, joka on seurausta tällaisten ulkopuolisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta tai siitä, että luotat kyseisillä sivustoilla tai kyseisissä resursseissa olevien taikka niiden kautta saatavilla olevien mainoksien, tuotteiden tai muiden aineistojen kattavuuteen, tarkkuuteen tai olemassaoloon.

15. Ehdoissa sovellettava kieli

15.1  Jos Google on tarjonnut käyttäjälle käännöksen Ehtojen englanninkielisestä versiosta, käyttäjä hyväksyy, että kyseinen käännös tarjotaan ainoastaan käytön helpottamiseksi ja että käyttäjän ja Googlen väliseen sopimussuhteeseen sovelletaan Ehtojen englanninkielisiä versioita.

15.2  Jos Ehtojen englanninkielinen versio ja sen käännös ovat ristiriidassa, ensisijaisesti sovelletaan englanninkielistä versiota.

16. Ehtojen muutokset

16.1  Google voi ajoittain muuttaa Google Wifin käyttöehtoja tai Muita ehtoja. Kun Google tekee muutoksia, Google asettaa uudet Google Wifin käyttöehdot saataville osoitteeseen [https://support.google.com/wifi/answer/7216522ja uudet Muut ehdot asetetaan käyttäjän saataville niihin liittyvässä Ohjelmistossa tai Palveluissa tai niiden kautta.

16.2  Ymmärrät ja hyväksyt, että jos käytät Ohjelmistoa tai Palveluita Google Wifin käyttöehtojen tai Muiden ehtojen muutospäivän jälkeen, Google katsoo sinun hyväksyneen uudet Google Wifin käyttöehdot tai Muut ehdot.

17. Yleiset juridiset ehdot

17.1  Kun käytät Palveluita, saatat joissakin tapauksissa (Palveluiden käyttösi seurauksena tai yhteydessä) käyttää palvelua, ladata ohjelmiston tai ostaa tuotteen, jonka tarjoaa jokin muu yritys tai henkilö. Tällaisten muiden palveluiden, ohjelmistojen tai tuotteiden käyttöösi saatetaan soveltaa erillisiä sinun ja asianomaisen yhtiön tai henkilön välisiä ehtoja. Siinä tapauksessa nämä Ehdot eivät vaikuta sinun ja asianomaisen muun yhtiön tai henkilön väliseen juridiseen suhteeseen.

17.2  Ehdot muodostavat koko juridisen sopimuksen käyttäjän ja Googlen välillä ja koskevat Ohjelmiston tai Palveluiden käyttöä käyttäjän toimesta (lukuun ottamatta palveluita, joita Google voi tarjota käyttäjälle erillisellä kirjallisella sopimuksella), ja ne korvaavat kokonaan kaikki mahdolliset aiemmat Ohjelmistoa ja Palveluita koskevat sopimukset käyttäjän ja Googlen välillä.

17.3  Hyväksyt, että Google voi toimittaa sinulle ilmoituksia, kuten ilmoituksia Ehtojen muutoksista, sähköpostilla, postitse tai Palveluiden kautta.

17.4  Hyväksyt, että mikäli Google ei harjoita tai pane täytäntöön jotain Ehtoihin sisältyvää (tai sovellettavan lain mukaista) laillista oikeuttaan tai hyvityskeinoaan, Googlen ei katsota luopuvan oikeuksistaan, vaan kyseiset oikeudet tai hyvityskeinot ovat edelleen Googlen käytettävissä.

17.5  Mikäli jokin toimivaltainen tuomioistuin katsoo, että jokin Ehtojen määräyksistä on pätemätön, kyseinen määräys poistetaan Ehdoista sen vaikuttamatta muiden Ehtojen pätevyyteen. Ehtojen muut ehdot pysyvät pätevinä ja täytäntöönpanokelpoisina.

17.6  Ymmärrät ja hyväksyt, että jokainen yhtiö, joka kuuluu konserniin, jonka emoyhtiö Google on, on Ehtojen mukainen ulkopuolinen edunsaaja, ja että tällaisilla yhtiöillä on oikeus suoraan vaatia asianomaisten yhtiöiden etua tai oikeuksia palvelevan Ehtoihin sisältyvän määräyksen täytäntöönpanoa ja luottaa siihen. Tämän ohella mikään muu henkilö tai yhtiö ei ole Ehtojen ulkopuolinen edunsaaja.

17.7  Joidenkin maiden tuomioistuimet eivät sovella Kalifornian osavaltion lakia tietyntyyppisiin riitoihin. Jos asut tällaisessa maassa, oman maasi lakeja sovelletaan näihin ehtoihin liittyviin riitoihin niiltä osin kuin Kalifornian osavaltion lakeja ei voida soveltaa. Muilta osin hyväksyt, että näihin ehtoihin tai Palveluihin liittyviin riitoihin sovelletaan Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion lakeja lukuun ottamatta Kalifornian lainvalintasääntöjä. Vastaavasti jos maasi tuomioistuimet eivät hyväksy Kalifornian Santa Claran piirikunnan tuomioistuinten tuomiovaltaa tai käyttämistä oikeuspaikkana, näihin ehtoihin liittyvät riidat kuuluvat paikallisten tuomioistuimien tuomiovallan piiriin ja oikeuspaikka määräytyy paikallisen lain mukaan. Muilta osin kaikki näihin ehtoihin tai Palveluihin liittyvät vaatimukset käsitellään yksinomaan Kalifornian Santa Claran piirikunnan liittovaltio- tai osavaltiotason tuomioistuimissa, ja käyttäjä ja Google hyväksyvät kyseisten tuomioistuinten yksinomaisen tuomiovallan.

[Voimaantulopäivä: 15.11.2016]