Auteursrechtbeleid

Laatste update: 31 juli 2021

Bij Fitbit LLC ('Fitbit') respecteren we de intellectuele-eigendomsrechten van anderen en verwachten we dat onze gebruikers hetzelfde doen.

Het is ons beleid om in gepaste omstandigheden en naar eigen goeddunken de accounts te deactiveren en/of te beëindigen van gebruikers die herhaaldelijk inbreuk maken op het auteursrecht van anderen.

Als je een auteursrechteigenaar bent of gemachtigd bent om namens een auteursrechteigenaar te handelen en je van mening bent dat materialen op de website van Fitbit of activiteiten in Fitbit-services inbreuk maken op je rechten voor je auteursrechtelijk beschermde werk, stuur je ons een toepasselijke melding van vermeende auteursrechtschending die voldoet aan 17 USC § 512. Stuur je melding naar onze auteursrechtvertegenwoordiger (Copyright Agent) op:

dmca-agent@google.com

of op het volgende postadres:

Fitbit (Google LLC)

ATTN: Copyright Manager/DMCA Agent

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA 94043, VS

Ga voor meer informatie naar onze pagina over melding maken van inbreuk op auteursrechten en handelsmerken of naar de website van het Amerikaanse Copyright Office op http://www.copyright.gov.

Voordat je een melding van vermeende auteursrechtschending indient, moet je er rekening mee houden dat dit ernstige juridische gevolgen kan hebben. Ga na of de fair use-doctrine of een andere vergelijkbare beperking van auteursrechtrechten van toepassing is in jouw omstandigheden.