Tekijänoikeuskäytäntö

Viimeisin päivitys: 31.7.2021

Fitbit LLC ("Fitbit") kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia ja odottaa, että käyttäjämme tekevät samoin.

Käytäntönämme on (soveltuvissa tilanteissa ja harkintamme mukaan) poistaa käytöstä ja/tai sulkea sellaisten käyttäjien tilit, jotka toistuvasti loukkaavat muiden tekijänoikeuksia.

Jos olet tekijänoikeuden omistaja tai sinulla on valtuudet toimia sellaisen puolesta, ja uskot, että Fitbitin verkkosivustolla oleva materiaali tai sen palvelimilla tapahtuva toiminta loukkaa tekijänoikeudella suojatun teoksesi oikeuksia, lähetä tekijänoikeusedustajallemme soveltuva ilmoitus väitetystä tekijänoikeusrikkomuksesta lain kohdan 17 U.S.C. § 512 mukaisesti tähän osoitteeseen:

dmca-agent@google.com

tai seuraavaan postiosoitteeseen:

Fitbit (Google LLC)

ATTN: Copyright Manager/DMCA Agent

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA 94043, USA

Lisätietoa löydät tekijänoikeus- ja tavaramerkkiloukkausten ilmoitussivultamme tai Yhdysvaltojen tekijänoikeusviraston verkkosivustolta osoitteesta http://www.copyright.gov.

Ennen kuin lähetät ilmoituksen väitetystä tekijänoikeusrikkomuksesta, huomaa, että sillä voi olla vakavia oikeudellisia seuraamuksia. Mieti ennen ilmoituksen lähettämistä, sovelletaanko tapauksessa "kohtuullisen käytön" sääntöä tai vastaavaa tekijänoikeuksien rajoitusta.