EU Declaration of Conformity for Fitbit Force

14

Declaration of conformity
Konformitätserklärung
Déclaration de conformité
Declaración de Confomidad
Verklaring de overeenstemming
Dichiarazione di conformità

We/Wir/Nous/Wij/Noi:

Fitbit, Inc.
405 Howard Street, Suite 550
San Francisco, CA 94015

European Contact:

Fitbit, Inc.
Highlands House
Basingstoke Rd, Spencers Wood
Reading
RG7 1NT
U.K.

declare under our sole responsibility that the product,
erklären, in alleniniger Verantwortung,daß dieses Produkt,
déclarons sous notre seule responsabilité que le produit,
declaramos, bajo nuestra sola responsabilidad, que el producto,
verklaren onder onze verantwoordelijkheid, dat het product,
dichiariamo sotto nostra unica responsabilità, che il prodotto,

Product Name(s): FORCE Activity Tracker
Model Number(s): FB402
Product Picture(s):

Product Options: This declaration covers all options for the above product(s).

to which this declaration relates is in conformity with the following standard(s) or other normative documents.
auf das Sich diese Erklärung bezieht, mit der/den folgenden Norm(en) Oder Richtlinie(n) übereinstimmt.
auquel se réfère cette déclaration est conforme à la (aux) norme(s) ou au(x) document(s) normatif(s).
al que se refiere esta declaración es conforme a la(s) norma(s) u otro(s) documento(s) normativo(s).
waarnaar deze verklaring verwijst, aan de volende norm(en) of richtlijn(en) beantwoordt. a cui si riferisce questa dichiarazione è conforme alla/e seguente/i norma/o documento/i normativo/i.

The requirements of the European Council:

Safety: Low Voltage Directive 2006/95/EC
EN 60950-1:2006 /A12:2011

EMC: R&TTE Directive 1995/5/EC
EN 300 328 V 1.7.1 (2006-10)
EN 301 489-17 V2.1.1 (2009-05)

Environmental: RoHS Directive 2011/65/EU
EN 50581:2012

Issued in San Francisco, CA USA 2014

Search
Clear search
Close search
Main menu
true
Search Help Center