Notes de la versió del sistema de Google

Les actualitzacions del sistema de Google milloren la seguretat i la fiabilitat dels dispositius Android i et proporcionen funcions noves i útils. A més, inclouen actualitzacions de Google del sistema operatiu Android, de Google Play Store i de Serveis de Google Play. Les actualitzacions del sistema de Google estan disponibles per a telèfons, tauletes, dispositius Android TV i Google TV, vehicles compatibles amb Android Auto, dispositius Wear OS i dispositius Chrome OS. Obtén més informació sobre les actualitzacions del sistema de Google.

Cada setmana, Google Play Store proporciona:

• Funcions noves per ajudar-te a descobrir les aplicacions i els jocs que més t'agraden.
  • Optimitzacions que permeten baixar i instal·lar les aplicacions d'una manera més ràpida i fiable.
  • Millores constants a Play Protect per protegir el teu dispositiu.
  • Diverses optimitzacions de rendiment, correccions d'errors i millores de seguretat, estabilitat i accessibilitat.

Maig de 2024

Versió 24.17 de Serveis de Google Play (01-05-2024)

Wallet

• [Telèfon] Correcció d'errors dels serveis relacionats amb Wallet.

Gestió del sistema

• [Auto] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la privadesa.
  • [Auto, telèfon, TV, Wear] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren l'estabilitat.
Abril de 2024

Actualització del sistema de Google Play (30-04-2024)

• [Telèfon] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la connectivitat, l'ús de la xarxa, la seguretat, l'estabilitat i la capacitat d'actualització del dispositiu.
  • [Telèfon] Correcció d'errors de serveis relacionats amb la gestió i el diagnòstic del sistema.

Versió 24.16 de Serveis de Google Play (24-04-2024)

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon, Wear] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb la ubicació i el context.

Wallet

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, rebràs notificacions amb actualitzacions relacionades amb els teus passis a Google Wallet.
  • [Telèfon] Una funció nova que et permet escanejar imatges amb codis de barres o codis QR i afegir-los com a passi de Wallet.
  • [Telèfon] Amb les actualitzacions de Wallet, gaudiràs de millores quan et registris per pagar el transport públic.

Versió 24.15 de Serveis de Google Play (17-04-2024)

Gestió del compte

• [Wear] Si ets un usuari supervisat, podràs utilitzar un tauler nou per veure la configuració dels controls parentals.

Utilitats

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, podràs connectar amb els contactes immediatament després de configurar el telèfon nou.

Versió 124 de WebView d'Android (11-04-2024)

• Millores en seguretat i privadesa i actualitzacions amb correccions d'errors.
  • Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, funcionalitats relacionades amb la visualització del contingut web.
Important: és possible que algunes funcions es trobin en una fase experimental i que estiguin disponibles per a determinats usuaris.

Versió 24.14 de Serveis de Google Play (10-04-2024)

Seguretat i privadesa

• [Telèfon] Troba el meu dispositiu pot localitzar el dispositiu apagat.

Assistència

• [Telèfon] Amb aquesta nova funció, ara pots seleccionar una oferta de pla i activar una eSIM a Plans del dispositiu.

Wallet

• [Telèfon] Correcció d'errors dels serveis relacionats amb Wallet.
  • [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots utilitzar la teva targeta Octopus de Hong Kong a Wallet.

Versió 24.13 de Serveis de Google Play (03-04-2024)

Assistència

• [Auto] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb l'assistència.

Wallet

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, rebràs notificacions quan s'actualitzin les teves targetes i quan hi hagi una targeta virtual nova a punt per utilitzar-se.

Versió 40.4 de Google Play Store (01-04-2024)

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, gaudiràs d'una experiència d'instal·lació millorada quan rebis un missatge per baixar les teves aplicacions i jocs oficials a Google Play.
Març de 2024

Actualització del sistema de Google Play (01-04-2024)

• [Telèfon] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la connectivitat, l'ús de la xarxa, la seguretat, l'estabilitat i la capacitat d'actualització del dispositiu.
  • [Telèfon] Correcció d'errors de serveis relacionats amb la gestió i el diagnòstic del sistema.

Versió 24.12 de Serveis de Google Play (27-03-2024)

Seguretat i privadesa

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots importar contrasenyes al gestor de contrasenyes de Google.

Gestió del sistema

• [Auto, PC, telèfon, TV, Wear] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la privadesa.

Versió 24.11 de Serveis de Google Play (20-03-2024)

Connectivitat de dispositius

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots vincular els teus dispositius connectats amb un telèfon nou.

Wallet

• [Telèfon] Amb aquesta nova funció, ara pots fixar les teves formes de pagament i accedir-hi des de la pantalla d'inici mantenint premuda la icona de l'aplicació Wallet.
  • [Telèfon, Wear] Amb aquesta nova funció, ara pots utilitzar Wallet a Guernsey, al Marroc, a les Bermudes i a Bahrain.

Gestió del sistema

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, veuràs una IU nova quan creïs un perfil o iniciïs la sessió als serveis de jocs de Play.
  • [Auto, PC, telèfon, TV, Wear] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren el rendiment del dispositiu.

Versió 1.26.0.615753072 de Serveis de salut del dispositiu (18-03-2024)

• [Telèfon, tauleta] Correcció d'errors generals i optimitzacions del rendiment.

Versió 40.2 de Google Play Store (18-03-2024)

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots permetre que les aplicacions de Google Play s'actualitzin automàticament mitjançant dades mòbils limitades.
  • [Telèfon] Amb la barra de navegació persistent, podràs utilitzar la barra de navegació principal de Play Store en més pàgines, com ara els resultats de cerca i els detalls de l'aplicació. D'aquesta manera, et serà més fàcil navegar per Play Store.
  • [Telèfon] Mira el contingut més destacat d'aplicacions i jocs en llocs de Google Play Store.

Versió 1.1.0.615624701 de Serveis de configuració (18-03-2024)

• [Telèfon] Correcció d'errors generals.

Gestor de SIM versió 28 (13-03-2024)

• [Telèfon] Correcció d'errors generals i millores de fiabilitat.

Versió 24.10 de Serveis de Google Play (13-03-2024)

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb l'analítica i el diagnòstic.

Utilitats

• [Telèfon] Amb aquesta nova funció, ara pots utilitzar l'autenticació de la pantalla de bloqueig per a la funció Emplenament automàtic amb Google, a més de l'autenticació biomètrica.

Gestió del sistema

• [TV] Correcció d'errors per a serveis relacionats amb la gestió i el diagnòstic del sistema.

Versió 123 de WebView d'Android (12-03-2024)

• Millores en seguretat i privadesa i actualitzacions amb correccions d'errors.
  • Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, funcionalitats relacionades amb la visualització del contingut web.
Important: és possible que algunes funcions es trobin en una fase experimental i que estiguin disponibles per a determinats usuaris.

Versió 1.1.0.612349782 de Serveis de configuració (11-03-2024)

• [Telèfon] Correcció d'errors generals.

Android System Intelligence U.21 (11-03-2024)

• [Telèfon] Correcció d'errors de la IU de Subtítols instantanis i de la baixada del paquet d'idioma.

Versió 40.1 de Google Play Store (11-03-2024)

• [Telèfon] Veuràs una experiència d'usuari millorada per a les recompenses, les missions i les ofertes de compres a Google Play.
  • [Telèfon] Si et trobes a la UE, pots donar el teu consentiment per compartir dades entre Google Play i l'ecosistema de Google en general.

Serveis de connectivitat adaptativa p.2024.10 (08-03-2024)

• [Telèfon] Millores en l'estabilitat, correccions d'errors i optimitzacions del rendiment.

Versió 40.0 de Google Play Store (04-03-2024)

• [Telèfon] Ara veuràs un format nou per al contingut que es mostra a la secció Esdeveniments i ofertes de les pàgines de detalls i de resultats de cerca.
Febrer de 2024

Actualització del sistema de Google Play (28-02-2024)

• [Telèfon] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la connectivitat, l'ús de la xarxa, la seguretat, l'estabilitat i la capacitat d'actualització del dispositiu.
  • [Telèfon] Correcció d'errors de serveis relacionats amb la gestió i el diagnòstic del sistema.

Versió 24.08 de Serveis de Google Play (28-02-2024)

Gestió del compte

• [Telèfon] Millores i actualitzacions a Family Link per fixar dispositius quan es comparteix la ubicació.

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb els anuncis.

Wallet

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots digitalitzar les targetes de transport públic físiques en afegir-les a Google Wallet.

Gestió del sistema

• [Telèfon] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la privadesa i la seguretat.

Versió 39.9 de Google Play Store (26-02-2024)

• [Telèfon] Ara pots instal·lar una col·lecció d'aplicacions essencials alhora.

Versió 24.07 de Serveis de Google Play (21-02-2024)

Serveis per a desenvolupadors

• [Auto, telèfon, TV, Wear] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb la connectivitat del dispositiu.

Wallet

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb la cartera digital i els pagaments.

Versió 1.42 de Serveis de Google Play per a RA (20-02-2024)

• [Telèfon] S'ha actualitzat la llista de dispositius compatibles.
  • [Telèfon] S'han aplicat diverses millores de rendiment i correccions d'errors.

Versió 39.8 de Google Play Store (19-02-2024)

• [PC, telèfon] Amb aquesta nova funció, Google Play Protect t'informarà de les aplicacions que no han superat la verificació de Google Play Protect.

Versió 1.26.0.604494899 de Serveis de salut del dispositiu (14-02-2024)

• [Telèfon, tauleta] Correcció d'errors generals i optimitzacions del rendiment.

Versió 24.06 de Serveis de Google Play (14-02-2024)

Assistència

• [Telèfon] Amb aquesta nova funció, ara pots utilitzar la guia d'ajuda (xat basat en la IA) a l'Ajuda de Google per a Android.

Wallet

• [Telèfon, Wear] Amb les actualitzacions de Wallet al Japó, podràs gestionar millor les targetes.

Versió 122 de WebView d'Android (13-02-2024)

• Millores en seguretat i privadesa i actualitzacions amb correccions d'errors.
  • Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, funcionalitats relacionades amb la visualització del contingut web.
  • [Tauleta] Quan es connecti un ratolí tàctil, els menús contextuals de WebView es mostraran com a menús verticals d'estil ordinador.
Important: és possible que algunes funcions es trobin en una fase experimental i que estiguin disponibles per a determinats usuaris.

Versió 39.7 de Google Play Store (12-02-2024)

• [Telèfon] Ara pots sol·licitar la supressió de dades i del compte des de la pàgina Detalls de l'aplicació fent clic en un enllaç directe al lloc web per a desenvolupadors.
  • [Telèfon] Ara pots veure i iniciar els jocs a què has jugat recentment.

Versió 1.1.0.603376639 de Serveis de configuració (07-02-2024)

• [Telèfon] S'ha millorat l'experiència d'usuari.

Versió 24.05 de Serveis de Google Play (07-02-2024)

Gestió del compte

• [Auto] S'ha simplificat l'experiència d'inici de sessió al teu Compte de Google amb un telèfon: es mostra primer la pàgina d'inici de sessió per a mòbils.
  • [Auto, PC, telèfon, TV, Wear] Correcció d'errors dels serveis relacionats amb la gestió del compte.

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb Maps.

Wallet

• [Telèfon] Amb les actualitzacions de la configuració d'autenticació de Wallet, ara pots triar autenticar les transaccions abans de fer pagaments sense contacte.

Android System Intelligence U.18/T.43 (05-02-2024)

• [Telèfon, tauleta] Correcció d'errors de la IU de Subtítols instantanis.
  • [Telèfon, tauleta] S'ha afegit el número de la versió del paquet d'idioma de reconeixement de parla a la pàgina de configuració.
Gener de 2024

Versió 24.04 de Serveis de Google Play (31-01-2024)

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, ara pots utilitzar l'escàner de codis QR d'Android per escanejar codis de barres d'eSIM.
  • [Auto, telèfon, TV, Wear] Correcció d'errors per a serveis relacionats amb serveis per a desenvolupadors.

Versió 39.5 de Google Play Store (29-01-2024)

• [Telèfon] Amb aquesta funció nova, veuràs millores a la IU de cerca per als dispositius amb pantalla gran.
  • [Telèfon] Amb aquesta funció nova, rebràs recomanacions a l'instant basades en les categories de jocs que indiquis a Google Play que t'interessen.

Actualització del sistema de Google Play (29-01-2024)

• [Telèfon] Actualitzacions dels serveis de gestió del sistema que milloren la connectivitat, l'ús de la xarxa, la seguretat, l'estabilitat i la capacitat d'actualització del dispositiu.
  • [Telèfon] Correcció d'errors de serveis relacionats amb la gestió i el diagnòstic del sistema.

Serveis de connectivitat adaptativa p.2024.04 (2024-01-26)

• [Telèfon] Millores en l'estabilitat, correccions d'errors i optimitzacions del rendiment.

Versió 24.03 de Serveis de Google Play (24-01-2024)

Gestió del compte

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb la gestió del compte.

Versió 24.02 de Serveis de Google Play (17-01-2024)

Gestió del compte

• [Auto] Amb aquesta funció nova, pots veure animacions a les pantalles d'inici de sessió automàtic.

Serveis per a desenvolupadors

• [Telèfon] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb l'aprenentatge automàtic i la IA.

Connectivitat de dispositius

• [Telèfon] Amb les actualitzacions de brànding, veuràs que Compartició Nearby ara s'anomena Quick Share, amb algunes millores visuals al flux dels remitents.
  • [Wear] Ara pots canviar d'àudio fàcilment entre el telèfon, la tauleta i el rellotge.

Utilitats

• [Telèfon] Amb les actualitzacions d'Emplenament automàtic, les targetes de crèdit es classifiquen per obtenir millors suggeriments d'Emplenament automàtic.

Wallet

• [Telèfon] Amb les actualitzacions de Wallet, pots digitalitzar el teu identificador corporatiu.
  • [Telèfon] Amb aquesta nova funció, ara pots arxivar i treure de l'arxiu passis entre la pantalla d'inici de Wallet i la pantalla Passis arxivats.

Gestió del sistema

• [Telèfon] Amb les actualitzacions de la pàgina "Serveis de Google" de l'auxiliar de configuració, pots activar la nova opció Verificació del número de telèfon per donar el consentiment perquè es verifiqui el teu número de telèfon.

Serveis principals d'Android TV versió 6.5.4 (16-01-2024)

Assistent de Google

• Compatibilitat de l'Assistent per enviar suggeriments.

Versió 121 de WebView d'Android (16-01-2024)

• Millores en seguretat i privadesa i actualitzacions amb correccions d'errors.
  • Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, funcionalitats relacionades amb la visualització del contingut web.
Important: és possible que algunes funcions es trobin en una fase experimental i que estiguin disponibles per a determinats usuaris.

Versió 39.3 de Google Play Store (15-01-2024)

• [Telèfon] Amb les noves insígnies governamentals, pots descobrir fàcilment aplicacions d'entitats governamentals oficials. Disponible inicialment en 12 països i aviat s'hi afegiran més.

Serveis de connectivitat adaptativa p.2024.01 (2024-01-12)

• [Telèfon] Millores en l'estabilitat, correccions d'errors i optimitzacions del rendiment.

Versió 24.01 de Serveis de Google Play (10-01-2024)

Serveis per a desenvolupadors

• [Auto, PC, telèfon, TV, Wear] Noves funcions que permeten als desenvolupadors d'aplicacions de Google i de tercers admetre, a les seves aplicacions, processos relacionats amb la ubicació i el context.

Gestió del sistema

• [Auto, PC, telèfon, TV, Wear] Amb les actualitzacions dels serveis de gestió del sistema gaudiràs de millores en la durada de la bateria, el rendiment del dispositiu i la seguretat.

Android System Intelligence U.14 (08-01-2024)

• [Telèfon] S'ha afegit l'ajust So adaptatiu per a Pixel Fold.
  • [Telèfon] Subtítols instantanis: s'ha afegit una opció de configuració nova per a la mida i l'estil dels subtítols.

Versió 39.2 de Google Play Store (08-01-2024)

• [PC, telèfon, TV] Amb les actualitzacions de Google Play Protect, rebràs notificacions millorades.
Notes de la versió anterior