Nyheter i appen Snabbdelning för Windows

Snabbdelning för Windows är ett smidigt sätt att dela innehåll mellan Windows-datorer och Android-enheter. Nu kan du skicka och ta emot foton, dokument med mera mellan Android-enheter och Windows-datorer i närheten. Uppdateringarna innehåller funktionsförbättringar och optimeringar för Windows-enheter.

Versioner

v1.0.1637.0

• Löste ett problem så att pinkoden inte visas när både avsändaren och mottagaren är inloggade med samma konto, även om mottagarens synlighet är inställd på Ta emot från alla.
  • Bandbreddsuppgraderingen tillåts inte innan anslutningen har godkänts av båda sidor.
  • Åtgärdades för att radera filer som tagits emot från en okänd avsändare.

v1.0.1533.13

• Bannern ”Närdelning är nu Snabbdelning. Läs mer.” har tagits bort.
  • Funktionen för att köra automatiskt vid start har lagts till i inställningarna.
  • Ett problem som kunde leda till att appen kraschar har åtgärdats.

v1.0.1444.0

• Appen har omprofilerats och bytt namn till Snabbdelning.
  • Vi har åtgärdat ett problem med installationsprogrammet som orsakade problem med integreringen av snabbmenyn.
  • Vi har åtgärdat ett fel där överföringsskärmen fastnar.
  • Vi har åtgärdat ett överföringsfel som ledde till att vissa överföringar misslyckades när Windows inte kunde skicka en fil.

v1.0.1307.1

• Vi har åtgärdat ett problem med att appens namn felaktigt visades som Närdelning i stället för Närdelning från Google i Aktivitetshanteraren.
  • Vi har åtgärdat ett problem med att alternativ för att ändra och reparera visades i Lägg till/ta bort program för appen.
  • Vi har åtgärdat ett problem med att appen inte startar i förgrunden vid första starten.

v1.0.1250.2

• Vi har åtgärdat ett problem med att appens namn felaktigt visades som Närdelning i stället för Närdelning från Google i Aktivitetshanteraren.
  • Vi har åtgärdat ett problem med att alternativ för att ändra och reparera visades i Lägg till/ta bort program för appen.

v1.0.1184.0

• Ett API-fel som uppstår vid små överföringar via Bluetooth har åtgärdats.

v1.0.1153.1

• Ytterligare felkorrigeringar och prestandaförbättringar.
  • Förbättras första gången du startar appen efter att du installerat den.
  • Fördröjd programstart vid start.

v1.0.993.0

• Ytterligare felkorrigeringar och prestandaförbättringar.
  • Etiketten för betaversionen har tagits bort.
  • Avsnittet Tips har nu ett nytt användargränssnitt.