Dette er nytt i Quick Share-appen for Windows

Med Quick Share i Windows kan du dele innhold sømløst mellom Windows-PC-er og Android-enheter. Nå kan du sende og motta bilder, dokumenter med mer mellom Android-enheter og Windows-PC-er i nærheten. Oppdateringene omfatter funksjonsforbedringer og optimaliseringer for Windows-enheter.

Utgivelser

v1.0.1637.0

• Vi har løst et problem, slik at PIN-koden ikke vises når både avsender og mottaker er logget på med samme konto, selv om mottakerens synlighet er satt til «Motta fra alle».
  • Båndbreddeoppgraderingen tillates ikke før tilkoblingen godtas av begge sider.
  • Løste problemet med å slette filer som er mottatt fra en ukjent avsender.

v1.0.1533.13

• Fjernet banneret «Nærdeling heter nå Quick Share. Finn ut mer.»
  • La til funksjonen for automatisk kjøring ved oppstart i innstillingene.
  • Løste et problem som kunne føre til appkrasj.

v1.0.1444.0

• Appen har fått nytt navn og er omprofilert til «Quick Share».
  • Vi har løst et problem med installasjonsprogrammet som forårsaket problemer med integreringen av den kontekstuelle menyen.
  • Vi har løst et problem der overføringsskjermen ble sittende fast.
  • Vi har løst en overføringsfeil som førte til at noen overføringer mislyktes fordi Windows ikke kunne sende en fil.

v1.0.1307.1

• Vi har løst et problem der appnavnet ved en feil ble vist som «Nærdeling» i stedet for «Nærdeling fra Google» i oppgavebehandlingen.
  • Vi har løst et problem der alternativene for endring og reparasjon ble vist i «Legg til / fjern programmer» for appen.
  • Vi har løst et problem der appen ikke startet i forgrunnen ved første oppstart.

v1.0.1250.2

• Vi har løst et problem der appnavnet ved en feil ble vist som «Nærdeling» i stedet for «Nærdeling fra Google» i oppgavebehandlingen.
  • Vi har løst et problem der alternativene for endring og reparasjon ble vist i «Legg til / fjern programmer» for appen.

v1.0.1184.0

• Løste en API-feil som oppsto ved små overføringer via Bluetooth.

v1.0.1153.1

• Andre feilrettinger og ytelsesforbedringer.
  • Bedre brukeropplevelse første gang appen startes etter installering.
  • Forsinket oppstart av appen ved oppstart.

v1.0.993.0

• Andre feilrettinger og ytelsesforbedringer.
  • Betaetiketten er fjernet.
  • Nå har Tips-delen et nytt brukergrensesnitt.