Uutta Quick Share ‑sovelluksessa Windowsilla

Quick Share tarjoaa Windowsilla saumattoman tavan jakaa sisältöä Windows-tietokoneen ja Android-laitteiden välillä. Voit nyt lähettää ja vastaanottaa kuvia, dokumentteja ja muuta sisältöä lähellä olevien Android-laitteiden ja Windows-tietokoneiden välillä. Päivitykset sisältävät parannuksia ja optimointeja Windows-laitteille.

Julkaisut

v1.0.1533.13

• "Lähijakaminen on nyt Quick Share. Lue lisää." ‐banneri poistettu.
  • Lisäsimme "Suorita automaattisesti käynnistyksen yhteydessä" ‐ominaisuuden asetuksiin.
  • Korjasimme ongelman, joka saattoi johtaa sovelluksen kaatumiseen.

v1.0.1444.0

• Sovellus nimettiin ja brändättiin uudelleen muotoon "Quick Share".
  • Korjasimme asennusohjelman ongelman, joka aiheutti ongelmia kontekstivalikon integroinnissa.
  • Korjasimme virheen, jossa siirtonäyttö jumiutui.
  • Korjasimme siirtovirheen, jonka vuoksi Windows ei joskus onnistunut lähettämään tiedostoa.

v1.0.1307.1

• Korjasimme ongelman, jonka takia sovelluksen nimi tehtävänhallinnassa oli virheellisesti "Lähijakaminen" eikä "Googlen lähijakaminen".
  • Korjasimme ongelman, jossa sovelluksen Muokkaa- ja Korjaa-vaihtoehdot näkyivät Lisää tai poista sovelluksia ‐kohdassa.
  • Korjasimme ongelman, jossa sovellus ei käynnistynyt etualalla ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

v1.0.1250.2

• Korjasimme ongelman, jonka takia sovelluksen nimi tehtävänhallinnassa oli virheellisesti "Lähijakaminen" eikä "Googlen lähijakaminen".
  • Korjasimme ongelman, jossa sovelluksen Muokkaa- ja Korjaa-vaihtoehdot näkyivät Lisää tai poista sovelluksia ‐kohdassa.

v1.0.1184.0

• Korjattu API-virhe, joka tapahtuu pienten Bluetooth-siirtojen yhteydessä.

v1.0.1153.1

• Muita virheenkorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia
  • Parannettu ensimmäistä käynnistyskokemusta sovelluksen asennuksen jälkeen.
  • Sovelluksen käynnistyksen viivästys käynnistyksen yhteydessä.

v1.0.993.0

• Muita virheenkorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia
  • Betatunniste poistettu.
  • Vinkit-osiossa on nyt uusi käyttöliittymä.