Standardvillkor för saldo i Google Store

För att få saldo i Google Store måste du vara inloggad på ditt Google-konto och köpa varorna i Erbjudandet i kassan med din Google Pay-profil och en giltig betalningsmetod. Om du betalar som gäst kan du inte få saldo i Google Store. Du måste vara bosatt i USA, ha en leveransadress i USA och ha fyllt 18 år. Din Google Pay-profil måste vara registrerad i USA och saldot i Google Store kan endast användas i USA. Eventuella mängdgränser som anges i Kampanjerbjudandet gäller. Om du returnerar varan i Erbjudandet (eller någon del av beställningen) dras det utfärdade saldot i Store av från ditt saldo i Google Store. Om du redan har löst in saldot i Store drar vi av värdet på saldot i Store från återbetalningen. Saldot i Google Store kan inte överlåtas, lösas in mot kontanter eller motsvarande värde i kontanter.