Google Store ‑saldon vakioehdot

Google Store ‐saldon saamiseksi sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi ja ostettava tarjoustuotteet käyttämällä kassalla Google Pay ‐profiiliasi ja kelvollista maksutapaa. Jos maksat vieraana, et voi saada Google Store ‐saldoa. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias Yhdysvalloissa vakituisesti asuva henkilö, jonka toimitusosoite on Yhdysvalloissa. Google Pay ‐profiilin on oltava rekisteröity Yhdysvalloissa, ja Google Store ‑saldon voi käyttää vain Yhdysvalloissa. Kampanjatarjouksessa mahdollisesti mainitut määrärajoitukset ovat voimassa. Jos palautat tarjoustuotteen (tai minkä tahansa tilauksen osan), ansaittu Store-saldo vähennetään Google Store ‐saldostasi. Jos olet jo lunastanut Store-saldon, vähennämme sen arvon hyvityksestä. Google Store ‑saldoa ei voi siirtää toiselle käyttäjälle eikä muuttaa rahaksi tai muuksi maksuvälineeksi.