Standardvilkår for Google Store-kredit

Hvis du vil modtage Google Store-kredit, skal du være logget ind på din Google-konto, og du skal betale for tilbudsvarerne via din Google Pay-profil med en gyldig betalingsform. Hvis du betaler som gæst, er du ikke kvalificeret til at modtage Google Store-kredit. Du skal være bosiddende i USA, have en amerikansk leveringsadresse og være fyldt 18 år. Din Google Pay-profil skal være registreret i USA, og Google Store-kreditten kan kun bruges i USA. Mængdebegrænsninger angivet i kampagnetilbuddet er gældende. Hvis du returnerer tilbudsvaren (eller en del af ordren), trækkes den optjente Google Store-kredit fra din Google Store-kreditsaldo. Hvis du allerede har indløst Google Store-kreditten, fratrækkes værdien af den indløste kredit i din refusion. Google Store-kreditten kan ikke overdrages eller veksles til kontanter.