Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Standaardvoorwaarden voor Google Store-tegoed

Als je Google Store-tegoed wilt krijgen, moet je zijn ingelogd op je Google-account en de aanbiedingsartikelen kopen en afrekenen via je Google Pay-profiel met een geldige betaalmethode. Als je afrekent als gast, kom je niet in aanmerking voor Google Store-tegoed. Je moet in de Verenigde Staten wonen met een verzendadres in de Verenigde Staten en 18 jaar of ouder zijn. Je Google Pay-profiel moet zijn geregistreerd in de Verenigde Staten en het Google Store-tegoed kan alleen worden gebruikt in de Verenigde Staten. Eventuele limieten voor het aantal artikelen in de promotie-aanbieding zijn van toepassing. Als je het aanbiedingsartikel (of een deel van de bestelling) terugstuurt, wordt het verdiende Store-tegoed afgetrokken van het saldo van je Google Store-tegoed. Als je het Store-tegoed al hebt ingewisseld, trekken we de waarde van het Store-tegoed van je terugbetaling af. Google Store-tegoed is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contanten of het equivalent hiervan.