Vejledning i sikkerhed, garanti og lovkrav for Charge 6

Her finder du produktoplysninger

Denne vejledning omfatter de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed i det trykte hæfte om Sikkerhed og garanti, der følger med til dit Charge 6. Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, garanti og lovkrav vedrørende Charge 6.

Sikkerhedsmæssige og lovmæssige oplysninger: www.fitbit.com/global/us/legal/safety-instructions

Oplysninger om garanti i det land, hvor du har foretaget købet, samt en vejledning i, hvordan du indsender en reklamation: garantioplysninger

Elektronisk lovmæssig produktmærkning for din enhed: Settings [Indstillinger] > Device Info [Enhedsoplysninger] > Regulatory Info [Lovmæssige oplysninger]

Hjælp til Charge 6: help.fitbit.com/charge6

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!

ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED; LÆS INDEN BRUGEN FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIEL SKADE, HERUNDER SKADER PÅ TILBEHØR TIL OPLADERKABLET TIL DIT CHARGE 6 ELLER FORBUNDNE ENHEDER, SAMT ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Håndter dit Charge 6 med omtanke. Du kan beskadige enheden eller medfølgende tilbehør, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke Charge 6 med beskadiget kabinet, en revnet skærm eller andre former for fysisk skade. Brug af et beskadiget Charge 6 kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke dit Charge 6 for væsker, da dette kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis dit Charge 6 bliver vådt, må du ikke forsøge at tørre det ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Dit Charge 6 fungerer bedst ved en rumtemperatur på mellem -10 og 45 °C, når du har det på, 0 og 40 °C under opladning, og det skal opbevares ved en rumtemperatur på mellem -20 og 45 °C. Udsæt ikke dit Charge 6 for temperaturer over 45 °C, f.eks. på instrumentbrættet i en bil eller i nærheden af en varmekilde, da dette kan beskadige Charge 6, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand. Beskyt dit Charge 6 mod varmekilder og direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet. Dit Charge 6 er udviklet, så det fungerer bedst i en højde på op til 5.000 m.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere dit Charge 6. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage personskade eller medføre, at enheden beskadiges eller ikke længere er vandafvisende.

Kontakt kundeservice, hvis Charge 6 ikke fungerer korrekt, eller hvis det er beskadiget: myhelp.fitbit.com/s/support

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring Charge 6, opladerkablet og strømadapteren (medfølger ikke) under brug og opladning. Brug af beskadigede kabler eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller skade på Charge 6 eller anden ejendom. Oplad ikke dit Charge 6, når det er vådt. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du oplader enheden, skal du sørge for, at strømadapteren (medfølger ikke) er tilsluttet en stikkontakt i nærheden af enheden, og at den er let tilgængelig. Tving ikke strømadapteren og andre stik ind i en stikkontakt, hvis der ikke er plads nok til begge dele. Når du tager strømadapteren ud af stikket, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under opladning modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble opladeren, skal du afbryde opladeren eller strømadapteren. Inden du forsøger at lade op igen, skal du sørge for, at stikket på opladerkablet og opladningsporten på enheden er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Anbring ikke metalgenstande eller magnetiske genstande på opladerens fritlagte stikben, når den er tilsluttet, da dette kan forårsage ophedning af genstanden eller opladeren.

Oplad kun dit Charge 6 med det medfølgende opladerkabel og kompatibelt opladningstilbehør, som kan købes i Google Store eller hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-mærket "Made For"). AC-adapteren skal være certificeret med et output for begrænsede strømkilder i overensstemmelse med IEC 60950-1 og være klassificeret som PS1 i overensstemmelse med IEC 62368-1 med en udgangseffekt på 5 V DC, mindst 0,5 A. Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden og tilbehøret.

Langvarig varmeeksponering

Charge 6 og opladeren genererer varme under normal drift og overholder de gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig hudkontakt, når enheden er under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af din enhed, og undlad at dække den med et tæppe eller en pude, mens den er tilsluttet en strømkilde eller under opladning. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud. Fjern dit Charge 6, hvis det føles ubehageligt varmt.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Dit Charge 6 kan indeholde (eller omfatte) små dele, plastik, glas eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage personskade eller udgøre en fare for kvælning. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Opbevar ledningerne og kablerne til Charge 6 uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk). Lad ikke børn lege med Charge 6 og tilbehøret. De kan skade sig selv eller andre, eller de kan utilsigtet beskadige dit Charge 6. Søg straks læge, hvis små dele sluges, eller nogen kommer til skade.

Batteri

Denne enhed indeholder et genopladeligt litium-ion-batteri, som er en følsom komponent, der kan forårsage personskade, hvis den bliver beskadiget. Batteriet kan ikke udskiftes. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer.

Til denne enhed medfølger et batteri med de rette certificeringer.

Bortskaffelse, transport og genanvendelse

Du skal bortskaffe og transportere din enhed, batterierne og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genanvendelse af enheden, batterier og tilbehør på https://www.fitbit.com/global/us/sustainability.

Miljømæssige begrænsninger

Undlad at bruge eller opbevare enheden eller dens tilbehør i støv- eller røgfyldte miljøer, fugtige eller snavsede omgivelser eller i nærheden af magnetfelter for at undgå at beskadige dit Charge 6 eller dets indvendige kredsløb.  Det må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke dit Charge 6 i et køretøj eller på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på instrumentbrættet i en bil, i en vindueskarm, i nærheden af en ventilationsrist eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan beskadige Charge 6, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere enheden på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Brug ikke enheden i nærheden af igangværende sprængningsarbejde eller i områder med potentiel sprængfare som f.eks. optankningssteder, brændstoflagre, under dækket på både, områder til overførsel eller opbevaring af brændstoffer eller kemikalier samt steder, hvor luften indeholder kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. korn, støv eller metalpulver). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede. Efterlad ikke enheden i et køretøj eller på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på instrumentbrættet i en bil, i en vindueskarm, i nærheden af en ventilationsrist eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Navigation

Charge 6 har adgang til kort- og navigationstjenester. Kort og navigation er afhængige af en fungerende dataforbindelse og lokationstjenester, der muligvis ikke er tilgængelige på alle tidspunkter og i alle områder. Kort og rutevejledninger kan være unøjagtige, og de faktiske forhold kan afvige fra kortet, dataene, trafikken, rutevejledningen, indholdet og andre resultater. Gennemgå omhyggeligt rutevejledninger, følg alle gældende trafikregler, foretag dine egne vurderinger, brug sund fornuft, og brug kort- og navigationstjenester på eget ansvar. Du er til enhver tid ansvarlig for din adfærd og dens konsekvenser.

Distraktion

Brug af din enhed i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge enheden under kørsel i bil eller på cykel, mens du betjener maskineri, eller når du udøver andre aktiviteter, hvor brugen af den kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af mobilenheder, høretelefoner og hjelme.

Radiofrekvent stråling

Denne enhed er evalueret og overholder de gældende lovmæssige krav vedrørende eksponering for radiobølger, og den er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brugen af trådløs teknologi (f.eks. Bluetooth). Din enhed er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre en fare for kontrollen af flyet eller være ulovligt. Hvis du bliver bedt om det, skal du slukke enheden, når du er om bord på et fly.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og den indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre medicinsk udstyr som f.eks. pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Opbevar altid dit Charge 6 og opladeren på sikker afstand fra det medicinske udstyr. Hvis du har spørgsmål om brugen af dit Charge 6 sammen med eller i nærheden af dit medicinske udstyr, skal du kontakte din læge, før du bruger dit Charge 6. Hvis du har mistanke om, at dit Charge 6 forstyrrer dit medicinske udstyr, skal du slukke dit Charge 6 og kontakte din læge for at få relevante oplysninger om netop dit medicinske udstyr.

Hospitaler

Sluk for din trådløse enhed, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Sundhedsrelaterede funktioner

Dit Charge 6, funktionerne til skridttælling, søvn, træning og puls samt tilknyttede fitnessfunktioner er ikke medicinsk udstyr og er kun til beregnet til orientering. De er ikke designet eller beregnet til brug i forbindelse med diagnosticering af sygdom eller andre tilstande eller til helbredelse, overvågning, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom eller andre tilstande.

Meddelelse om produkter, der anvender Fitbit PurePulse

PurePulse-produkter omfatter en funktion til pulsmåling, der kan udgøre en risiko for brugere med visse helbredstilstande.

Tal med din læge før brug, hvis du:

• Har helbreds- eller hjerteproblemer
  • Tager medicin, der kan forårsage lysoverfølsomhed
  • Har epilepsi eller er følsom over for blinkende lys
  • Har nedsat blodomløb eller nemt får blå mærker
  • Har senebetændelse, karpaltunnelsyndrom eller andre sygdomme i bevægeapparatet

Meddelelse for produkter, der anvender funktionen til tracking af menstruationscyklus

Denne funktion er ikke beregnet til brug som prævention eller til andre medicinske formål. Fitbit hverken garanterer eller er ansvarlig for, at denne funktion kan bruges til at opnå bestemte resultater. Denne funktion kan muligvis ikke forudsige dine menstruationscyklusser eller relaterede oplysninger nøjagtigt. Denne funktion er kun beregnet til at hjælpe brugerne med at holde øje med og registrere bestemte oplysninger.

LED

De LED-lamper, der er synlige på din enhed, er sikre under forhold, der med rimelighed kan forudsiges, i henhold til kravene i IEC 62471. Det anbefales dog, at du ikke retter LED-lamperne mod nogens øjne.

Hudirritation

Nogle mennesker kan opleve reaktioner på materialer som f.eks. nikkel eller latex, der findes i wearables og er i langvarig kontakt med huden. Dette kan skyldes allergi, tilstedeværelse af kilder til hudirritation (f.eks. sæbe, solcreme eller sved) eller andre årsager. Hold dit Charge 6 rent og tørt, og lad det ikke sidde for stramt, når du har det på. Tag jævnligt Charge 6 af i en time efter længerevarende brug for at mindske risikoen for hudirritation. Tag Charge 6 af, stop brugen, og kontakt en læge, hvis du oplever hudirritation, eller hvis det føles ubehageligt at have enheden på. Få flere oplysninger på www.fitbit.com/product-care

Helbredsmæssige forholdsregler

En lille procentdel af brugerne kan opleve hovedpine, krampeanfald, hukommelsessvigt, overanstrengte øjne, trætte eller tørre øjne, der udløses af visuelle stimuli såsom blinkende lys, stærke mønstre eller brug af elektroniske skærme. Disse symptomer kan opleves af personer, der aldrig tidligere har oplevet sådanne problemer. Hvis du tidligere har oplevet krampeanfald, blackout, epilepsi eller helbredsproblemer, eller hvis du føler ubehag, du mener kan påvirkes af dit Charge 6, skal du konsultere en læge, før du bruger enheden. Stop straks med at bruge dit Charge 6, og kontakt en læge, hvis du oplever symptomer, som du mener kan være forårsaget eller påvirket af dit Charge 6 (f.eks. hovedpine, blackout eller krampeanfald).

Sygdomme i bevægeapparatet

Gentagne aktiviteter som f.eks. at skrive, trykke eller stryge på skærmen på dit Charge 6 kan forårsage ubehag i fingre, hænder, håndled, arme, skuldre eller andre dele af kroppen. Hvis du oplever ubehag i forbindelse med sådanne aktiviteter, skal du stoppe med at bruge dit Charge 6 og kontakte din læge.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør dit Charge 6.

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade Charge 6 eller opladerkablet ved rumtemperaturer under 0 °C eller over 40 °C under opladning og under -10 °C eller over 45 °C, når du har det på. Hvis enhedens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Tag dit Charge 6 og opladerkablet ud af stikkontakten inden rengøring, i tordenvejr, eller hvis det ikke bruges i længere tid. Dit Charge 6 må ikke rengøres under opladning, da dette kan forårsage personskade eller beskadige enheden. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Brug ikke kemiske rengøringsmidler, rengøringspulver eller andre kemiske stoffer (f.eks. benzen) til at rengøre dit Charge 6 eller tilbehør.

Vi anbefaler, at du tørrer dit Charge 6 af med en fugtig klud (uden sæbe), når du skal rengøre enheden. Lad enheden lufttørre, eller tør efter med en blød klud.  Du kan få yderligere vejledning i pleje og rengøring på www.fitbit.com/product-care

Du kan desinficere dit Charge 6 ved hjælp af almindelige renseservietter til husholdningsbrug eller servietter med 70 % isopropylalkohol. Brug ikke renseservietter med blegemiddel.

Støv- og vandafvisning

Din enhed er udviklet til at overholde støv- og vandafvisningsklassificeringen IP68 i henhold til IEC 60529-standarden og vandafvisningsklassificeringen 5 ATM i henhold til ISO-standarden 22810:2010, når den forlader fabrikken, men den er ikke støv- eller vandtæt.  Den støv- og vandafvisende egenskab er ikke permanent, og den aftager eller forsvinder helt med tiden som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden. Hvis du taber enheden, kan det medføre, at enheden ikke længere er støv- eller vandafvisende.  Garantien dækker ikke i tilfælde af skader som følge af væske. Udsæt ikke Charge 6, opladerkablet eller andet tilbehør for væsker eller støv, da dette kan forårsage kortslutning og/eller overophedning. Opladerkablet og andet tilbehør bør ikke udsættes for støv og vand, da det ikke er støv- og vandafvisende.  Få flere oplysninger på: help.fitbit.com/water

Magnetiske felter

Undgå at placere genstande, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. kreditkort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af Charge 6 eller opladerkablet, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på sådanne genstande. Genstande, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm (2 tommer) fra Charge 6 og opladerkablet.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Charge 6 må kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Hvis du sender dit Charge 6 ind til reparation, kan du modtage en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret.  Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkterne. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes. Gå til help.fitbit.com/charge6 for at få hjælp og support online.

Lovmæssige oplysninger

Lovmæssige oplysninger, certificering og mærker for overholdelse, der er specifikke for Charge 6, kan ses på dit Charge 6 under Settings [Indstillinger] > Device Info [Enhedsoplysninger] > Regulatory Info [Lovmæssige oplysninger], på bagsiden og de steder, hvor remmen er fastgjort på dit Charge 6.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens opladerkabel er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er testet og fundet i overensstemmelse med grænserne for en digital enhed i klasse B i henhold til afsnit 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er beregnet til at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i boliginstallationer. Dette udstyr genererer, bruger og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med vejledningen, kan det forårsage skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke kan opstå i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i forhold til radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at slukke og tænde udstyret, bør brugeren forsøge at udbedre interferensen på en eller flere af følgende måder:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Tilslut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en erfaren radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder afsnit 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende 2 betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere al modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modelnummer: G3MP5
Produktnavn: Charge 6

Ansvarlig part for USA
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA

Kontakt: help.fitbit.com/charge6

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

This device complies with ICES-003 Class B limits.

Charge 6 overholder ISED's licensfritagede RSS-standarder. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G3MP5 overholder de britiske bestemmelser om radioudstyr (Radio Equipment Regulation 2017). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på https://www.fitbit.com/global/us/legal/safety-instructions.

Oplysninger om frekvensbånd og trådløs udgangseffekt

Storbritannien

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Effekt

Bluetooth: 2.400-2.483,5 MHz

< 10 dBm

NFC: 13,56 MHz er kun til modtagelse.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med bekendtgørelse 2012 nr. 3032 The Restriction of the Use of Certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment Regulations.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi bestræber os på at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE)

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Den adskilte indsamling og genanvendelse af produktet, dets elektriske tilbehør og dets batterier hjælper med at bevare naturressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU Compliance Notice

Hereby, Google LLC declares that radio equipment type: G3MP5 is in compliance with Directive 2014/53/EU (Radio Equipment Directive). The full declaration of conformity may be found at https://www.fitbit.com/global/us/legal/safety-instructions

CE-mærke

Information on Frequency Bands and Wireless Output Power

European Union

Data given here is the maximum radio-frequency power transmitted in the frequency band(s) in which the radio equipment operates.

Frequency

Power

Bluetooth: 2400 - 2483,5 MHz

< 10 dBm

NFC: 13.56 MHz is for receiving only.

Radio Frequency Interference

Google is not responsible for any radio or television interference caused by unauthorized modification of these devices or accessories, or by the substitution or attachment of connecting cables and equipment other than that specified by Google. The correction of interference caused by such unauthorized modification, substitution or attachment is the responsibility of the user. Google and its authorized resellers or distributors are not liable for any damage or violation of government regulations that may arise from the user failing to comply with these guidelines.

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE)

The WEEE symbol above means that according to local laws and regulations your product and its battery(ies) should be disposed of separately from household waste. When this product reaches its end of life, take it to a collection point designated by local authorities for safe disposal or recycling. The separate collection and recycling of your product, its electrical accessories, and its battery(ies) will help conserve natural resources,  protect human health, and help the environment.

For Germany

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

For France (Electronic Devices)

For Italy

INFORMAZIONI SULLO SMISTAMENTO DEGLI IMBALLAGGI - ITALIA

RoHS Compliance

This product is in compliance with Directive 2011/65/EU of the European Parliament and of the Council of 8 June 2011, on the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment (RoHS) and its amendments.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EC No 1907/2006) is the EU chemical substances regulatory framework. Google complies with all requirements of the regulation and we are committed to providing our customers with information about the presence of REACH Substances of Very High Concern (SVHCs). For information, you can contact Google at Env-Compliance@google.com.

Manufacturer: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, United States

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, D02 R296, Ireland

Lovmæssige oplysninger: Singapore

Overholder
IMDA-standarderne
DA107248

Lovmæssige oplysninger: Japan

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

FeliCa

FeliCa er et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Sony Group Corporation eller dets tilknyttede virksomheder.

Lovmæssige oplysninger: Indien

Erklæring om genanvendelse og håndtering af elektronikaffald for Indien

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må bortskaffes sammen med kommercielt affald samt husholdnings- og industriaffald. Det skal afleveres på et dertil indrettet anlæg med henblik på genanvendelse. Google erklærer, at din enhed er udviklet og fremstillet i overensstemmelse med reglerne for (håndtering af) elektronikaffald af 2022 (i det følgende "Reglerne"). Den overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af farlige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der angives i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genanvendelse af elektronikaffald kan være forbundet med risici, herunder, men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og det kan medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget elektronisk affald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Lovmæssige oplysninger: Taiwan

台灣法規遵循

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理 法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

Taiwan RoHS

Navn på udstyr: Trådløs aktivitetstracker, Typebetegnelse: G3MP5

設備名稱:無線活動追踪器,型號:G3MP5

Enhed

限用物質及其化學符號

Stoffer, hvis anvendelse er underlagt begrænsninger, samt deres kemiske symboler

鉛Bly

(Pb)

汞Kviksølv

(Hg)

鎘Cadmium

(Cd)

六價鉻Hexavalent krom

(Cr+6)

多溴聯苯Polybromerede biphenyler

(PBB)

多溴二苯醚Polybromerede difenylætere (PBDE)

外殼 Kabinet

O

O

O

O

O

O

電子元件 Elektronisk komponent

O

O

O

O

O

連接器 Stik

O

O

O

O

O

印刷電路板 PCB

O

O

O

O

O

O

顯示屏 Skærm

O

O

O

O

O

O

電池 Batteri

O

O

O

O

O

包裝 Emballage

O

O

O

O

O

O

其它 Andet

O

O

O

O

O

O

備考1.〝超出0,1 vægtprocent〞及〝超出0,01 vægtprocent〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, overstiger referenceprocentværdien for tilstedeværelse.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke overstiger referenceprocentværdien for tilstedeværelse.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Bemærkning 3: En "-" angiver, at det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke er til stede.

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan ses i Googles center for hardwaregaranti.

Fitbit, Charge 6 og Google er varemærker tilhørende Google LLC. Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.