Om appen Google GSR/ISA

I lande, hvor EU's persondataforordning (GSR, General Regulations) er gældende, er appen Google General Safety Regulations/Intelligent Speed Assist (GSR/ISA) en systemsoftware til Android Automotive OS (AAOS), der muliggør brug af Intelligent Speed Assist (ISA, Intelligent Speed Assist).

Om Intelligent Speed Assist

Ifølge den seneste GSR er ISA påkrævet på det europæiske marked. Det er en funktion i bilen, der hjælper bilister med at holde sig opmærksomme på fartgrænsen. Google GSR/ISA-appen leverer oplysninger om hastighedsbegrænsninger til deres køretøjer. Den hjælper bilproducenterne med at overholde kravene til GSR.

Appen indsamler data, så Google kan finde fejl og rette dem. Denne dataindsamling er nødvendig, for at appen kan fungere.