Brugervejledning vedrørende sikkerhed, garanti og lovgivning for Google Pixel Watch 2

Her finder du produktoplysninger

Denne brugervejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med dit Google Pixel Watch 2. Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med dit Google Pixel Watch 2.

Sikkerhedsrelaterede og lovmæssige oplysninger: g.co/pixelwatch/regulatory ELLER Indstillinger System Lovmæssige oplysninger.

Oplysninger om garanti i det land, hvor du har foretaget købet. Her finder du også en vejledning i, hvordan du anmelder en skade: g.co/devicewarranty

Elektroniske certificeringer og SAR-værdier (Specific Absorption Rate) for din enhed: Indstillinger System Lovmæssige oplysninger.

Hjælp til Google Pixel Watch 2: g.co/pixelwatch/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, TINGSKADE, HERUNDER SKADER PÅ DIT GOOGLE PIXEL WATCH 2, DETS TILBEHØR ELLER ANDRE FORBUNDNE ENHEDER OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig, når du bruger dit Google Pixel Watch 2. Du kan beskadige enheden eller medfølgende tilbehør, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke et Google Pixel Watch 2 med et beskadiget kabinet, en revnet skærm eller anden form for fysisk skade. Brug af et beskadiget Google Pixel Watch 2 kan forårsage overophedning eller personskade. Hvis dit Google Pixel Watch 2 bliver vådt, må du ikke forsøge at tørre det ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Google Pixel Watch 2 er beregnet til brug indendørs i tørre omgivelser. Google Pixel Watch 2 fungerer bedst i omgivende temperaturer mellem 0 °C og 35 °C og bør opbevares i omgivende temperaturer mellem -20 °C og 45 °C. Udsæt ikke dit Google Pixel Watch 2 for temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmerist, da dette kan beskadige dit Google Pixel Watch 2, overophede batteriet eller medføre brandfare. Google Pixel Watch 2 må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet. Google Pixel Watch 2 er designet til at fungere bedst ved en højde på op til 5.000 m.

Undgå at tabe dit Google Pixel Watch. Hvis dit Google Pixel Watch tabes, og du har mistanke om skader (især hvis enheden blev tabt på en hård overflade) skal du kontakte kundeservice: g.co/pixelwatch/contact

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere dit Google Pixel Watch 2. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage skade på din enhed eller medføre, at enheden ikke længere er vandafvisende. Batteriet i denne enhed kan ikke udskiftes af brugeren.

Kontakt kundeservice, hvis Google Pixel Watch 2 ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget g.co/pixelwatch/contact.

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring Google Pixel Watch 2 og USB-C-kablet til lynopladning af Google Pixel Watch 2, når de er i brug, og når uret oplades. Brug af beskadigede kabler eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af Google Pixel Watch 2 eller anden ejendom. Oplad ikke dit Google Pixel Watch 2, når det er vådt. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du oplader enheden, skal du sørge for, at strømadapteren (medfølger ikke) er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af enheden, og at den er let at komme til. Undgå at tvinge denne strømadapter og andre stik eller strømadaptere ind i en stikkontakt, hvis der ikke er plads til begge. Når du tager strømadapteren ud af stikket, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under opladning modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble opladeren, skal du afbryde opladeren eller strømadapteren. Inden du forsøger at oplade enheden igen, skal du tjekke, at både stikket på USB-C-kablet til lynopladning og opladningsporten på enheden er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Undlad at placere metalliske eller magnetiske fremmedlegemer på stifterne på USB-C-kablet til lynopladning af Google Pixel Watch 2, når uret er tilsluttet, da det kan medføre ophedning af objektet eller enheden.

Oplad kun dit Google Pixel Watch 2 med det medfølgende USB-C-kabel til lynopladning af Google Pixel Watch 2 (model GQ6H2), og brug en kompatibel USB-C PD-kompatibel oplader eller kompatibelt opladningstilbehør, som kan købes i Google Store eller hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-mærket "made for"). AC-adapteren skal være certificeret med et output for begrænsede strømkilder i overensstemmelse med IEC 60950-1 og/eller være klassificeret som PS2 i overensstemmelse med IEC 62368-1 med en udgangseffekt på 5 V DC, maks. 3 A og være kvalificeret i overensstemmelse med CTIA-certificeringskrav til batterisystemets overholdelse af IEEE 1725. Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller tilbehøret.

Langvarig varmeeksponering

Google Pixel Watch 2 og dets USB-C-opladerkabel bliver varme under normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig hudkontakt, når enheden er under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af din enhed, og undlad at dække den med et tæppe eller en pude, mens den er tilsluttet en strømkilde eller oplader. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Dit Google Pixel Watch 2 kan indeholde (eller leveres med) små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Opbevar ledninger og kabler til dit Google Pixel Watch 2 uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk), og lad ikke børn lege med dit Google Pixel Watch 2 eller dets tilbehør. Børn kan komme til at skade sig selv eller andre eller ødelægge Google Pixel Watch 2 ved et uheld.

Høreskader

Det kan medføre nedsat hørelse at blive udsat for høje lyde (herunder musik) i længere tid. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Denne enhed indeholder et genopladeligt litium-ion-batteri, som er en følsom komponent, der kan forårsage skade, hvis det beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en autoriseret Google-tjenesteudbyder for at udskifte batteriet. Find kontaktoplysninger på g.co/pixelwatch/contact. Det kan forårsage skade på enheden, hvis batteriet skiftes af en person uden de rette kvalifikationer. Forkert udskiftning eller brug af et ikke-godkendt batteri kan medføre risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer.

Til denne enhed medfølger et batteri med de rette certificeringer. Batteriet er desuden i overensstemmelse med IEEE 1725-standarden.

Bortskaffelse, transport og genanvendelse

Du skal bortskaffe og transportere din enhed, batterierne og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genanvendelse af enheder, batterier og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på Google Pixel Watch 2-enhedens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge enheden eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter.Den må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke dit Google Pixel Watch 2 inde i et køretøj eller på steder med temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt, i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan beskadige dit Google Pixel Watch 2, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere dit Google Pixel Watch 2 på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Brug ikke enheden i nærheden af igangværende sprængningsarbejde eller i områder med potentiel sprængfare som f.eks. optankningssteder, brændstoflagre, under dækket på både, områder til overførsel eller opbevaring af brændstoffer eller kemikalier samt steder, hvor luften indeholder kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. korn, støv eller metalpulver). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede. Efterlad ikke dit Google Pixel Watch 2 inde i et køretøj eller på steder med temperaturer over 60 °C, f.eks. på et instrumentbræt, i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Navigation

Google Pixel Watch 2 kan få adgang til kort- og navigationstjenester. Kort og navigation er afhængige af en fungerende dataforbindelse og lokationstjenester, der muligvis ikke er tilgængelige på alle tidspunkter og i alle områder. Kort og rutevejledninger kan være unøjagtige, og de faktiske forhold kan afvige fra kortet, dataene, trafikken, rutevejledningen, indholdet og andre resultater. Gennemgå omhyggeligt rutevejledninger, følg alle gældende trafikregler, foretag dine egne vurderinger, brug sund fornuft, og brug kort- og navigationstjenester på eget ansvar. Du er til enhver tid ansvarlig for din adfærd og dens konsekvenser.

Distraktion

Brug af din enhed i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge enheden under kørsel i bil eller på cykel, mens du betjener maskineri, eller når du udøver andre aktiviteter, hvor brugen af den kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af mobilenheder, høretelefoner og hjelme.

Radiofrekvent stråling

Denne enhed er evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

Model: G4TSL

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for et gram væv ved brug mod hovedet/ansigtet og 4,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod en legemsdel eller et håndled. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,08 W/kg, når enheden holdes 10 mm fra hovedet/ansigtet, og 0,09 W/kg, når den holdes helt tæt op mod en legemsdel.

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod ansigtet og 4,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod en legemsdel eller et håndled. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,03 W/kg, når enheden holdes 10 mm fra ansigtet, og 0,09 W/kg, når den holdes helt tæt op mod en legemsdel.

Model: GD2WG

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for et gram væv ved brug mod hovedet/ansigtet og 4,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod en legemsdel eller et håndled. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,29 W/kg, når enheden holdes 10 mm fra hovedet/ansigtet, og 0,50 W/kg, når den holdes helt tæt op mod en legemsdel.

Model: GC3G8

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for et gram væv ved brug mod hovedet/ansigtet og 4,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod en legemsdel eller et håndled. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,25 W/kg, når enheden holdes 10 mm fra hovedet/ansigtet, og 0,42 W/kg, når den holdes helt tæt op mod en legemsdel.

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for ti gram væv ved brug mod ansigtet og 4,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv ved brug mod en legemsdel eller et håndled. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,12 W/kg, når enheden holdes 10 mm fra ansigtet, og 0,84 W/kg, når den holdes helt tæt op mod en legemsdel.

I lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for ti gram væv ved brug mod kroppen. De højeste SAR-værdier for denne enhedstype er 0,203 W/kg, når den holdes helt tæt op mod kroppen.

Du kan se de SAR-værdier, der gælder i de enkelte jurisdiktioner, på dit Google Pixel Watch 2: Indstillinger System Lovmæssige oplysninger.

Forholdsregler ved brug af enheden

Der kan være visse situationer, hvor det ikke er tilladt at bruge enheden (f.eks. under kørsel). Af hensyn til din sikkerhed må du ikke foretage dig noget, der kan distrahere dig, mens du kører. Der kan også gælde visse begrænsninger for brugen af enheden på bestemte steder (f.eks. på hospitaler, i fly, på tankstationer, i skoler osv.).

Hold altid enheden og dens oplader på sikker afstand af pacemakere eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret i kroppen (insulinpumper, neurostimulatorer osv.).

Hvis du vil reducere mængden af stråling, bør du gøre følgende:

(1) Brug enheden, hvor der er godt signal, hvilket fremgår af ikonet for signal på skærmen (undgå at bruge enheden i en underjordisk parkeringskælder, når du rejser med tog eller bil osv.)
(2) Når enheden er i brug, skal gravide kvinder holde den væk fra maven, og teenagere skal holde den væk fra underlivet
(3) Sørg for rimelig brug af enheden for børn og teenagere, f.eks. ved at undgå opkald om natten og begrænse, hvor ofte der foretages opkald, og hvor lang tid opkaldene varer.

Du kan finde yderligere oplysninger om SAR-værdier på de følgende sider:
fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brug af trådløs teknologi (f.eks. mobilnetværk eller Wi-Fi). Din enhed er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovligt. Du kan muligvis bruge din enhed i flytilstand.

Nødkommunikation

Trådløse enheder er ikke altid pålidelige, hvis der skal foretages nødkommunikation. Denne enhed fungerer ved hjælp af radiosignaler, og der er ingen garanti for, at den kan oprette eller opretholde en forbindelse under alle forhold. Enheden har et genopladeligt batteri, der kan påvirkes af temperaturen, brugen, skader og andre forhold. Du bør aldrig være fuldstændig afhængig af at kunne foretage nødopkald med en enhed. Omend nogle jurisdiktioner sender info til nødsituationer over trådløse netværk, modtager din enhed ikke altid disse meddelelser afhængigt af netværksforbindelsen og andre faktorer. Nogle funktioner og nødoplysninger eller -opkald er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle sprog. Når urets skærm er låst, kan du starte et nødopkald ved at trykke på kronen 5 gange hurtigt efter hinanden. Denne handling starter enten et opkald til en nødtjeneste eller en nødkontakt efter eget valg.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre medicinsk udstyr som f.eks. pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hold altid Google Pixel Watch 2 og dens oplader på sikker afstand af medicinsk udstyr. Hvis du har spørgsmål om brug af Google-enheden med eller i nærheden af dit medicinske udstyr, skal du kontakte din læge, inden du anvender dit Google Pixel Watch 2. Hvis du har mistanke om, at dit Google Pixel Watch 2 forstyrrer dit medicinske udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få specifikke oplysninger om dit medicinske udstyr.

Hospitaler

Sluk for din trådløse enhed, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Sundhedsrelaterede funktioner

Dit Google Pixel Watch 2, dets skridttæller og funktioner til registrering af søvn, træning og puls samt tilknyttede sundheds- og motionsfunktioner er ikke medicinsk udstyr og er udelukkende beregnet til orientering og bør ikke bruges som erstatning for en lægefaglig vurdering. De er ikke beregnet til brug i forbindelse med diagnosticering af sygdom eller andre tilstande eller til helbredelse, overvågning, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom eller andre tilstande eller til kompensation for skader eller handicap.

Meddelelse for produkter, der anvender Fitbits PurePulse-teknologi

PurePulse-produkter omfatter en funktion til pulsmåling, der kan udgøre en risiko for brugere med visse helbredstilstande.

Tal med din læge før brug, hvis du:

• lider af sygdomme eller hjertelidelser
  • tager nogen former for medicin, der kan forårsage lysoverfølsomhed
  • har epilepsi eller er følsom over for blinkende lys
  • har nedsat blodomløb eller nemt får blå mærker
  • har senebetændelse, karpaltunnelsyndrom eller andre sygdomme i bevægeapparatet.

Meddelelse for produkter, der anvender funktionen til tracking af menstruationscyklus

Denne funktion er ikke beregnet til brug som prævention eller til andre medicinske formål. Fitbit hverken garanterer eller er ansvarlig for, at denne funktion kan bruges til at opnå bestemte resultater. Denne funktion kan muligvis ikke forudsige dine menstruationscyklusser eller relaterede oplysninger nøjagtigt. Denne funktion er kun beregnet til at hjælpe brugerne med at holde øje med og registrere bestemte oplysninger.

LED

De LED-lamper, der er synlige på din enhed, er sikre under forhold, der med rimelighed kan forudsiges, i henhold til kravene i IEC 62471. Det anbefales dog, at du ikke retter LED-lamperne mod nogens øjne.

Hudirritation

Nogle mennesker kan opleve reaktioner på materialer såsom nikkel eller latex, som findes i wearables, der er i langvarig kontakt med huden. Dette kan skyldes allergi, tilstedeværelse af hudirritationskilder (f.eks. sæbe, solcreme eller sved) eller andre årsager. Hold dit Google Pixel Watch 2 rent og tørt, og undgå, at det sidder for stramt, når du har det på. Fjern regelmæssigt Google Pixel Watch 2 i en time efter længerevarende brug for at mindske risikoen for hudirritation. Hvis du oplever hudirritation, eller hvis det forårsager ubehag at have enheden på, skal du stoppe brugen af dit Google Pixel Watch 2 og kontakte din læge. Få flere oplysninger på g.co/pixelwatch/care.

Helbredsmæssige forholdsregler

En lille procentdel af brugerne kan opleve hovedpine, krampeanfald, hukommelsessvigt, overanstrengte øjne, trætte eller tørre øjne, der udløses af visuelle stimuli såsom blinkende lys, stærke mønstre eller brug af elektroniske skærme. Disse symptomer kan opleves af personer, der aldrig tidligere har oplevet sådanne problemer. Hvis du tidligere har oplevet krampeanfald, hukommelsessvigt, epilepsi eller anden sygdomstilstand, eller hvis du oplever ubehag, du tror kan skyldes brug af et Google Pixel Watch 2, skal du konsultere en læge, før du bruger din enhed. Stop straks brugen af dit Google Pixel Watch 2, og kontakt en læge, hvis du oplever symptomer, som du mener kan være forårsaget af dit Google Pixel Watch 2 (f.eks. hovedpine, hukommelsessvigt eller krampeanfald).

Sygdomme i bevægeapparatet

Gentagne aktiviteter som f.eks. at skrive, trykke eller stryge på skærmen på Google Pixel Watch 2 kan føre til ubehag i fingre, hænder, håndled, arme, skuldre eller andre dele af kroppen. Hvis du oplever ubehag i forbindelse med sådanne aktiviteter, skal du stoppe brugen af Google Pixel Watch 2 og kontakte din læge.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør dit Google Pixel Watch 2.

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade dit Google Pixel Watch 2 eller USB-C-kablet til lynopladning af Google Pixel Watch 2 i omgivende temperaturer under 0 °C eller over 35 °C. Hvis enhedens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Træk stikket til Google Pixel Watch 2 og opladeren ud før rengøring, ved tordenvejr, eller når det ikke benyttes i længere tid. Du må ikke rengøre dit Google Pixel Watch 2, mens det oplades, da det kan forårsage personskade eller skade på enheden. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Undlad at bruge kemiske rensemidler, kemisk pulver eller andre kemiske produkter (f.eks. benzol) til rengøring af Google Pixel Watch 2 eller tilbehøret.

Hvis du skal rengøre dit Google Pixel Watch 2, anbefaler vi, at du tørrer enheden med en fugtig klud (ingen sæbe). Lad enheden lufttørre, eller tør den med en blød klud. Du kan få yderligere vejledning i pleje og rengøring på g.co/pixelwatch/care.

Støv- og vandafvisende egenskab

Din enhed er designet til at overholde støv- og vandafvisningsklassificeringen IP68 i henhold til IEC 60529-standarden og vandafvisningsklassificeringen 5 ATM i henhold til ISO-standard 22810:2010, når den forlader fabrikken, men den er ikke støv- eller vandtæt. Den støv- og vandafvisende egenskab er ikke permanent, og den aftager eller forsvinder helt med tiden som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden. Hvis du taber enheden, kan det medføre, at enheden ikke længere er støv- eller vandafvisende. Garantien dækker ikke i tilfælde af skader som følge af væske. Udsæt ikke dit Google Pixel Watch 2 eller USB-C-kablet til lynopladning for væsker eller støv, da det kan forårsage kortslutning og/eller overophedning. Dit Google Pixel Watch 2, USB-C-kablet til lynopladning og andet tilbehør, bl.a. visse Google Pixel Watch Bands, er ikke støv- eller vandafvisende og bør ikke udsættes for dette.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Google Pixel Watch 2 bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Hvis du sender dit Google Pixel Watch 2 ind til service, modtager du muligvis en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret. Der bruges muligvis renoverede dele til at reparere produkter. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data går tabt. Gå til g.co/pixelwatch/help for at få hjælp og support online.

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde lovmæssige oplysninger samt oplysninger om certificering og overensstemmelsesmærker, der gælder specifikt for Google Pixel Watch 2, på dit Google Pixel Watch 2 under Indstillinger System Lovmæssige oplysninger samt på bagsiden og på Google Pixel Watch 2-remmenes fastgørelsesanordning.

Du kan finde lovmæssige oplysninger samt oplysninger om certificering og overensstemmelsesmærker, der gælder specifikt for USB-C-kablet til lynopladning af Google Pixel Watch 2, på din enheds USB-stik. Du kan få flere oplysninger om lovgivning og miljø på g.co/pixelwatch/regulatory.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens opladerkabel er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modelnummer: GD2WG (LTE-version), G4TSL (Wi-Fi-version)
Produktnavn: Google Pixel Watch 2

Ansvarlig part i USA
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixelwatch/contact

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B. Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada.

Google Pixel Watch 2 overholder licensfritagede RSS-standarder fra ISED. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen GC3G8 og G4TSL er i overensstemmelse med Radio Equipment Regulations 2017. Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixelwatch/regulatory.

Oplysninger om frekvensbånd og trådløs udgangseffekt

Storbritannien

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Strøm

Wi-Fi: 2400-2483,5 MHz

< 20 dBm

Bluetooth: 2400-2483,5 MHz

< 20 dBm

UMTS Band I/VIII

< 25 dBm

LTE: B1, B3, B7, B8, B20, B28

< 25 dBm

NFC: 13,56 MHz er kun til modtagelse.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2012 nr. 3032 The Restriction of the Use of Certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment Regulations.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og batterier

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genanvendes, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen GC3G8 og G4TSL er i overensstemmelse med direktiv 2014/53/EU (radioudstyrsdirektivet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixelwatch/regulatory.

CE-mærke

Oplysninger om frekvensbånd og trådløs udgangseffekt

EU

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Strøm

Wi-Fi: 2400-2483,5 MHz

< 20 dBm

Bluetooth: 2400-2483,5 MHz

< 20 dBm

UMTS Band I/VIII

< 25 dBm

LTE: B1, B3, B7, B8, B20, B28

< 25 dBm

NFC: 13,56 MHz er kun til modtagelse.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Oplysninger om SAR-værdi (Specific Absorption Rate)

Google Pixel Watch 2 overholder specifikationerne for radiofrekvens, når enheden holdes 10 mm fra ansigtet, hvor grænsen er 2 W/kg, og når den holdes helt tæt op mod en legemsdel, hvor grænsen er 4 W/kg.

For Google Pixel Watch 2 er de højeste SAR-værdier (Specific Absorption Rate), der er rapporteret for denne enhedstype, som følger: Ansigt: 0,12 W/kg, legemsdel: 0,84 W/kg.

Affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og batterier

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Yderligere lovmæssige oplysninger: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Yderligere lovmæssige oplysninger: Frankrig

Informazioni Sullo Smistamento Degli Imballaggi: Italia

RACCOLTA DIFFERENZIATA

Scatole, Astuccio, Inserto, Gancio da esposizione

Carta

PAP 21

Vassoio preformato

Carta

PAP 22

Verifica le disposizioni del tuo Comune sullo smaltimento dei rifiuti.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, D02 R296, Irland

Lovmæssige oplysninger: Singapore

Bemærk! Gælder kun for G4TSL-modeller

Lovmæssige oplysninger: Japan

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

FeliCa

Lovmæssige oplysninger: Indien

Erklæring om genanvendelse og håndtering af elektronikaffald for Indien

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må bortskaffes sammen med kommercielt affald samt husholdnings- og industriaffald. Det skal bortskaffes på et til formålet korrekt sted med henblik på genanvendelse.

Google erklærer, at din enhed er udviklet og fremstillet i overensstemmelse med reglerne for (håndtering af) elektronikaffald af 2022 (i det følgende "Reglerne"). Den overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af skadelige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der angives i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genanvendelse af elektronikaffald kan være forbundet med risici, herunder men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genanvendelse af ressourcer. Noget elektronikaffald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Lovmæssige oplysninger: Taiwan

台灣法規遵循

減少電磁波影響,請妥適使用

Kun for GC3G8-modeller:
WCDMA 介面支援頻段: B1/B8
LTE 介面支援頻段: B1/B3/B7/B8/B28

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理 法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

RoHS i Taiwan

Udstyrsnavn: Google Smart Watch, typebetegnelse: G4TSL

設備名稱:Google 智慧型手錶,型號:G4TSL

Enhed

限用物質及其化學符號

Stoffer, hvis anvendelse er underlagt begrænsninger, samt deres kemiske symboler

鉛Bly

(Pb)

汞Kviksølv

(Hg)

鎘Cadmium

(Cd)

六價鉻Hexavalent krom

(Cr+6)

多溴聯苯Polybromerede biphenyler

(PBB)

多溴二苯醚Polybromerede difenylætere (PBDE)

外殼 Kabinet

O

O

O

O

O

O

電子元件 Elektronisk komponent

O

O

O

O

O

連接器 Stik

O

O

O

O

O

O

電路板 PCB

O

O

O

O

O

O

顯示 Skærm

O

O

O

O

O

O

電池 Batteri

O

O

O

O

O

配件 Tilbehør

O

O

O

O

O

其它 Andet

O

O

O

O

O

O

備考1.〝超出0,1 vægtprocent〞及〝超出0,01 vægtprocent〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det begrænsede stof overstiger referenceprocentværdien for den aktuelle tilstand.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke overstiger referenceprocentdelen for tilstedeværelse.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Bemærkning 3: Et "–" angiver, at det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke er til stede.

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan ses i Googles center for hardwaregaranti.

© 2023 Google LLC. Alle rettigheder forbeholdes.
Google, G-logoet, Pixel Watch, Fitbit, Android og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. USB-C® er et registreret varemærke tilhørende USB Implementers Forum. Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc. FeliCa er et registreret varemærke tilhørende Sony Group Corporation eller dette selskabs tilknyttede virksomheder.