Fitbit.comin päivityksiä

EU

Emme enää myy Fitbit-tuotteita tietyissä maissa – mutta älä huoli! Jatkamme Fitbit-tuotteiden myymistä valikoitujen vähittäiskauppakumppaneiden kautta sekä sinun ja omistamiesi laitteiden tukemista ohjelmistojulkaisuilla, tietoturvapäivityksillä, takuulla ja pääsyllä asiakaspalveluun.

Muutos koskee seuraavia maita tukevia sivustoja: Kroatia, Tšekki, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Luxemburg, Puola, Portugali, Romania ja Slovakia.

Osoitteesta fitbit.com ostettujen Fitbit Premium ‑jäsenyyksien automaattiset uusinnat loppuivat 24.10.2023.

Jos sinulla on aktiivinen Fitbit Premium ‑jäsenyys, voit käyttää Fitbit Premiumin ominaisuuksia nykyisen laskutuskauden loppuun ja sen jälkeen 30 päivää lisämaksutta. Tämän jälkeen tilisi siirtyy automaattisesti peruspalveluun, etkä voi enää käyttää Premium-ominaisuuksia.

Jos haluat jatkaa Premium-ominaisuuksien käyttöä, voit tilata Premiumin uudelleen Fitbit-mobiilisovelluksessa, kun nykyinen tilaus loppuu.

Lisätietoa saat sovelluksesta, klikkaamalla alla olevia linkkejä tai ottamalla yhteyttä tiimiimme. Kiitos ymmärryksestä ja siitä, että annoit meidän osallistua matkaasi.

Oma hallintapaneeli

Tuote- ja asiakastuki

Fitbit Terms of Service

Fitbit Terms of Sale

Fitbit Limited Warranty

Fitbit Privacy Policy

Fitbit Feedback Policy

Fitbit Legacy Device Policy

Data Collected for Fitbit Accounts

Data Collected for Google Accounts

Safety Instructions

APAC

Emme enää myy Fitbit-tuotteita tietyissä maissa – mutta älä huoli! Jatkamme sinun ja omistamiesi laitteiden tukemista ohjelmistojulkaisuilla, tietoturvapäivityksillä, takuulla ja pääsyllä asiakaspalveluun.

Muutos koskee seuraavia maita: Hongkong, Korea, Malesia, Thaimaa ja Filippiinit.

Osoitteesta fitbit.com ostettujen Fitbit Premium ‑jäsenyyksien automaattiset uusinnat loppuivat 11.8.2023.

Jos sinulla on aktiivinen Fitbit Premium ‑jäsenyys, voit käyttää Fitbit Premiumin ominaisuuksia nykyisen laskutuskauden loppuun ja sen jälkeen 30 päivää lisämaksutta. Tämän jälkeen tilisi siirtyy automaattisesti peruspalveluun, etkä voi enää käyttää Premium-ominaisuuksia.

Jos haluat jatkaa Premium-ominaisuuksien käyttöä, voit tilata Premiumin uudelleen Fitbit-mobiilisovelluksessa, kun nykyinen tilaus loppuu.

Lisätietoa saat sovelluksesta, klikkaamalla alla olevia linkkejä tai ottamalla yhteyttä tiimiimme. Kiitos ymmärryksestä ja siitä, että annoit meidän osallistua matkaasi.

Oma hallintapaneeli

Tuote- ja asiakastuki

Fitbit Terms of Service

Fitbit Terms of Sale

Fitbit Limited Warranty

Fitbit Privacy Policy

Fitbit Feedback Policy

Fitbit Legacy Device Policy

Data Collected for Fitbit Accounts

Data Collected for Google Accounts

Safety Instructions