Vanliga frågor om integritet: Fitbit

Vad bör jag veta om min integritet på Fitbit?

Uppdaterades senast: 4 september 2023

Välkommen till Fitbit från Google. Den här hjälpcenterartikeln innehåller mer information om hur Google behandlar data när du använder ditt Google-konto för att logga in på och använda Fitbits enheter och tjänster.

Om du loggar in på Fitbit med ett Fitbit-konto bör du läsa Fitbits integritetspolicy för att bättre förstå hur Fitbit behandlar din data.

Utöka allaKomprimera alla

Information som Google samlar in

Vilka typer av data samlas in när jag använder Fitbits enheter och tjänster?

Googles integritetspolicy gäller Fitbits enheter och tjänster och beskriver vilken information vi samlar in, varför vi samlar in den och hur du kan uppdatera, hantera, exportera och radera dina uppgifter.

Datakategorier som samlas in

Utöver den data som beskrivs i integritetspolicyn sparar vi även följande när du använder Fitbits enheter och tjänster:

• Konfigurationsuppgifter som krävs för att registrera sig, till exempel längd, vikt och kön för att räkna ut din steglängd och uppskatta sträcka, basal ämnesomsättning och brända kalorier. Du kan även välja att ange andra typer av konfigurationsuppgifter, till exempel profilfoto, biografi, landsinformation och användarnamn för communityn.
  • Hälsodata som antal steg, sträcka, brända kalorier, vikt, puls, sömnstadier, aktiva minuter, manuell inmatning i Fitbit-appen och/eller tjänster som du anslutit till Fitbit, som appar från tredje part (t.ex. Strava). Vilken data som samlas in varierar beroende på vilken enhet du använder. Läs mer.
  • Exakt geolokaliseringsdata för utvalda funktioner, bland annat plats från GPS-signaler, enhetssensorer, wifi-åtkomstpunkter och basstations-id:n. Den här typen av data samlas in om du ger åtkomst till din plats. Du kan alltid ta bort åtkomsten via inställningarna för Fitbit-enheten eller den mobila enheten. Fitbit-tjänsten kan också härleda din ungefärliga plats från din IP-adress. Läs mer
  • Användning, information om nätverksaktivitet och diagnostikdata när du får åtkomst till eller använder Fitbit. Detta omfattar information om din interaktion med Fitbit, till exempel när du visar eller söker efter innehåll, installerar appar eller programvara, loggar in på Fitbit, kopplar Fitbit-enheten till ditt konto eller öppnar eller interagerar med en app på din Fitbit-enhet. Data om de enheter och datorer du använder för att få åtkomst till Fitbit samlas också in, bland annat IP-adresser, webbläsartyp, språk, operativsystem, information om Fitbit-enheten eller mobila enheter (inklusive enhets- och appidentifierare), den hänvisande webbsidan, besökta sidor, plats (beroende på vilka behörigheter du har beviljat) och information om cookies.
Mer om data från Fitbits enheter och tjänster

Ytterligare information om hur specifika Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster samlar in data varierar beroende på enhet eller tjänst och hur du konfigurerar din enhet eller tjänst, enligt beskrivningen här.

Valfria funktioner och data

Fitbits tjänster omfattar valfria funktioner (t.ex. menstruationshälsa, registrering av blodsocker, aviseringar om oregelbunden hjärtrytm, EKG, detektering av snarkningar och ljud) som du kan aktivera och inaktivera när som helst. Innan du aktiverar en valfri funktion får du information om vilken data den samlar in och bearbetar samt hur denna data används.

Om du till exempel bestämmer dig för att aktivera registrering av blodsocker kommer vi att samla in, lagra och bearbeta de blodsockernivåer du loggar manuellt i Fitbit-appen eller importerar från en ansluten app eller enhet för att hjälpa dig att hålla koll på dina blodsockernivåer över tid eller i förhållande till ett målintervall som du väljer. Du kan inaktivera den här funktionen och ladda ned eller radera din blodsockerdata när som helst i Fitbit-inställningarna.

För vår programvara som är en reglerad medicinteknisk produkt kan vi dessutom sammanställa, analysera och dela sammanställd och avidentifierad data med regleringsorgan i syfte att uppfylla lagstadgade krav. Ingen data som används i dessa syften omfattar ditt namn, din e-postadress eller annan information som kan identifiera dig direkt.

Vilka typer av data får Fitbit från och delar med tredje part?

Om du väljer att ansluta ditt Fitbit-konto till en annan app från tredje part kan vi få information från den andra tjänsten. Om du till exempel ansluter till Strava kan Fitbit få information som din profil, aktivitet, plats, puls och vikt. Du kan sluta dela informationen från den andra tjänsten med oss genom att ta bort vår åtkomst till den andra tjänsten.

Du kan också välja att dela viss data från ditt Fitbit-konto med appar från tredje part via Health Connect på Android. Du kan sluta dela information med andra tjänster via Health Connect i inställningarna för Fitbit-appen eller direkt i Health Connect-inställningarna.

Vi kan även samarbeta med externa rättssubjekt, till exempel arbetsgivare och försäkringsbolag, som erbjuder Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster till sina anställda och kunder via ett Fitbit Care-program. I sådana fall kan dessa rättssubjekt förse oss med ditt namn, din e-postadress eller liknande uppgifter (t.ex. ett telefonnummer eller prenumerant-id) så att vi kan bjuda in dig till att delta eller bedöma om du uppfyller villkoren för vissa förmåner, som rabatter eller kostnadsfria tjänster. Läs mer om Fitbit Care.

Vilka typer av betalningsuppgifter samlar Fitbit in?
Om du väljer att aktivera Fitbit Pay samlar vi in viss information för identifiering och verifiering, till exempel ditt namn, kredit-/betalkortsnummer eller annat kortnummer, kortets sista giltighetsdatum och CVV-kod. Denna information krypteras och skickas till ditt kortnätverk, som efter godkännande skickar tillbaka en token till enheten. En token är en uppsättning slumpgenererade siffror som används i transaktioner utan att ditt kortnummer exponeras. För att göra det enklare för dig sparar vi de fyra sista siffrorna i ditt kortnummer och kortutgivarens namn samt kontaktuppgifter. Du kan ta bort denna token från ditt konto via kontoinställningarna. Vi lagrar inte din transaktionshistorik.
Vilka typer av data samlar Fitbit in från barn?

Vi erbjuder Google-konton för barn under 13 år, eller tillämplig ålder i ditt land, och tillåter att dessa barn loggar in på Fitbit med sitt eget Google-konto. I integritetsmeddelandet för Google-konton som skapats med Family Link och Googles integritetspolicy beskrivs vår integritetspraxis för när ditt barn använder Fitbit med sitt Google-konto.

Tänk på att när ditt barn är inloggat på Fitbit med sitt Google-konto så lagras den information vi samlar in, bland annat aktivitet och relaterad hälsodata (t.ex. steg, aktiva minuter och sömntid), med barnets Google-konto.

Information du ger oss

När du skapar ett konto åt ditt barn kommer vi att be om personliga uppgifter om barnet, till exempel längd och kön. Dessa uppgifter används för att beräkna mätvärden som aktivitetsstatistik. Du eller ditt barn kan välja att dela viss ytterligare information (som plats och födelsedag) med oss.

Information som vi samlar in från barnets användning av våra tjänster.

Ditt barns Fitbit-enhet samlar in data för att registrera aktivitet under dagen, bland annat steg, sömn och aktiva minuter. När ditt barns Fitbit-enheter synkroniseras med en Fitbit-app kommer data på barnets Fitbit-enhet att överföras till våra servrar och kopplas till hens Google-konto. Fitbit samlar inte in platsspårningsdata från ditt barn.

När ditt barn loggar in i Fitbit-appen med sitt Google-konto samlar vi automatiskt in och lagrar information om kontoanslutningar som IP-adresser, typ av webbläsare, språk, operativsystem samt information om appar och mobila enheter (bland annat cookie- och appidentifierare).

Så här använder vi informationen vi samlar in

Vi använder ditt barns information för att tillhandahålla, underhålla och förbättra Fitbit-tjänster, verifiera användarnas identitet, spåra aktiviteter och träning, mäta resultat och förstå hur våra tjänster används samt förbättra våra tjänsters säkerhet och tillförlitlighet.

Vi använder också ditt barns information för att hjälpa dem att komma i kontakt med andra Fitbit-användare som godkänts av vårdnadshavare. När en vårdnadshavare godkänner en vänförfrågan åt ditt barn delas barnets personliga uppgifter och statistik utifrån barnets integritetsinställningar.

Information som barnet kan dela

Ditt barns visningsnamn, avatar, Om mig-information och datumet då barnet gick med i Fitbit delas när en vän läggs till. Genomsnittligt antal steg per dag delas också med vänner. Andra personliga uppgifter och annan statistik delas endast med godkända vänner utifrån barnets integritetsinställningar.

Information som Google delar

Information som vi samlar in kan delas utanför Google i begränsade fall. Vi delar inte personliga uppgifter med företag, organisationer eller fysiska personer utanför Fitbit förutom i följande fall:

Med samtycke

Vi delar personliga uppgifter utanför Google med samtycke (i tillämpliga fall).

För extern behandling

Vi vidarebefordrar personliga uppgifter till våra närstående bolag och andra betrodda företag och personer som har i uppgift att behandla informationen för vår räkning, utifrån våra anvisningar och i enlighet med övriga lämpliga integritets- och säkerhetsåtgärder.

Av juridiska skäl

Vi kan lämna ut information för att följa lagar, förordningar, juridiska processer eller rättsliga förelägganden från myndigheter, hävda juridiska rättigheter eller svara på rättsliga anspråk eller förhindra, identifiera eller utreda olaglig aktivitet, bedrägeri, otillåten användning, överträdelser av våra villkor eller hot mot Fitbit-tjänstens säkerhet eller personers fysiska säkerhet.

Så här kan du få åtkomst till eller radera ditt barns Fitbit-data

Du kan se en del av ditt barns Fitbit-data genom att visa hens profil. Observera att du bara kan bara kan se vissa av barnets uppgifter på det här sättet. Om ditt barn har ett Google-konto kan du få åtkomst till, uppdatera, ta bort, exportera och begränsa behandlingen av ditt barns information genom att logga in på hens Google-konto och öppna inställningarna för Fitbit-data och integritet. Om du inte kommer ihåg barnets lösenord kan du återställa det via Family Link-appen eller i Family Link-inställningarna på webben.

Du kan radera ditt barns Fitbit-data genom att navigera till ditt Google-konto och klicka på ditt barns profil under Program och familj. Barnet kan radera sin Fitbit-data genom att öppna inställningarna för Fitbit-data och integritet i Google-kontot.

Så här använder Google data för att förbättra sina tjänster

Hur används data i alla mina Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster?

Googles integritetspolicy gäller för enheter och tjänster från Fitbit och beskriver vilken information vi samlar in, varför vi samlar in den och hur du kan uppdatera, hantera, exportera och radera dina uppgifter. Läs även våra förpliktelser gentemot globala regleringsorgan för att förstå vilka skyddsåtgärder Google vidtar vid hantering av din Fitbit-information.

Fitbits produkter och tjänster använder data från dina kopplade enheter och tjänster för att hjälpa dig att nå dina hälso- och träningsmål. Detta inbegriper att tillhandahålla Googles tjänster och upplevelser för hälsa och välbefinnande, förbättra och anpassa dem och utveckla nya samt informera dig om relevanta produkter, tjänster och uppdateringar från Google.

Några exempel på hur vi använder data för att skapa funktioner och tjänster som hjälper dig att leva hälsosammare:

• Tillhandahålla och underhålla Fitbit-tjänster:  Vi behöver använda dina uppgifter för att tillhandahålla din Fitbit-översikt, där du kan hålla koll på träning, aktivitet och andra trender. För communityfunktioner kan vi använda dina uppgifter för att hjälpa dig att hitta och kontakta andra användare och för att andra användare ska kunna hitta och kontakta dig.
  • Ge stöd åt användbara funktioner: Du kan ge Google Assistent åtkomst till din sömn- och aktivitetsdata från Fitbit. Assistenten kan sedan använda datan för att svara på sömn- och aktivitetsrelaterade frågor på alla enheter där personliga resultat har aktiverats.
  • Anpassa funktioner: Vi kan använda dina uppgifter för att dra slutsatser och visa dig mer relevant innehåll. Utifrån din sömndata kan vi till exempel dra slutsatser om dina sömnmönster och tillhandahålla anpassade insikter så att du kan förbättra din sömn. Om du tillåter att vi samlar in exakt platsinformation kan vi använda den för att registrera var ett träningspass ägde rum eller för att kartlägga en aktivitet.
  • Förbättra befintliga funktioner: Vi sammanställer data för att förbättra våra algoritmer eller använder den för att felsöka och förbättra prestanda, säkerhet och tillförlitlighet hos våra Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster.
  • Hålla dig informerad om produkter, tjänster och uppdateringar från Google: Vi använder dina uppgifter när det behövs för att skicka aviseringar relaterade till dina Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster, och vissa av våra kampanjer anpassas för dig utifrån din användning av Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster. Vi meddelar dig till exempel när nya funktioner blir tillgängliga för din enhet, när enheter är på rea eller när nya enheter kan förbeställas. Vi respekterar dock alltid ditt val om du vill få marknadsföringsmeddelanden från Google. Detta val gör du genom att öppna inställningarna för Fitbit-appen eller via länken Avsluta prenumeration i e-postmeddelandet.
  • Främja säkerhet: Vi använder den information vi samlar in för att främja säkerheten för Fitbits tjänster, våra användare och andra parter. Vi kan till exempel använda informationen för att autentisera användare, möjliggöra säkra betalningar, skydda mot bedrägeri och otillåten användning, svara på en juridisk begäran eller fordran, genomföra utvärderingar samt tillämpa våra villkor och policyer.
Hur kan jag bättre förstå begränsningarna för hur Google använder data från enheter och tjänster från Fitbit?

Integritet är fortfarande en prioritet i Fitbit-upplevelsen, och Fitbit värnar alltid om integriteten för Fitbit-användare med Google-konton.

Din Fitbit-hälsodata används inte för Google Ads, och den hålls även fortsättningsvis separat från Google Ads-data.

Jag funderar på att flytta mitt befintliga Fitbit-konto till ett Google-konto.  Var hittar jag mer information?

Om du flyttar till Google kopplas din Fitbit-data till ditt Google-konto. Google hanterar denna data i enlighet med Googles integritetspolicy och dessa vanliga frågor och svar. Du kommer även att omfattas av Googles användarvillkor som kompletteras av dessa ytterligare användarvillkor för Fitbit.

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller Schweiz tillhandahålls Googles tjänster (inklusive Fitbit-tjänsterna om du migrerar) av, såvida inget annat anges i ytterligare villkor, Google Ireland Limited. Det är ett företag som är registrerat i Irland och verkar i enlighet med irländsk lag (registreringsnummer: 368047), med säte i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Om du är bosatt i Förenade kungariket tillhandahålls Google-tjänster (inklusive Fitbit-tjänsterna om du migrerar) av, såvida inget annat anges i ytterligare villkor, Google LLC. Det är ett företag som omfattas av lagarna i delstaten Delaware i USA och verkar i enlighet med amerikansk lag, med säte i 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA.

Om du inte flyttar ditt Fitbit-konto till ett Google-konto omfattas du av befintliga villkor och integritetspolicyer för Fitbit LLC även fortsättningsvis.

Hur kan jag hjälpa Fitbit att skapa bättre produkter och bidra till hälsoforskning?

Fitbit och Google har åtagit sig att hjälpa alla, överallt, att bli hälsosammare. Som en del av vårt uppdrag vill vi förstå hur människokroppen fungerar, hur man på ett tillförlitligt sätt mäter hälsa och hur man uppmuntrar människor att leva hälsosammare liv.

Du kan välja att vara en viktig del av det här uppdraget genom att delta i forskning, och det första steget börjar under din registrering eller din Google-migrering. Om du samtycker till att delta kommer Fitbit och Google att samla in och använda din data för att undersöka och utveckla nya produkter och tjänster för hälsa och välbefinnande. Data som används för forskning avidentifieras, vilket innebär att den inte innehåller information som kan användas för att identifiera dig (t.ex. namn, e-postadress eller annan information som identifierar dig direkt). Informationen kan innefatta din

• hälsodata, som steg, puls och sömndata
  • data från en enhet som du ansluter till Fitbit.

Du bestämmer själv om du vill delta eller inte delta i forskning. Du kan när som helst välja eller välja bort att delta i forskning. Du kan granska ditt samtycke, uppdatera din samtyckesstatus och ladda ned eller radera data i inställningarna för ditt Google-konto. Om du återkallar ditt samtycke används inte din data för att utveckla nya produkter och tjänster eller för att bidra till hälsoforskning.

Du kan även ha möjlighet att registrera dig för valfria forskningsstudier i Fitbit-appen. Innan du registrerar dig får du möjlighet att granska och godkänna ett utförligt samtyckesdokument så att du kan fatta ett informerat beslut om ditt deltagande i studien.

Din data kan också användas för att generera forskningsresultat som kan inkluderas i publikationer (t.ex. vetenskapliga tidskrifter eller Fitbit-bloggartiklar) som bidrar till allmän kunskap om hälsa och vetenskap. Vi delar inte data som kan identifiera en specifik individ utan ditt samtycke.

Dela dina uppgifter

När du använder Fitbits enheter och tjänster kan din data delas med tredje part, vilket beskrivs i Googles integritetspolicy (och mer detaljerat nedan). Vi förklarar även i detta avsnitt hur information delas mellan dina Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster samt mellan medlemmar i din Fitbit-familj.

Vilken data delas när jag använder sociala funktioner?

Det sociala delen av Fitbit som kallas Fitbit-communityn omfattar ett antal sociala funktioner. Dessa omfattar bland annat användarnas möjlighet att få kontakt med vänner och gå med i slutna grupper, funktioner för privata meddelanden, användarnas möjlighet att göra inlägg i slutna grupper och kommentera eller reagera på andra inlägg i grupper som de är medlemmar i samt resultattavlor för steg under sju dagar i slutna grupper. Läs mer om Fitbits sociala funktioner. Dessutom kan Fitbit-användare bidra till forum på community.fitbit.com

Så här använder vi informationen vi samlar in

Som en del av Fitbit-communityn använder vi dina uppgifter för att hjälpa dig att hitta och komma i kontakt med andra Fitbit-användare och låta andra användare hitta och komma i kontakt med dig. Till exempel tillåter dina kontokontaktuppgifter andra användare att lägga till dig som en vän. När en annan användare har din e-postadress i sin kontaktlista eller deras vännätverk på en ansluten tjänst visar vi den användaren att du är en användare av Fitbit-tjänsten.

Information som du kan dela

Ditt visningsnamn, profilfoto och datumet då du gick med i Fitbit delas när du går med i en sluten grupp. På ett liknande sätt delas ditt visningsnamn, ditt profilfoto, din Om mig-information och datumet då du gick med i Fitbit när du blir vän med någon. Genomsnittligt antal steg per dag delas också med vänner och resultattavlor i grupper, om inte detta ändras i integritetsinställningarna. För viss annan information (t.ex. födelsedag, kön och vikt) tillhandahåller vi integritetsalternativ i kontoinställningarna och andra verktyg för att styra hur dina uppgifter visas för andra Fitbit-användare. Du kan även be oss att lämna ut dina uppgifter till andra, till exempel när du använder våra communityfunktioner som forum

Vilken data delas när jag aktiverar anslutningar till andra appar?
Du kan välja att dela dina uppgifter på andra sätt. Ett exempel är när du ger en app från tredje part åtkomst till ditt konto eller ger din arbetsgivare åtkomst till information när du väljer att delta i ett hälsoprogram för anställda. Varje anslutning är valfri och du kan hantera vad som ska delas i kontoinställningarna. Du kan återkalla ditt samtycke till att dela information med appar från tredje part eller hälsoprogram för anställda via dina kontoinställningar. Tänk på att denna användning av dina uppgifter omfattas av deras integritetspolicyer och villkor.
Kan jag kommunicera med vänner som använder ett Google-konto för att logga in på Fitbit, om jag inte har migrerat till ett Google-konto ännu?

Vi ger befintliga Fitbit-användare möjlighet att flytta sitt Fitbit-konto till ett Google-konto, och nya Fitbit-användare måste registrera sig med ett Google-konto. Vissa befintliga Fitbit-användare har inte bestämt sig för att flytta till ett Google-konto ännu och fortsätter att använda ett Fitbit-konto.

På grund av detta, för att se till att alla Fitbit-användare fortfarande kan se sina vänlistor om de använder Fitbit med ett Google-konto eller ett Fitbit-konto, delar Fitbit och Google begränsad profilinformation om sina Fitbit-användare (användares namn, foto och vänlista). Detta kallas gemensam bearbetning. Fitbit-användare med ett Google-konto kommer inte att se meddelanden, inlägg, kommentarer, pikar och uppmuntran från vänner eller personer i sin slutna grupp med ett Fitbit-konto förrän de flyttar Fitbit-upplevelsen till ett Google-konto.

(1) Fitbit International Limited och Google Ireland Limited (för användare i EES eller Schweiz) och (2) Fitbit International Limited och Google LLC (för användare i Förenade kungariket) är gemensamt personuppgiftsansvariga för den här gemensamma behandlingen, och Fitbit och Google förblir ansvariga för respektive förbindelser enligt dataskyddslagstiftningen.

Du kan kontakta Google och vårt dataskyddsteam om du har fler frågor eller vill utöva dina rättigheter med avseende på gemensam behandling, inklusive din rätt att göra invändningar.

Exportera, radera och skydda dina uppgifter

Hur får jag åtkomst till min data och hur laddar jag ned den?

Genom att logga in i Fitbit-appen kan du komma åt mycket av dina personliga uppgifter, bland annat din dagliga tränings- och aktivitetsstatistik samt annan hälsodata. Du kan även logga in på Fitbit-översikten för att se en del av samma information.

Genom att öppna inställningarna för Fitbit-data och integritet i ditt Google-konto kan du exportera data i ett vanligt filformat, bland annat data om dina aktiviteter, din kropp, mat, sömn med mera. Läs mer.

Hur kan jag radera data som är kopplad till min användning av Fitbit-enheter och Fitbit-tjänster?

Du kan uppdatera det namn och födelsedatum som används i Fitbit genom att uppdatera dina personliga uppgifter i Google-kontot. Andra personuppgifter i Fitbit som kön, längd, vikt och visningsnamn kan uppdateras i Fitbit-appen eller via Fitbit-inställningarna. Om du ändrar kön, längd, vikt och visningsnamn sparas inte dina tidigare poster.

Du kan radera vald historik för hälsodata via inställningarna för Fitbit-data och integritet eller lämna Fitbit genom att radera Fitbit-tjänsten.

Vilka lagringsperioder gäller för min data?

Din Fitbit-hälsodata som tränings-, aktivitets-, sömn- och stressdata behålls tills du väljer att radera datan eller lämna Fitbit, eftersom Fitbit använder denna data för tillhandahålla din personliga statistik och andra aspekter av Fitbit. Din profilinformation i Fitbit, som kön, lagras också så länge du behåller Fitbit. Annan information om dig och din användning av Fitbit sparas så länge som krävs för våra legitima affärsintressen, av juridiska skäl och för att förhindra skada.

När du lägger till uppgifter för en Fitbit-funktion raderas i vissa fall data när den inte längre behövs för funktionen. Om du till exempel anger en kontaktlista för att hitta vänner raderas den när den har använts för att lägga till kontakterna som vänner.

Hur avslutar jag prenumerationen på marknadsföringsmeddelanden?

Fitbit använder dina uppgifter när de behövs för att skicka aviseringar om Fitbit och för att svara dig när du kontaktar oss.

Med din tillåtelse använder Fitbit även dina uppgifter för att marknadsföra nya funktioner eller produkter som kan intressera dig. Du kan kontrollera marknadsföringskommunikation och de flesta Fitbit-aviseringarna via aviseringsinställningarna eller via länken Avsluta prenumeration i ett e-postmeddelande.

Hur lämnar jag Fitbit?
Du kan lämna Fitbit när som helst via inställningarna för Fitbit-data och integritet. Om du lämnar Fitbit-tjänsten raderas tillhörande Fitbit-data permanent från ditt Google-konto, men andra tjänster från Google påverkas inte.
Hur gör jag om jag vill avsluta mitt Google-konto?
Du kan när som helst radera Google-kontot i avsnittet Data och integritet i Google-kontot. Om du tar bort Google-kontot som används för Fitbit raderas också din Fitbit-data. Läs mer om hur du raderar ett Google-konto.
Hur raderar jag data på mina Fitbit-enheter?

Data som hälsodata, kreditkort och andra personuppgifter kan raderas från Fitbit-enheter. Radera datan via enheten. Läs mer

Om du vill granska och radera ytterligare hälsodata kan du öppna inställningarna för Fitbit-data och integritet