Ofte stillede spørgsmål om privatliv: Fitbit

Hvad bør jeg vide om mit privatliv på Fitbit?

Senest opdateret: 4. september 2023

Velkommen til Fitbit fra Google. Denne artikel i Hjælp giver dig flere oplysninger om, hvordan Google behandler data, når du bruger din Google-konto til at logge ind på og bruge Fitbit-enheder og -tjenester.

Hvis du logger ind på Fitbit med en Fitbit-konto, kan du gå til Fitbits privatlivspolitik for at få bedre indblik i, hvordan Fitbit behandler dine data.

Udvid alleSkjul alle

Oplysninger, som Google indsamler

Hvilke typer data indsamles, når jeg bruger Fitbits enheder og tjenester?

Googles privatlivspolitik gælder for Fitbit-enheder og -tjenester, og den forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan du kan opdatere, administrere, eksportere og slette dine oplysninger.

Kategorier af data, der indsamles

Ud over de data, der er beskrevet i privatlivspolitikken, gemmer vi følgende, når du bruger Fitbit-enheder og -tjenester:

• Konfigurationsoplysninger, der er nødvendige for registreringen, f.eks. højde, vægt og køn for at beregne længden af skridt samt for at anslå afstand, hvilestofskifte og kalorieforbrænding. Du kan også vælge at angive andre typer af konfigurationsoplysninger, f.eks. et profilbillede, en biografi, landeoplysninger og et brugernavn til hjælpeforummet.
  • Sundheds- og helbredsdata, heriblandt antal skridt, tilbagelagt afstand, forbrændte kalorier, vægt, puls, søvnstadier, aktive minutter, oplysninger, som du angiver manuelt i Fitbit-appen, og/eller tjenester, du har tilknyttet din Fitbit-oplevelse, hvilket kan være tredjepartsapps som f.eks. Strava. De indsamlede data varierer, afhængigt af hvilken enhed du bruger. Få flere oplysninger.
  • Præcise geoplaceringsdata for udvalgte funktioner, herunder lokation fra GPS-signaler, enhedssensorer, Wi-Fi-adgangspunkter og mobilmast-id'er. Denne type data indsamles, hvis du giver adgang til din lokation. Du kan altid fjerne adgangen ved hjælp af indstillingerne for din Fitbit-enhed eller mobilenhed. Fitbit-tjenesten kan også udlede din omtrentlige lokation af din IP-adresse. Få flere oplysninger
  • Oplysninger om brug og netværksaktivitet samt diagnostikdata, når du tilgår eller bruger Fitbit. Dette omfatter oplysninger om din interaktion med Fitbit, f.eks. når du ser eller søger efter indhold, installerer apps eller software, logger ind på Fitbit, parrer din Fitbit-enhed med din konto samt åbner eller interagerer med en app på din Fitbit-enhed. Der indsamles også data om de enheder og computere, du bruger til at tilgå Fitbit. Dette omfatter IP-adresser, browsertype, sprog, operativsystem, oplysninger om Fitbit eller mobilenhed (herunder enheds- og app-id'er), henvisningswebsiden, besøgte sider, lokation (afhængigt af de tilladelser, du har givet os) samt cookieoplysninger.
Mere om data fra dine Fitbit-enheder og -tjenester

Yderligere oplysninger om, hvordan bestemte Fitbit-enheder og -tjenester indsamler data, varierer afhængigt af enheden eller tjenesten, og hvordan du konfigurerer den, som beskrevet her.

Valgfrie funktioner og data

Fitbit-tjenesterne omfatter valgfrie funktioner (f.eks. menstruel sundhed, registrering af blodsukker, notifikationer om uregelmæssig hjerterytme, EKG, snorke- og støjregistrering), som du til enhver tid kan aktivere og deaktivere. Inden du aktiverer en valgfri funktion, får du oplysninger om, hvilke data den indsamler og behandler, samt hvordan disse data anvendes.

Hvis du f.eks. vælger at aktivere registrering af blodsukker, indsamler, gemmer og behandler vi de blodsukkerniveauer, du angiver manuelt i Fitbit-appen eller importerer fra en tilknyttet app eller enhed, så du kan følge dit blodsukkerniveau over tid eller se det i forhold til et målområde, som du angiver. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion samt downloade eller slette dine blodsukkerdata i indstillingerne for Fitbit.

Vi kan desuden kompilere, analysere og dele dine samlede og anonymiserede data med tilsynsmyndigheder for at overholde lovmæssige krav i forbindelse med vores regulerede medicinske softwareudstyr. Ingen af de data, der bruges til disse formål, omfatter dit navn, din mailadresse eller andre oplysninger, der identificerer dig direkte.

Hvilke typer data modtager Fitbit fra og deler med tredjeparter?

Hvis du vælger at knytte din Fitbit-konto til en anden tredjepartsapp, modtager vi muligvis oplysninger fra den anden tjeneste. Hvis du f.eks. tilknytter Strava, kan Fitbit modtage oplysninger som f.eks. din profil, aktivitet, lokation, puls og vægt. Du kan stoppe med at dele oplysningerne fra den anden tjeneste med os ved at fjerne vores adgang til den anden tjeneste.

Du kan også vælge at dele visse data fra din Fitbit-konto med tredjepartsapps via Health Connect på Android. Du kan stoppe med at dele oplysninger med andre tjenester via Health Connect i indstillingerne for din Fitbit-app eller direkte i Health Connect-indstillingerne.

Vi kan også samarbejde med tredjeparter, f.eks. arbejdsgivere og forsikringsselskaber, som tilbyder deres medarbejdere og kunder Fitbit-enheder og -tjenester via et Fitbit Care-program. I sådanne tilfælde kan de pågældende parter give os dit navn, din mailadresse eller lignende oplysninger (f.eks. et telefonnummer eller abonnent-id), så vi kan invitere dig til at deltage eller fastslå, om du er kvalificeret til bestemte fordele som f.eks. rabatter eller gratis tjenester. Få flere oplysninger om Fitbit Care.

Hvilke typer betalingsoplysninger indsamler Fitbit?
Hvis du vælger at aktivere Fitbit Pay, indsamler vi visse oplysninger med henblik på identifikation og verificering, f.eks. dit navn, dit kredit- eller debetkortnummer eller nummeret på et andet kort, kortets udløbsdato og CVV-koden. Disse oplysninger krypteres og sendes til dit kortnetværk, som efter godkendelse sender et token tilbage til din enhed. Dette token er en række tilfældige cifre, der bruges til at foretage transaktioner uden at afsløre kortnummeret. Vi gemmer de sidste fire cifre i dit kortnummer samt din kortudsteders navn og kontaktoplysninger for at gøre det nemmere for dig. Du kan fjerne tokenet fra din konto via dine kontoindstillinger. Vi gemmer ikke din transaktionshistorik.
Hvilke typer data indsamler Fitbit fra børn?

Vi tilbyder Google-konti til børn under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land og giver disse børn mulighed for at logge ind på Fitbit med deres egen Google-konto. Privatlivsmeddelelsen for Google-konti, der er oprettet via Family Link, og Googles privatlivspolitik beskriver vores privatlivsprocedurer, når dit barn bruger Fitbit med sin Google-konto.

Vær opmærksom på, at de oplysninger, vi indsamler, bl.a. sundheds- og helbredsdata i forbindelse med aktivitet (f.eks. barnets antal skridt, aktive minutter og søvnvarighed), gemmes på barnets Google-konto, når dit barn er logget ind på Fitbit med sin Google-konto.

Oplysninger, som du giver os

Når du opretter en konto til dit barn, beder vi om personlige oplysninger om barnet, f.eks. højde og køn. Disse oplysninger bruges til at beregne metrics som f.eks. aktivitetsstatistik. Du eller dit barn kan vælge at dele visse yderligere oplysninger (f.eks. lokation eller fødselsdato) med os.

Oplysninger, vi indsamler i forbindelse med dit barns brug af vores tjenester

Dit barns Fitbit-enhed indsamler data for at registrere barnets aktivitet i løbet af dagen, herunder skridt, søvn og aktive minutter. Når Fitbit-enhederne synkroniseres med en Fitbit-app, overføres data på dit barns Fitbit-enhed til vores servere og tilknyttes barnets Google-konto. Fitbit indsamler ikke data til lokationssporing fra dit barn.

Når dit barn logger ind i Fitbit-appen med sin Google-konto, indsamler og gemmer vi automatisk oplysninger om kontoforbindelsen, f.eks. IP-adresser, browsertype, sprog, operativsystem samt oplysninger om apps og mobilenheder (herunder cookie- og app-id'er).

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler

Vi bruger dit barns oplysninger til at levere, vedligeholde og forbedre Fitbit-tjenesterne, godkende brugernes identitet, registrere aktivitet og motion, måle effektiviteten af vores tjenester og få indblik i, hvordan de bruges, samt til at gøre tjenesterne mere sikre og pålidelige.

Vi bruger også dit barns oplysninger til at hjælpe barnet med at få kontakt til andre Fitbit-brugere, som er godkendt af værgerne. Når en værge accepterer en venneanmodning på dit barns vegne, deles dit barns personlige oplysninger og statistikker på baggrund af barnets privatlivsindstillinger.

Oplysninger, dit barn kan dele

Dit barns viste navn, avatar, oplysninger fra sektionen Om mig og datoen for tilmeldingen til Fitbit deles, når der etableres kontakt til en ven. Det gennemsnitlige daglige antal skridt deles også med venner. Andre personlige oplysninger og statistikker deles kun med godkendte kontakter på baggrund af barnets privatlivsindstillinger.

Oplysninger, som Google deler

De oplysninger, vi indsamler, kan under visse omstændigheder blive delt uden for Google. Vi deler ikke personlige oplysninger med virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Fitbit bortset fra i følgende tilfælde:

Med samtykke

Vi deler personlige oplysninger uden for Google med samtykke (efter relevans).

Til ekstern behandling

Vi videregiver personlige oplysninger til vores tilknyttede virksomheder og andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os baseret på vores instruktioner og i overensstemmelse med andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed.

Af juridiske årsager

Vi kan videregive oplysninger for at overholde en lov, en forordning, retslige skridt eller en anmodning fra en offentlig myndighed, for at påberåbe os juridiske rettigheder eller forsvare os mod juridiske krav eller for at forhindre, registrere eller undersøge ulovlig aktivitet, svig, misbrug, overtrædelser af vores vilkår eller trusler mod sikkerheden af Fitbit-tjenesten eller andre menneskers fysiske sikkerhed.

Sådan kan du få adgang til eller slette dit barns Fitbit-data

Du kan få vist nogle af dit barns Fitbit-data ved at se barnets profil. Bemærk! Denne proces giver dig kun mulighed for at se nogle af dit barns oplysninger. Hvis dit barn har en Google-konto, kan du få adgang til, opdatere, fjerne, eksportere og begrænse behandlingen af dit barns oplysninger ved at logge ind på barnets Google-konto og gå til indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit. Hvis du ikke kan huske dit barns adgangskode, kan du nulstille den via Family Link-appen eller indstillingerne for Family Link på nettet.

Du kan slette dit barns Fitbit-data ved at gå til din Google-konto og klikke på barnets profil under Programs and Family [Programmer og familie]. Dit barn har mulighed for at slette sine Fitbit-data ved at gå til indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit på sin Google-konto.

Sådan bruger Google data til at forbedre tjenester

Hvordan bruges data på mine Fitbit-enheder og -tjenester?

Googles privatlivspolitik gælder for Fitbit-enheder og -tjenester, og den forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan du kan opdatere, administrere, eksportere og slette dine oplysninger. Læs også om de forpligtelser, vi har indgået med globale tilsynsmyndigheder, for at få indblik i de sikkerhedsforanstaltninger, som Google anvender ved håndtering af dine Fitbit-oplysninger.

Vores Fitbit-produkter og -tjenester anvender data fra dine parrede enheder og tjenester for at hjælpe dig med at opnå dine sundheds- og fitnessmål. Dette betyder, at vi leverer Google-tjenester og -oplevelser med relation til sundhed og velvære, forbedrer og tilpasser dem personligt, udvikler nye og holder dig informeret om relevante produkter, tjenester og opdateringer fra Google.

Nogle eksempler på, hvordan vi bruger data til at udvikle funktioner og tjenester, der hjælper dig med at leve sundere:

• Levering og vedligeholdelse af Fitbit-tjenester: Vi har brug for dine oplysninger for at kunne vise Fitbit-kontrolpanelet, der sporer din træning, aktivitet og andre tendenser. Vi kan bruge dine oplysninger i forbindelse med fællesskabsfunktioner for at hjælpe dig med at finde og få kontakt til andre brugere samt for at give andre brugere mulighed for at finde og kontakte dig.
  • Understøttelse af nyttige funktioner: Du kan give Google Assistent adgang til dine søvn- og aktivitetsdata i Fitbit, så Assistent kan bruge de pågældende data til at besvare dine spørgsmål om søvn eller aktivitet på de enheder, hvor du har aktiveret personligt indhold.
  • Personlig tilpasning af funktioner: Vi kan bruge dine oplysninger til at gøre antagelser og vise dig mere relevant indhold: Ud fra dine søvndata kan vi f.eks. gøre antagelser om dit søvnmønster og give dig tilpasset indsigt for at hjælpe dig med at forbedre din søvn. Hvis du giver os tilladelse til at indsamle præcise lokationsoplysninger, kan vi også bruge de pågældende oplysninger til at registrere, hvor en træning fandt sted, eller kortlægge en aktivitet.
  • Forbedring af eksisterende funktioner: Vi samler data med henblik på at forbedre vores algoritmer eller bruge dem til at finde og rette fejl eller forbedre effektiviteten, sikkerheden og pålideligheden af vores Fitbit-enheder og -tjenester.
  • Orientering om Googles produkter, tjenester og opdateringer: Vi bruger dine oplysninger, når det er nødvendigt for at kunne sende dig notifikationer vedrørende dine Fitbit-enheder og -tjenester. Nogle af vores promoveringer tilpasses desuden personligt til dig ud fra din brug af Fitbit-enheder og -tjenester. Vi giver dig f.eks. besked, når der er nye tilgængelige funktioner til din enhed, når der er tilbud på enheder, eller når det er muligt at forudbestille nye enheder. Vi respekterer dog altid dit valg med hensyn til, om du vil modtage promoveringsmails fra Google, som du træffer ved at gå til indstillingerne for din Fitbit-app eller via linket "Afmeld" i mailen.
  • Forbedring af sikkerheden: Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, til at forbedre sikkerheden i Fitbit-tjenesterne samt give vores brugere og andre parter bedre beskyttelse. Vi kan f.eks. bruge oplysningerne til at godkende brugere, facilitere sikre betalinger, beskytte mod svig og misbrug, reagere på en retslig anmodning eller et juridisk krav, foretage auditeringer samt håndhæve vores vilkår og politikker.
Hvordan kan jeg få bedre indblik i grænserne for Googles brug af data fra mine Fitbit-enheder og -tjenester?

Privatlivsbeskyttelse har stadig førsteprioritet for Fitbit-oplevelsen, og Fitbits fokus på at beskytte privatlivet gælder også for Google-kontobrugere på Fitbit.

Dine sundheds- og helbredsdata i Fitbit bruges ikke til Google Ads, og de forbliver adskilt fra Google Ads-data.

Jeg overvejer at skifte fra min eksisterende Fitbit-konto til en Google-konto.  Hvordan får jeg flere oplysninger?

Hvis du skifter til Google, knyttes dine Fitbit-data til din Google-konto. Google håndterer disse data som beskrevet i Googles privatlivspolitik og disse ofte stillede spørgsmål. Du er desuden underlagt Googles servicevilkår, som suppleres af disse yderligere servicevilkår for Fitbit.

Hvis du er bosat i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, og der ikke er anført andet i eventuelle yderligere vilkår, leveres Googles tjenester (herunder Fitbit-tjenesterne, hvis du migrerer) af Google Ireland Limited, en virksomhed omfattet af og fungerende under irsk lovgivning (registreringsnummer: 368047) og med adresse på Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Hvis du er bosat i Storbritannien, og der ikke er anført andet i eventuelle yderligere vilkår, leveres Googles tjenester (herunder Fitbit-tjenesterne, hvis du migrerer) af Google LLC, en virksomhed underlagt lovene i delstaten Delaware, USA, og fungerende under amerikansk lovgivning og med adresse på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA.

Hvis du ikke flytter din Fitbit-konto til en Google-konto, vil du stadig være underlagt de eksisterende vilkår og privatlivspolitikker for Fitbit LLC.

Hvordan kan jeg hjælpe Fitbit med at udvikle bedre produkter og fremme forskning i sundhed?

Fitbit og Google bestræber sig på at hjælpe alle med at blive sundere, uanset hvor de er. Som en del af denne mission vil vi gerne vide, hvordan menneskekroppen fungerer, hvordan sundhed kan måles nøjagtigt, og hvordan vi kan tilskynde andre til at føre et sundere liv.

Du kan vælge at blive en vigtig del af denne mission ved at bidrage til forskningen, og du tager det første skridt, når du registrerer dig eller migrerer til Google. Hvis du accepterer at deltage, indsamler og bruger Fitbit og Google dine data til at undersøge og udvikle nye sundheds- og helbredsprodukter og -tjenester. Data, der bruges til forskning, anonymiseres, hvilket vil sige, at de ikke omfatter oplysninger, som identificerer dig direkte (f.eks. dit navn, din mailadresse eller andre oplysninger, der identificerer dig direkte). Disse data kan omfatte:

• Sundheds- og helbredsdata som f.eks. antal skridt, puls og søvndata
  • Data fra en enhed, som du knytter til Fitbit

Du bestemmer selv, om du vil deltage i undersøgelser. Du kan til enhver tid til- eller fravælge undersøgelser. Du kan gennemgå dit samtykke, opdatere din samtykkestatus og downloade eller slette dine data i indstillingerne for din Google-konto. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, bruges dine data ikke til at undersøge og udvikle nye produkter og tjenester eller til at understøtte sundhedsforskning.

Du kan muligvis også deltage i valgfrie undersøgelser i Fitbit-appen. Inden du tilmelder dig, får du mulighed for at gennemgå og acceptere et dokument til informeret samtykke, så du kan træffe en velovervejet beslutning om at deltage i undersøgelsen.

Dine data kan også blive brugt til at generere resultater, som muligvis medtages i publikationer (f.eks. videnskabelige tidsskrifter eller artikler i Fitbit-bloggen) for at bidrage til den generelle viden om sundhed og videnskab. Vi deler ikke data, der kan identificere en bestemt person, uden dit samtykke.

Deling af dine oplysninger

Når du bruger Fitbits enheder og tjenester, deles dine data muligvis med tredjeparter som beskrevet i Googles privatlivspolitik og nærmere forklaret nedenfor. I dette afsnit forklarer vi også, hvordan oplysninger deles mellem dine Fitbit-enheder og -tjenester samt mellem medlemmer af din Fitbit-familie.

Hvilke data deles, når jeg bruger sociale funktioner?

Det sociale element i Fitbit, som kaldes Fitbit Community, omfatter en række sociale funktioner. Disse funktioner giver bl.a. brugeren mulighed for at få kontakt til venner og deltage i lukkede grupper, sende og modtage private beskeder samt skrive indlæg i lukkede grupper og kommentere eller reagere på andre indlæg i grupper, som brugeren er medlem af. Ranglister for antal skridt over 7 dage i lukkede grupper er også en del af de sociale funktioner. Få flere oplysninger om sociale funktioner i Fitbit. Fitbit-brugere kan desuden bidrage til hjælpefora på community.fitbit.com

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler

Som en del af Fitbit Fællesskab bruger vi dine oplysninger til at hjælpe dig med at finde og få kontakt til andre Fitbit-brugere og give andre brugere mulighed for at finde og kontakte dig. Kontaktoplysningerne på din konto giver f.eks. andre brugere mulighed for at tilføje dig som ven. Når en anden bruger har din mailadresse på sin liste over kontakter, viser vi vedkommende, at du er Fitbit-bruger.

Oplysninger, du kan dele

Når du deltager i en lukket gruppe, deles dit viste navn, dit profilbillede og den dato, du tilmeldte dig Fitbit. Dit viste navn, dit profilbillede, oplysninger fra sektionen Om mig og den dato, du tilmeldte dig Fitbit, deles ligeledes, når du etablerer kontakt til en ven. Det gennemsnitlige antal daglige skridt deles også med venner og grupperanglister, medmindre du ændrer dette i privatlivsindstillingerne. Du kan styre, hvordan visse andre oplysninger (f.eks. fødselsdato, køn og vægt) vises til andre Fitbit-brugere, ved hjælp af præferencer for privatlivsbeskyttelse i kontoindstillingerne samt andre værktøjer, som vi stiller til rådighed. Du kan også bede os om at videregive dine oplysninger til andre, f.eks. når du bruger fællesskabsfunktioner såsom hjælpefora

Hvilke data deles, når jeg aktiverer tilknytninger til andre apps?
Du kan vælge at dele dine oplysninger på andre måder, f.eks. når du giver en tredjepartsapp adgang til din konto eller giver din arbejdsgiver adgang til oplysninger, hvis du vælger at deltage i et aktivitetsprogram for medarbejdere. Alle tilknytninger er valgfrie, og du kan administrere, hvad du deler, i kontoindstillingerne. Du kan tilbagekalde dit samtykke til deling med tredjepartsapps eller aktivitetsprogrammer for medarbejdere ved hjælp af dine kontoindstillinger. Husk, at deres brug af dine oplysninger bestemmes af deres privatlivspolitikker og vilkår.
Kan jeg kommunikere med venner, der bruger en Google-konto til at logge ind på Fitbit, hvis jeg endnu ikke har migreret til en Google-konto?

Vi giver eksisterende Fitbit-brugere mulighed for at flytte deres Fitbit-oplevelse til en Google-konto, og nye Fitbit-brugere skal tilmelde sig med en Google-konto. Nogle eksisterende Fitbit-brugere har endnu ikke besluttet sig for at flytte deres Fitbit-oplevelse til en Google-konto og bruger stadig en Fitbit-konto.

Derfor deler Fitbit og Google begrænsede profiloplysninger om Fitbit-brugerne (brugerens navn, billede og venneliste) for at sikre, at alle Fitbit-brugere stadig kan se deres vennelister, uanset om de bruger Fitbit med en Google-konto eller en Fitbit-konto. Dette kaldes "fælles behandling". Fitbit-brugere med en Google-konto kan ikke se beskeder, indlæg, kommentarer, drillerier og bifald fra venner eller personer med en Fitbit-konto i deres lukkede gruppe, før de flytter deres Fitbit-oplevelse til en Google-konto.

(1) Fitbit International Limited og Google Ireland Limited (for brugere i EØS eller Schweiz) og (2) Fitbit International Limited og Google LLC (for brugere i Storbritannien) er fælles dataansvarlige for denne fælles behandling, og Fitbit og Google forbliver ansvarlige for deres respektive forpligtelser i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Du kan kontakte Google og vores afdeling for databeskyttelse, hvis du har yderligere spørgsmål eller vil udøve dine rettigheder i forbindelse med fælles behandling, herunder din ret til indsigelse.

Eksport, sletning og beskyttelse af dine oplysninger

Hvordan kan jeg få adgang til og downloade mine data?

Når du logger ind i Fitbit-appen, kan du tilgå mange af dine personlige oplysninger, heriblandt statistikker for din daglige motion og aktivitet samt andre sundheds- og helbredsdata. Du kan også logge ind på Fitbit-kontrolpanelet for at se nogle af de samme oplysninger.

Du kan eksportere dine data i et almindeligt anvendt filformat, heriblandt data om aktiviteter, krop, kost og søvn, ved at gå til indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit på din Google-konto. Få flere oplysninger.

Hvordan kan jeg slette data, der er tilknyttet min brug af Fitbit-enheder og -tjenester?

Du kan opdatere det navn og den fødselsdato, der bruges i Fitbit, ved at opdatere de personlige oplysninger på din Google-konto. Andre personoplysninger i Fitbit, f.eks. køn, højde, vægt og vist navn, kan opdateres i Fitbit-appen eller via Fitbit-indstillingerne. Hvis du ændrer køn, højde, vægt og vist navn, gemmes de tidligere angivne oplysninger ikke.

Du kan slette udvalgte sundheds- og helbredsdata fra historikken via indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit eller stoppe med at bruge Fitbit ved at slette Fitbit-tjenesten.

Hvilke opbevaringsperioder gælder for mine data?

Dine sundheds- og helbredsdata i Fitbit, f.eks. oplysninger om motion, aktivitet, søvn og stress, gemmes, indtil du vælger at slette dataene eller stoppe med at bruge Fitbit, da Fitbit anvender disse data til at give dig personlige statistikker og andre aspekter af Fitbit. Dine Fitbit-profiloplysninger som f.eks. køn gemmes også, så længe du bruger Fitbit. Andre oplysninger om dig og din brug af Fitbit gemmes, så længe det er nødvendigt af hensyn til vores legitime virksomhedsinteresser, af juridiske årsager og for at forhindre skade.

Når du tilføjer oplysninger for at bruge en Fitbit-funktion, slettes data i nogle tilfælde, når de ikke længere er nødvendige for funktionen. Når du f.eks. angiver din liste over kontakter for at finde venner, slettes listen, når den er brugt til at tilføje kontakter som venner.

Hvordan afmelder jeg marketingmails?

Fitbit bruger dine oplysninger, når det er nødvendigt for at sende dig notifikationer om Fitbit og svare dig, når du kontakter os.

Hvis du har givet tilladelse, bruger Fitbit også dine oplysninger til at promovere nye funktioner eller produkter, som måske kunne interessere dig. Du kan administrere marketingkommunikation og de fleste Fitbit-notifikationer ved hjælp af dine præferencer for notifikationer eller via linket "Afmeld" i en mail.

Hvordan forlader jeg Fitbit?
Du kan til enhver tid forlade Fitbit via indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit. Hvis du forlader Fitbit-tjenesten, slettes tilknyttede Fitbit-data permanent fra din Google-konto, men det påvirker ikke andre Google-tjenester.
Hvordan kan jeg slette min Google-konto?
Du kan til enhver tid slette din Google-konto via sektionen Data og privatliv på din Google-konto. Hvis du sletter den Google-konto, du bruger til Fitbit, slettes dine Fitbit-data også. Få flere oplysninger om sletning af din Google-konto
Hvordan kan jeg slette data på mine Fitbit-enheder?

Data, herunder sundheds- og helbredsdata, kreditkort og andre personoplysninger, kan slettes fra Fitbit-enheder. Brug enheden til at slette data fra den. Få flere oplysninger

Hvis du vil slette yderligere sundheds- og helbredsdata, kan du gå til indstillingerne for Administration af data og privatliv i Fitbit for at gennemgå og slette dem.