Slik håndteres dataene dine når du overfører et SIM-kort

Google samler inn visse opplysninger for å hjelpe deg med å overføre SIM-kortet ditt til en ny enhet. Noe av denne funksjonaliteten bruker Google Play-tjenester. Når du for eksempel overfører SIM-kortet ditt, samler Google inn

• bruksinformasjon, krasjlogger og andre ytelsesdata for formål som statistikk og feilsøking

Følgende informasjon overføres direkte fra den gamle enheten til den nye enheten, eller deles med operatøren din:

• personlige identifikatorer og enhetsidentifikatorer, for eksempel IMEI, telefonnummer, operatørnavn og enhetsmodell for tjenestefunksjonalitet
  • SIM-kortet og enhetsidentifikatorene deles med operatøren, slik at de kan utføre SIM-overføring og utstede nye e-SIM-kort.

Dataene som samles inn under SIM-overføringen, krypteres under overføring.