Miten dataasi käsitellään SIM-kortin siirtämisen yhteydessä

Google kerää tiettyjä tietoja, jotta voit siirtää SIM-kortin uudelle laitteelle. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Kun esimerkiksi siirrät SIM-kortin, Google kerää

• käyttötietoja, kaatumislokeja ja muuta suorituskykydataa esimerkiksi analytiikkaa ja vianetsintää varten

Seuraavat tiedot siirretään suoraan vanhalta laitteelta uudelle laitteelle tai jaetaan operaattorille:

• henkilökohtaiset ja laitetunnisteet (esim. IMEI-koodi, puhelinnumero, operaattorin nimi ja laitemalli) palvelun toimintoja varten.
  • SIM-kortti ja laitetunnus jaetaan operaattorille, jotta se voi siirtää SIM-kortin ja tehdä uuden eSIMin.

SIM-siirron aikana kerätty data salataan siirron aikana.