Com es gestionen les teves dades en transferir una SIM

Google recull certa informació per ajudar-te a transferir la SIM a un dispositiu nou. Part d'aquesta funcionalitat utilitza Serveis de Google Play. Per exemple, quan transfereixes la SIM, Google recull:

• Informació d'ús, registres de bloquejos i altres dades de rendiment amb finalitats com l'analítica i la resolució de problemes.

Les dades següents es transfereixen directament del dispositiu antic al nou o es comparteixen amb l'operador:

• Identificadors personals i de dispositiu, com ara l'IMEI, el número de telèfon, el nom de l'operador i el model de dispositiu, per proporcionar la funcionalitat del servei.
  • La SIM i els identificadors del dispositiu es comparteixen amb l'operador perquè pugui fer la transferència de la SIM i emetre una eSIM nova.

Les dades que es recullen durant la transferència de la SIM s'encripten en trànsit.