Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Hoe je gegevens worden verwerkt als je een simkaart overzet

Google verzamelt bepaalde informatie om je simkaart over te zetten naar een nieuw apparaat. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. Als je je simkaart overzet, verzamelt Google bijvoorbeeld het volgende:

• Gebruiksinformatie, crashlogboeken en andere prestatiegegevens voor doeleinden zoals analyse en probleemoplossing.

De volgende gegevens worden rechtstreeks van je oude apparaat naar je nieuwe apparaat overgezet of gedeeld met je provider:

• Persoonlijke en apparaat-ID's, zoals IMEI, telefoonnummer, providernaam en apparaatmodel voor servicefunctionaliteit.
  • Je simkaart- en apparaat-ID's worden gedeeld met de provider zodat de simkaartoverdracht kan worden uitgevoerd en een nieuwe e-simkaart kan worden uitgegeven.

De gegevens die tijdens de simkaartoverdracht worden verzameld, worden tijdens de overdracht versleuteld.