Brugervejledning vedrørende sikkerhed, garanti og lovgivning for Google Pixel Buds Pro

Her finder du produktoplysninger

Denne brugervejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med dine Pixel Buds Pro. Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med produktet.

Sikkerhedsmæssige og lovmæssige oplysninger: g.co/pixelbudspro/regulatory og under Indstillinger > Forbundne enheder > Pixel Buds Pro > Åbn enhedsapp (hvis relevant) > Flere indstillinger > Oplysninger om sikkerhed, garanti og lovgivning for det land, hvor du har foretaget købet. Her finder du også en vejledning i, hvordan du anmelder en skade: g.co/devicewarranty.

Oplysninger om miljøvenligt design (energieffektivitet): g.co/ecodesign
Omfattende onlinehjælp: g.co/pixelbudspro/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIEL SKADE, HERUNDER SKADER PÅ DIT PIXEL BUDS PRO-TILBEHØR ELLER ANDRE FORBUNDNE ENHEDER OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig, når du håndterer dine Pixel Buds Pro. Du kan beskadige enheden eller eventuelle medfølgende batterier eller tilbehør, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke dine Pixel Buds Pro, hvis deres kabinet er beskadiget, eller hvis de har en anden form for fysisk skade. Brug af beskadigede Pixel Buds Pro kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke dine Pixel Buds Pro for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning.  Hvis dine Pixel Buds Pro bliver våde, må du ikke forsøge at tørre dem ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Pixel Buds Pro er beregnet til indendørs brug i tørre omgivelser. Produktet er udviklet til at fungere bedst i omgivende temperaturer mellem 0 og 35 °C og bør opbevares ved omgivende temperaturer mellem -20 og 45 °C. Udsæt ikke dine Pixel Buds Pro for temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmerist, da dette kan beskadige produktet, overophede batteriet eller medføre brandfare. Pixel Buds Pro må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere dine Pixel Buds Pro. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage personskade eller medføre, at enheden beskadiges eller ikke længere er vandafvisende. For eksempel indeholder enheden en laser, der kan beskadiges under adskillelse, hvilket kan udsætte dig for farlige laseremissioner, som ikke er synlige.

Kontakt kundeservice, hvis dine Pixel Buds Pro ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget. g.co/pixelbudspro/help

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring dit Pixel Buds Pro-etui under opladning. Brug af beskadigede kabler, opladere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af produktet eller anden ejendom. Oplad ikke dine Pixel Buds Pro, hvis de er våde. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du oplader enheden, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af enheden, og at den er let at komme til. Undgå at tvinge strømadaptere ind i en stikkontakt, hvis der ikke er plads til dem. Når du tager en strømadapter ud af en stikkontakt, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke et stik ind i en port. Inden du forsøger at oplade enheden, skal du tjekke, at både stikket på opladerkablet og opladningsporten på enheden er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Oplad kun dine Pixel Buds Pro med en USB-C® PD-kompatibel oplader eller kompatibelt opladningstilbehør, som kan købes i Google Store eller hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-badget "Made For"). AC-adapteren skal være certificeret med et output for begrænsede strømkilder i overensstemmelse med IEC 60950-1 og/eller være klassificeret som PS1 i overensstemmelse med IEC 62368-1 med en udgangseffekt på 5 V DC og højst 3 A eller 9 V DC og højst 2 A eller begge dele. Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden og tilbehøret.

Trådløs opladning

Du kan oplade etuiet til dine Pixel Buds (2. generation) og Pixel Buds Pro trådløst via en Qi-certificeret oplader (sælges separat af andre forhandlere).

Qi-certificerede opladere har bestået sikkerhedsstandarderne for trådløs opladning, der er angivet af Wireless Power Consortium (WPC). Eksempler på Qi-certificerede opladere: Pixel Stand samt opladningsmåtter fra Belkin og Mophie.

Hvis din trådløse oplader ikke er fra Google, kan du se, om den er Qi-certificeret, ved at kigge efter Qi-logoet. Du kan også tjekke brugervejledningen, der fulgte med din oplader.

Vigtigt!

• Det er kun opladeetuierne til Pixel Buds (2. generation) og Pixel Buds Pro, der kan oplades trådløst.
  • Brug kun en trådløs oplader, der er Qi-certificeret.
  • Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller tilbehøret.
  • Undlad at placere metalliske eller magnetiske fremmedlegemer mellem den trådløse oplader og dit Pixel Buds Pro-etui, da dette kan medføre ophedning af fremmedlegemet eller forhindre enheden i at oplade korrekt. Eksempler på sådanne genstande omfatter mønter, smykker, værktøjer til SIM-bakken og betalingskort.

Langvarig varmeeksponering

Pixel Buds Pro og opladeetuiet genererer varme ved normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur.  Undgå langvarig hudkontakt, når enheden er under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af øretelefonerne, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude under opladningen. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Pixel Buds Pro kan indeholde (eller leveres med) små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Opbevar opladerkablet uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk), og lad ikke børn lege med Pixel Buds Pro eller deres tilbehør. De kan komme til skade eller forårsage skade på andre eller produktet ved et uheld.

Høreskader

Det kan medføre nedsat hørelse at blive udsat for høje lyde (herunder musik) i længere tid. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Denne enhed indeholder et genopladeligt litium-ion-batteri, som er en følsom komponent, der kan forårsage personskade, hvis den bliver beskadiget. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en autoriseret Google-tjenesteudbyder for at udskifte batteriet.  Find kontaktoplysninger på g.co/pixelbudspro/help. Det kan forårsage skade på enheden, hvis batteriet skiftes af en person uden de rette kvalifikationer. Forkert udskiftning eller brug af et ikke-godkendt batteri kan medføre risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer.

Til denne enhed medfølger et batteri med de rette certificeringer.  Batteriet er desuden i overensstemmelse med IEEE 1725-standarden.

Pixel Buds Pro indeholder litium-møntceller, som er følsomme komponenter, der kan forårsage skade, hvis de indtages eller beskadiges. Hold dem væk fra børn. Disse batterier er farlige for små børn. Hvis komponenterne indtages, skal du straks søge lægehjælp. Indtagelse kan føre til alvorlig skade inden for bare 2 timer eller dødsfald på grund af kemiske forbrændinger og risiko for perforeringer af spiserøret. Hvis du har mistanke om, at dit barn har slugt et knapcellebatteri eller taget det i munden, skal du straks ringe til dit lokale giftcenter. Undersøg enhederne, og sørg for, at låget til batterirummet er fastgjort korrekt. Bortskaf brugte knapcellebatterier øjeblikkeligt og på en sikker måde.

Til denne enhed medfølger et batteri med de rette certificeringer.   Batteriet er desuden i overensstemmelse med IEEE 1725-standarden.

Det er ikke altid tydeligt, når et knap- eller møntbatteri sidder fast i et barns spiserør. Hvis barnet kaster frisk, rødt blod op, skal du søge lægehjælp med det samme. Andre symptomer kan variere. Barnet kan:

• Hoste, have opkastningsfornemmelser eller savle meget
  • Se ud til at have maveproblemer eller en virus
  • Være syg
  • Pege på sin hals eller mave
  • Have smerter i maven, brystet eller halsen
  • Være træt eller sløv
  • Være stille eller mere omklamrende end normalt eller på anden vis "ikke sig selv"
  • Miste appetitten eller have reduceret appetit
  • Miste lysten eller evnen til at spise fast mad

Bortskaffelse, transport og genanvendelse

Du skal bortskaffe og transportere din enhed, batterierne og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genanvendelse af enheder, batterier og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljømæssige begrænsninger

Undlad at bruge eller opbevare dine Pixel Buds Pro eller deres tilbehør i støv- eller røgfyldte miljøer, fugtige eller snavsede omgivelser eller i nærheden af magnetfelter for at undgå at beskadige delene eller det indvendige kredsløb.  De må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke dine Pixel Buds i et køretøj eller på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på instrumentbrættet i en bil, i en vindueskarm, i nærheden af en varmerist eller bag glas, der er eksponeret for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade dine Pixel Buds Pro, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere dine Pixel Buds Pro på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Undlad at bruge din trådløse enhed på steder med igangværende sprængningsarbejde eller i potentielt eksplosive atmosfærer, f.eks. i områder, hvor brændstof eller kemikalier overføres, og i områder, hvor luften indeholder høje koncentrationer af brandfarlige kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. fra korn, støv eller metal). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Radiofrekvent stråling

Denne enhed er evalueret og overholder de gældende lovmæssige krav vedrørende eksponering for radiobølger, og den er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for ét gram væv, er de højeste SAR-værdier for denne enhedstype 0,2 W/kg, når den holdes helt tæt op mod hovedet, og 0,3 W/kg, når den holdes ind mod kroppen med en afstand på 0 mm. I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for ti gram væv, er de højeste SAR-værdier for denne enhedstype 0,1 W/kg, når den holdes helt tæt op mod hovedet, og 0,1 W/kg, når den holdes ind mod kroppen med en afstand på 0 mm.

Du kan finde yderligere oplysninger om SAR på de følgende sider:

fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brug af trådløs teknologi (f.eks. mobilnetværk eller Wi-Fi). Din enhed er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovligt. Du kan muligvis bruge din enhed i flytilstand.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og den indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre medicinsk udstyr som f.eks. pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hold altid Pixel Buds Pro og den tilhørende oplader på sikker afstand af medicinsk udstyr. Hvis du har spørgsmål om brugen af din Google-enhed sammen med eller i nærheden af dit medicinske udstyr, skal du kontakte din læge, før du bruger enheden. Hvis du har mistanke om, at dine Pixel Buds Pro forstyrrer dit medicinske udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få specifikke oplysninger om dit medicinske udstyr.

LED-lamper

De LED-lamper, der er synlige på din enhed, er sikre under forhold, der med rimelighed kan forudsiges, i henhold til kravene i IEC 62471. Det anbefales dog, at du ikke retter LED-lamperne mod nogens øjne.

Hudirritation

Nogle mennesker kan opleve reaktioner på materialer som f.eks. nikkel eller latex, som findes i wearables, der er i langvarig kontakt med huden. Dette kan skyldes allergi, tilstedeværelse af hudirritationskilder (f.eks. sæbe eller sved) eller andre årsager. Sørg for, at dine Pixel Buds Pro er rene og tørre. Hvis du oplever hudirritation, skal du stoppe med at bruge dine Pixel Buds Pro og kontakte din læge.

Laserprodukt i klasse 1

Advarsel! Pixel Buds Pro indeholder et lasermodul i klasse 1. Enhedens design indeholder optik og et beskyttelseshus, så niveauet for laserstrålingen ikke overstiger klasse 1.  Lasermodulerne i dette produkt overholder 21 CFR 1040.10 og 1040.11, men overholder ikke IEC 60825-1 udgave 3 som beskrevet i Laser Notice nr. 56 af den 8. maj 2019.  Forkert brug, skader, demontering af kontrolelementer eller andre justeringer eller procedurer end dem, der er angivet i denne brugervejledning, kan udsætte dig for strålingsfare.  Dette produkt skal serviceres af Google eller en autoriseret serviceudbyder, da laseren kan blive beskadiget under reparation eller demontering, hvilket kan medføre farlig eksponering for infrarøde laseremissioner, der ikke er synlige.

Lasermodul: Fremstillet i Taiwan. TXC Corporation, No. 4, Kung Yeh 6th Rd., Ping Cheng Industrial District, Tao Yuan, Taiwan.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør dine Pixel Buds Pro:

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade dine Pixel Buds Pro i omgivende temperaturer under 0 °C eller over 35 °C.

Pleje og rengøring

Tag dit Pixel Buds Pro-opladeetui ud af stikkontakten inden rengøring, i tordenvejr, eller hvis det ikke bruges i længere tid. Du må ikke rengøre dine Pixel Buds Pro, mens de oplades, da det kan forårsage skade på din enhed. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Brug ikke kemiske rengøringsmidler, rengøringspulver eller andre kemiske stoffer (f.eks. benzen) til at rengøre dine Pixel Buds Pro eller tilbehør.

Enheder og etuier i lyse farver kan blive plettede, hvis de udsættes for makeup, kemikalier og farvede materialer som f.eks. denim.

Hvis du vil rengøre dine Pixel Buds Pro, anbefaler vi, at du forsigtigt rengør dem med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til striber, snavs eller støv og en let fugtig (ikke våd) klud til farveafsmitning, f.eks. fra makeup eller et par nye jeans.

Vandafvisende

Dine øretelefoner er designet til at være i overensstemmelse med vandafvisningsklassificeringen IPX4 i henhold til IEC 60529-standarden under fremstillingen, men de er ikke vandtætte. Den vandafvisende tilstand er ikke permanent, og den aftager eller forsvinder helt som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse. Hvis du taber øretelefonerne, kan det medføre, at de ikke længere er vandafvisende. Tør dine enheder, når de har været udsat for væske. Opladeetuiet til Pixel Buds Pro og andet tilbehør er ikke vandafvisende og bør ikke udsættes for væsker.

Magnetiske felter

Undgå at placere genstande, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. kreditkort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af Pixel Buds Pro eller opladeetuiet, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på sådanne genstande. Elementer, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra denne enhed.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Pixel Buds Pro bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Hvis du sender dine Pixel Buds Pro ind til reparation, modtager du muligvis en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret.  Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkterne. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes. Gå til g.co/pixelbudspro/help for at få hjælp og support online.

Du kan kontakte kundeservice i Australien og New Zealand på 1800954179.

Lovmæssige oplysninger

Lovmæssige oplysninger, certificering og mærker for overholdelse, der er specifikke for Pixel Buds Pro, kan ses i dette dokument, på Google Pixel Buds Pro, inde i opladeetuiet til Google Pixel Buds Pro, på produktets emballage eller, hvis det er relevant, på parrede Pixel-telefoner, der har Android 10 eller nyere, under Indstillinger > Forbundne enheder > Pixel Buds Pro > Flere indstillinger > Sikkerhed, garanti og lovgivning. Du kan finde yderligere oplysninger om lovgivning og miljø påg.co/pixelbudspro/regulatory.

Producentens adresse: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens tilbehør er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne, da dette reducerer risikoen for at forstyrre radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende 2 betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere al modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modelnumber: GA34L, GQGM1, GPX4H
FCC ID: SZGGA34L, SZGGQGM1
Produktnavn: Google Pixel Buds Pro

Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixelbudspro/help

Batteriopladerens effektivitet

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B.

Din enhed overholder licensfritagede RSS-standarder fra ISED. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

ISED: 7702A-GA34L, 7702A-GQGM1

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen GA34L, GQGM1 og GPX4H er i overensstemmelse med bestemmelserne om radioudstyr af 2017. Hele overensstemmelseserklæringen for Storbritannien kan findes på: g.co/pixelbudspro/regulatory.

Der må kun bruges UKCA-mærkede WPC-sendere sammen med denne enhed.

Oplysninger om trådløst produkt

Storbritannien

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Effekt

Bluetooth: 2.400-2.483,5 MHz

Maks. 10 dBm EIRP

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehøret, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og Google-autoriserede forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Oplysninger om RF-eksponering (SAR)

Pixel Buds Pro overholder specifikationerne for radiofrekvens, når de holdes helt tæt op mod kroppen og hovedet, hvor grænsen er 2 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv.

For Pixel Buds Pro er de højeste SAR-værdier, der er rapporteret for denne enhedstype: krop: 0,1 W/kg, hoved: 0,1 W/kg.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med bekendtgørelse 2012 nr. 3032 The Restriction of the Use of Certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment Regulations.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Direktiv om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Den adskilte indsamling og genanvendelse af produktet, dets elektriske tilbehør og dets batterier hjælper med at bevare naturressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typerne GA34L, GQGM1 og GPX4H er i overensstemmelse med direktiv 2014/53/EU. Hele EU-overensstemmelseserklæringen kan findes på: g.co/pixelbudspro/regulatory.

CE-mærke

Oplysninger om trådløst produkt

EU

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Effekt

Bluetooth: 2.400-2.483,5 MHz

Maks. 10 dBm EIRP

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehøret, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og Google-autoriserede forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Oplysninger om SAR-værdi (Specific Absorption Rate)

Pixel Buds Pro overholder specifikationerne for radiofrekvens, når de holdes helt tæt op mod kroppen og hovedet, hvor grænsen er 2 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv.

For Pixel Buds Pro er de højeste SAR-værdier, der er rapporteret for denne enhedstype: krop: 0,1 W/kg, hoved: 0,1 W/kg.

Direktiv om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Den adskilte indsamling og genanvendelse af produktet, dets elektriske tilbehør og dets batterier hjælper med at bevare naturressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Additional Regulatory Information: France

Fiches Produit Relative Aux Qualités Et Caractéristiques Environnementales - France

Dernière mise à jour : 16 novembre 2023

Pixel Buds Pro

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DU PRODUIT

Métaux Précieux

Contient au moins 5 milligrammes de métaux précieux1

Terres Rares

Contient au moins 1445 milligrammes de terres rares1

Dont au moins 170 milligrammes de terres rares recyclées

Recyclabilité

Batterie majoritairement recyclable

Incorporation de Matière Recyclée

Produit comportant au moins 20% de matières recyclées1,2

Présence d’une Substance Dangereuse

Contient une substance extrêmement préoccupante:

1-Methyl-2-pyrrolidone (NMP)

1,3-propanesultone

Hexahydromethylphthalic anhydride

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DE L’EMBALLAGE

Recyclabilité

Emballage entièrement recyclable3

Incorporation de Matière Recyclée

Emballage comportant au moins 36% de matières recyclées4

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DU PAPIER

Recyclabilité

Papier entièrement recyclable

1 Inclut écouteurs, boîtier

2 Basé sur le poids du produit

3 Basé sur l'évaluation CITEO TREE

4 Basé sur le poids de l'emballage

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 vedrørende begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA
Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, D02 R296, Irland

Lovmæssige oplysninger: Australien

Lovmæssige oplysninger: Singapore

Overholder
IMDA-standarderne
DA106710

Lovmæssige oplysninger: Japan

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

Venstre øre:

203-JN1236

D21-0055018

Højre øre:

203-JN1237

D21-0055018

Lovmæssige oplysninger: Indien

Erklæring om genanvendelse og håndtering af elektronikaffald

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må smides ud med husholdningsaffaldet. Det skal afleveres på et dertil indrettet anlæg med henblik på genanvendelse.

Google erklærer, at dine Pixel Buds Pro er udviklet og fremstillet i overensstemmelse med reglerne for (håndtering af) elektronikaffald af 2016 (i det følgende "Reglerne"). Den overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af farlige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der angives i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genanvendelse af elektronikaffald kan være forbundet med risici, herunder, men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget E-affald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Lovmæssige oplysninger: Taiwan

台灣法規遵循

無線設備警告聲明
取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理 法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

Navn på udstyr: Google Pixel Buds Pro. Typebetegnelse: GA34L, GQGM1, GPX4H

設備名稱:無線耳機,型號(型式):無線耳機

單元\

Enhed

限用物質及其化學符號

Stoffer, hvis anvendelse er underlagt begrænsninger, samt deres kemiske symboler

鉛Bly

(Pb)

汞Kviksølv

(Hg)

鎘Cadmium

(Cd)

六價鉻Hexavalent krom

(Cr+6)

多溴聯苯Polybromerede biphenyler

(PBB)

多溴二苯醚Polybromerede difenylætere (PBDE)

外殼 Kabinet

O

O

O

O

O

O

電子元件 Elektronisk komponent

O

O

O

O

O

電路板 PCB

O

O

O

O

O

O

電池 Batteri

O

O

O

O

O

O

其它 Andet

O

O

O

O

O

O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。

Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, overstiger referenceprocentværdien for tilstedeværelse.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。

Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke overstiger referenceprocentværdien for tilstedeværelse.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。

Bemærkning 3: En "-" angiver, at det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke er til stede.

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan ses i Googles center for hardwaregaranti.

© 2021 Google LLC. Google, G-logoet, Pixel, Android og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc.