Lisätietoja Googlen järjestelmäpäivityksistä

Googlen järjestelmäpäivityksillä saat uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät Android-laitteista turvallisempia ja luotettavampia. Ne sisältävät Googlen, Google Play Kaupan ja Google Play Palveluiden päivityksiä Android-käyttöjärjestelmään ja tärkeisiin järjestelmäpalveluihin. Googlen järjestelmäpäivitykset ovat saatavilla kaikille Googlen sertifioimille Android-laitteille, kuten

• puhelimille
  • tableteille
  • Android TV- ja Google TV ‐laitteille
  • Android Auton kanssa yhteensopiville ajoneuvoille
  • Wear OS ‐laitteille
  • Chrome-käyttöjärjestelmää käyttäville laitteille.

Laitteesi järjestelmäpäivitykset

Googlen järjestelmäpalvelut tekevät oletuksena automaattisesti laitteen päivitykset, jotka liittyvät tietoturvaan, virheenkorjauksiin ja uusiin ominaisuuksiin. Järjestelmäpäivitykset parantavat seuraavanlaisia tärkeitä palveluita:

• Tietoturva ja yksityisyys: Tämän avulla suojataan laitteen eheyttä sen turvaamiseksi ja tarjotaan toimintoja, kuten kadonneiden laitteiden paikantaminen. Se sisältää myös tärkeitä tietosuojaominaisuuksia, esimerkiksi lupien myöntämisen ja hallitsemisen. Sen avulla voit myös valita, mitä dataa ja tietoja jaat laitteellasi oleville sovelluksille.
  • Turvallisuus ja vaaratiedotteet: Tällä tuetaan puhelimen vaaratiedotteita ja muita varoituksia ja varmistetaan, että saat ajankohtaisia ilmoituksia esimerkiksi maanjäristyksistä ja COVID-19-altistumisilmoituksista.
  • Tilin hallinta: Tämän avulla voit kirjautua Google-tilillesi laitteellasi ja muuttaa tilin asetuksia. Se tukee myös lapsilukkopalveluja, mukaan lukien Family Linkiä.
  • Wallet: Tämä tukee digitaalisen lompakon ominaisuuksia, kuten sovelluksen sisäisiä ostoksia, lähimaksuja ja digitaalisia kortteja.
  • Pelit: Tämän avulla tarjotaan automaattinen kirjautuminen, tulostaulukoita ja saavutuksia pelisovelluksissa.
  • Sijaintipalvelut: Tällä parannetaan tarkkuutta, kun annat sovelluksille ja palveluille luvan käyttää sijaintiasi.
  • Tuki: Tämän avulla saat pääsyn Google-tukeen. Se tukee esimerkiksi laitteen ja datapakettien määritystä.
  • Laitteen yhteydet: Tällä tuetaan laitteen yhteyksiä muihin laitteisiin ja varmistetaan jatkuva yhteyskokemus (esim. Wi-Fi-yhteys) kaikilla Android-laitteilla.
  • Apusovellukset: Näillä tuetaan hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten automaattista täyttöä, yhteystietojen synkronointia sekä datan varmuuskopiointia ja palautusta.
  • Kehittäjäpalvelut: Tämän avulla Googlen ja kolmansien osapuolten kehittäjät voivat suunnitella, kehittää ja jakaa sovelluksia, jotka toimivat oikein, ovat turvallisia ja joiden suorituskyky on hyvä. Tämä sisältää WebView'n, Adaptiiviset yhteyspalvelut ja muita palveluita.