Obtenir més informació sobre les actualitzacions del sistema de Google

Les actualitzacions del sistema de Google et proporcionen funcions noves i útils que fan que els teus dispositius Android siguin més segurs i fiables. A més, inclouen actualitzacions del sistema operatiu Android i dels serveis principals del sistema proporcionades per Google, Google Play Store i Serveis de Google Play. Les actualitzacions del sistema de Google estan disponibles per a tots els dispositius Android certificats per Google, com ara:

• Telèfons
  • Tauletes
  • Dispositius Android TV i Google TV
  • Vehicles amb Android Auto
  • Dispositius Wear OS
  • Dispositius ChromeOS

Actualitzacions del sistema al dispositiu

De manera predeterminada, els serveis del sistema de Google actualitzen automàticament el teu dispositiu per afegir mesures de seguretat, correccions d'errors i funcions noves. Aquestes actualitzacions del sistema milloren serveis importants, com ara:

• Seguretat i privadesa: ajuda a protegir la integritat del dispositiu per protegir-lo, junt amb funcions com la localització de dispositius perduts. També ofereix funcions de privadesa importants, com ara la concessió i la gestió de permisos, i la possibilitat de triar quines dades i informació comparteixes amb les aplicacions del dispositiu.
  • Seguretat i emergències: permet que t'arribin alertes d'emergència i d'altres tipus al telèfon, així com altres alertes puntuals, com els avisos de terratrèmols i les notificacions d'exposició a la COVID-19.
  • Gestió del compte: et permet iniciar la sessió al teu Compte de Google al dispositiu i gestionar-ne la configuració. També admet serveis de control parental, com ara Family Link.
  • Wallet: admet funcions de cartera digital, com ara compres des d'aplicacions, pagaments sense contacte i passis digitals.
  • Jocs: proporciona l'inici de sessió automàtic, marcadors i assoliments a les aplicacions de videojocs.
  • Serveis d'ubicació: millora la precisió quan permets que les aplicacions i els serveis utilitzin la teva ubicació.
  • Assistència: proporciona accés a l'Ajuda de Google i assistència per configurar el dispositiu, els plans de dades i més.
  • Connexions del dispositiu: admet que el teu dispositiu es connecti a altres dispositius i garanteix una experiència de connectivitat uniforme en tots els dispositius Android, com ara amb les xarxes Wi‑Fi.
  • Utilitats: admet funcions útils, com ara l'Emplenament automàtic de contingut, la sincronització de contactes, la còpia de seguretat i la restauració de dades.
  • Serveis per a desenvolupadors: permet que els desenvolupadors de Google i de tercers dissenyin, desenvolupin i distribueixin aplicacions que funcionin correctament, que tinguin un bon rendiment i que siguin segures. Això inclou WebView, Serveis de connectivitat adaptativa i altres serveis.

Obtén informació detallada sobre les novetats de les actualitzacions del sistema de Google.