Få Stadia Premiere Edition vid köp av spel för 629 kr eller ovanstående erbjudandeinformation

Kvalificerade användare som köper ett spel eller spelpaket för minst 629 kr eller som förbeställer ett spel eller spelpaket för minst 629 kr som lanseras på Stadia mellan den 26 september 2021 kl. 9.01 CEST och den 11 oktober 2021 kl. 8.59 CEST (Kampanjperioden) får Stadia Premiere Edition (en Stadia handkontroll och Chromecast Ultra) i enlighet med de här användarvillkoren (”Erbjudandet”). Fraktavgifter kan tillkomma.

●Du måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige och köpa eller förbeställa ett spel eller spelpaket för minst 629 kr på Stadia under kampanjperioden för att kvalificera dig för erbjudandet. Erbjudandet upphör att gälla om du avbryter förbeställningen innan spelet släpps. Spel som införskaffas med en erbjudandekod på Stadia-spel omfattas inte av erbjudandet.

●Vi skickar erbjudandekoden som du löser in mot Stadia Premiere Edition i Google Store till e-postadressen i ditt Stadia-konto senast den 21 oktober 2021 kl. 8.59 CEST. Koden måste lösas in senast den 21 november 2021 kl. 8.59 CEST. Du måste ha en befintlig betalningsmetod eller lägga till en i kassan för att betala fraktavgifterna.

●Begränsning: en Stadia Premiere Edition per användare och sex stycken per hushåll

●Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och i mån av tillgänglighet. Erbjudandets kampanjvärde kan inte överlåtas, säljas vidare, lösas in mot kontanter eller återbetalas.

●Erbjudandet upphör att gälla om du returnerar spelet eller spelpaketet mot återbetalning och köper det på nytt efter erbjudandeperioden. Du kanske måste lämna tillbaka Stadia Premiere Edition eller debiteras ordinarie pris för Stadia Premiere Edition. Om vi kräver att du lämnar tillbaka Stadia Premiere Edition får du ett e-postmeddelande till e-postadressen i ditt Stadia-konto med anvisningar om hur du returnerar den. Du debiteras inte för returfrakten.

●Ett aktivt Google-konto och Stadia-konto krävs. Stadias användarvillkor och Stadias integritetspolicy gäller vid användning av Stadia.

●Om Stadia fastställer att erbjudandet har nyttjats i samband med otillåten, obehörig eller bedräglig användning upphör Erbjudandet att gälla.

Stadia förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta erbjudandet när som helst. Kampanjorganisatör: Google Commerce Limited. Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland

För Chromecast Ultra krävs en tv med HDMI-port, ett wifi-nätverk, ett Google-konto, ett eluttag i närheten och en kompatibel mobil enhet. Lägsta krav för operativsystem finns på g.co/cast/req.