Vejledning i sikkerhed og lovgivning for Google Nest Cam med spotlys

Her finder du produktoplysninger

Denne vejledning indeholder de grundlæggende sikkerhedsretningslinjer i papirudgaven af folderen om sikkerhed og garanti, der fulgte med dit Google Nest Cam med spotlys ("Nest Cam med spotlys" eller "Enhed"). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med Nest Cam med spotlys.

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/nest/legal
Oplysninger om garantien i dit købsland, herunder vejledning i indgivelse af klager: g.co/nest/legal
Oplysninger om Eco-design (energieffektivitet): g.co/ecodesign
Omfattende onlinehjælp: g.co/nest/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ DIT NEST CAM MED SPOTLYS, TILBEHØR ELLER ANDRE FORBUNDNE ENHEDER OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig, når du håndterer dit Nest Cam med spotlys. Du kan beskadige enheden eller medfølgende batterier eller tilbehør, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Undlad at bruge Nest Cam med spotlys, hvis det har et beskadiget kabinet, en revnet kameralinse eller anden form for fysisk skade. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke enheden for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis dit Nest Cam med spotlys bliver vådt, må du ikke forsøge at tørre det ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Dit Nest Cam med spotlys er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem -20 °C og 40 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 °C og 60° C. Udsæt ikke Nest Cam med spotlys for temperaturer over 60 °C, da det kan beskadige Nest Cam med spotlys, overophede batteriet eller medføre brandfare.

Håndtering af Nest Cam med spotlys kræver et indgående kendskab til elektriske systemer. Hvis du ikke er kvalificeret, skal du ikke forsøge at installere det. Kontakt en kvalificeret elektriker.

Nest Cam med spotlys er beregnet til montering på væggen, og det skal installeres i overensstemmelse med lokale bygnings- og installationsreglementer ved at bruge den medfølgende monteringsplade, afdækning til monteringspladen og kabelskrue samt de medfølgende skruer/murplugs, der passer til din væg. Sørg for, at Nest Cam med spotlys og alle dets komponenter placeres uden for børns og kæledyrs rækkevidde. Du kan få yderligere vejledning i vægmontering på g.co/nestcam/setup.

Nest Cam med spotlys er beregnet til montering på væggen, og det skal installeres i overensstemmelse med lokale bygnings- og installationsreglementer ved at bruge den medfølgende monteringsplade samt de medfølgende kabelstik og skruer/murplugs, der passer til din væg. Sørg for, at Nest Cam med spotlys og alle dets komponenter placeres uden for børns og kæledyrs rækkevidde. Du kan få yderligere vejledning i vægmontering på g.co/nestcam/setup.

Nest Cam med spotlys er beregnet til montering på væggen, og det skal installeres i overensstemmelse med gældende love, bestemmelser og standarder på en sikker og kompetent måde af en person, der har kendskab til produktets design og drift samt de farer, der kan være forbundet med dette. Tjek de gældende love, bestemmelser og standarder, før du installerer enheden, da det muligvis kræver en autoriseret elektriker.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere dit Nest Cam med spotlys. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage skade på din enhed eller medføre, at enheden ikke længere er vandafvisende.

Kontakt kundeservice, hvis dit Nest Cam med spotlys ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget: g.co/nest/support

Strøm/opladning

Download Google Home-appen på din mobiltelefon eller tablet, og følg vejledningen i appen, inden du bruger dit Nest Cam med spotlys. Sluk for strømmen, før du eksponerer ledningerne. Installationen kan omfatte højspænding. Appen giver dig besked, når du skal slukke for strømmen.

Hvis Nest Cam bruges uden spotlyset, skal det strømforsynes med en begrænset strømkilde med ekstra lav spænding i klasse 2 med output i henhold til IEC 60950-1 og/eller PS2-klassificeret output i henhold til IEC 62368-1 med en udgangseffekt på 5 V DC og maks. 1,5 A. Du kan finde en kompatibel adapter i Google Store eller hos en Google-autoriseret forhandler (kig efter Google-mærket "Made For"). Hvis du ikke bruger kompatibelt tilbehør, kan det forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af Nest Cam og tilbehør.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Din enhed kan indeholde (eller leveres med) små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Sørg for, at kablerne til Nest Cam med spotlys er uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk), og lad ikke børn lege med enheden og dens tilbehør. Børnene kan forårsage skade på sig selv eller andre, eller de kan komme til at beskadige Nest Cam med spotlys ved et uheld.

Batteri

Nest Cam indeholder et genopladeligt lithium-ion-batteri, som er en følsom komponent, der kan forårsage personskade, hvis det beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en autoriseret Google-tjenesteudbyder, hvis batteriet skal udskiftes, eller hvis du taber batteriet og har mistanke om, at det er beskadiget. Hvis batteriet udskiftes af ikke-kvalificerede fagfolk, kan det beskadige din enhed. Forkert udskiftning eller brug af et ikke-godkendt batteri kan medføre risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller perforeres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer.

Batteriet har de rette certificeringer. Batteriet er desuden i overensstemmelse med IEEE 1725-standarden.

Bortskaffelse, transport og genbrug

Du skal bortskaffe og transportere din enhed, batterierne og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genbrug af enheder, batterier og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på Nest Cam med spotlys og dets dele eller i dets interne kredsløb ved ikke at bruge eller opbevare enheden eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter. Dette kan skade enheden, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed er blevet evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for radiofrekvensenergi. For at opfylde de gældende krav vedrørende radiofrekvenseksponering skal afstanden mellem enhedens antenne og personer være mindst 20 cm under brug.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre medicinsk udstyr som f.eks. pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Sørg for, at enheden altid holdes på sikker afstand fra det medicinske udstyr. Hvis du har spørgsmål vedrørende brugen af din Google-enhed med eller i nærheden af dit medicinske udstyr, bør du tale med din læge, før du bruger Nest Cam med spotlys. Hvis du har mistanke om, at dit Nest Cam med spotlys forstyrrer dit medicinske udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få oplysninger om dit medicinske udstyr.

LED-lamper

De LED-lamper, der er synlige på din enhed, er sikre under forhold, der med rimelighed kan forudsiges, i henhold til kravene i IEC 62471. Det anbefales dog, at du ikke retter LED-lamperne mod nogens øjne.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør dit Nest Cam med spotlys.

Driftstemperatur

Brug kun dit Nest Cam med spotlys i omgivende temperaturer over -20 °C og under 60 °C. Hvis enhedens indvendige temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere sin temperatur: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

LED-lamper, der ikke kan udskiftes, og belysningskabler

Spotlysets LED-lamper kan ikke udskiftes. Du kan kun udskifte LED-lamper, som ikke længere fungerer, ved at udskifte spotlysenheden.

Eventuel service eller reparation af belysningskablerne skal udføres af producenten eller en lignende kvalificeret fagperson for at undgå skader.

Pleje og rengøring

Sluk enheden inden rengøring, når det er tordenvejr, eller når den ikke benyttes i længere tid. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Du må ikke bruge kemiske rensemidler, pulvere eller andre kemiske rengøringsmidler (f.eks. benzen) til at rengøre Nest Cam med spotlys eller tilbehøret.

Vi anbefaler, at du rengør dit Nest Cam med spotlys ved at tørre det forsigtigt af med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til striber, pletter eller støv.

Hvis du vil desinficere din enhed, kan du bruge almindelige desinficerende klude til husholdningsbrug eller klude med 70 % isopropylalkohol. Brug ikke renseservietter med blegemiddel.

Maling af monteringspladens afdækning

Dit Nest Cam med spotlys leveres med en afdækning til monteringspladen, der kan males. Brug en vandbaseret maling, når du maler denne del. Brug ikke oliebaseret maling, da det kan beskadige produktet.

Vejrbestandighed

Din enhed er vejrbestandig i overensstemmelse med IP-standarderne, men den er ikke vandtæt. Den vejrbestandige tilstand er ikke permanent og kan blive kompromitteret som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden.

Magnetiske felter

Undgå at placere elementer, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. betalingskort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af denne enhed, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på den slags elementer. Elementer, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra denne enhed.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Nest Cam med spotlys bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service.

Hvis du sender din enhed ind til service, modtager du muligvis en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret. Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes.

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help.

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help. Du kan kontakte kundeservice på 1800 905 941 (i Australien) eller 03 288 9187 (i New Zealand).

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde oplysninger om lovgivning, certificering og overensstemmelsesmærker, der er specifikke for Nest Cam med spotlys, på dit produkt.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Oplysninger om lovgivning: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.

2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modelnumre: G3AL9, GM493 og GPLE9
Produktnavn: Nest Cam med spotlys
Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/nest/contact

Batteriopladerens effektivitet

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B.

Nest Cam med spotlys overholder ISED-licensfritagede RSS-standarder. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio

exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G3AL9 er i overensstemmelse med de britiske bestemmelser om radioudstyr (Radio Equipment Regulations 2017). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen GPLE9 og GM493 er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2016 nr. 1101 om elektrisk udstyr (Electrical Equipment (Safety) Regulations) og Bekendtgørelse 2016 nr. 1091 om elektromagnetisk kompatibilitet (Electromagnetic Compatibility Regulations). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

Restriktioner og krav i de britiske bestemmelser om radioudstyr (Radio Equipment Regulations 2017)

Frekvensbånd og strøm

Storbritannien

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Strøm

Wi-Fi 2 400-2 483,5 MHz

Maks. 20 dBm

Bluetooth: 2 400-2 483,5 MHz

Maks. 10 dBm

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2012 nr. 3032 om begrænsning af anvendelsen af visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS, The Restriction of the Use of Certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment Regulations).

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (registrering, vurdering, godkendelse og begrænsning af kemikalier), Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

De britiske bestemmelser om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (Waste Electrical and Electronic Equipment Regulations), udtjente batterier og akkumulatorer (Waste Batteries and Accumulators Regulations) samt markedsføring af batterier og akkumulatorer (Batteries and Accumulators (Placing on the Market) Regulations)

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dine produkter og deres batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Producent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G3AL9 er i overensstemmelse med direktivet 2014/53/EU (radioudstyrsdirektivet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen GPLE9 og GM493 er i overensstemmelse med direktivet 2014/35/EU (lavspændingsdirektivet) og 2014/30/EU (direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

CE-mærke

Frekvensbånd og strøm

EU

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens

Strøm

Wi-Fi 2 400-2 483,5 MHz

Maks. 20 dBm

Bluetooth: 2 400-2 483,5 MHz

Maks. 10 dBm

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-symbolet ovenfor betyder, at dine produkter og deres batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Yderligere lovmæssige oplysninger: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan også ses i Googles center for hardwaregaranti.

Google Nest Cam med spotlys, Nest Cam, G-logoet, Google og Android er varemærker, der tilhører Google LLC